Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Romania, te iubesc!

Vali alias Babu

Postări Recomandate

Re: Romania, te iubesc!

S-a facut, am trimis mesaje celor care stim ca ies sa se dea

NU E ADEVARAT :hi

:grin: :sr

[youtube:3f90j4qa]

[/youtube:3f90j4qa]

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 90
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

de la MPS :h5

[youtube:uoaz49kx]http://www.youtube.com/watch?v=ZXQjm4FBxjY[/youtube:uoaz49kx]

lui flash4x4 ii cazuse ''relantiul in baia de ulei'' :ha:

[youtube:uoaz49kx]http://www.youtube.com/watch?v=l26VKwvoxPU[/youtube:uoaz49kx]

RZV este bulgar in a spune stanga-dreapta :ha:

[youtube:uoaz49kx]http://www.youtube.com/watch?v=LLPp7Ywrw3Q[/youtube:uoaz49kx]

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Vali... 2 din filme le pusesem deja. Ca sa nu mai spun ca e a 2-a oara cand imi furi filmele. :no1

Pe ultimul il urcasem de dimineata, dar nu am apucat sa mai postez.

Hai ca te iert si de data asta :h5

Mai am unul de urcat... dupa ce il urc, il postez, dar te tog lasa-ma pe mine :pl :)

Link spre comentariu

Vali... 2 din filme le pusesem deja. Ca sa nu mai spun ca e a 2-a oara cand imi furi filmele. :no1

Pe ultimul il urcasem de dimineata, dar nu am apucat sa mai postez.

Hai ca te iert si de data asta :h5

Mai am unul de urcat... dupa ce il urc, il postez, dar te tog lasa-ma pe mine :pl :)

mai am vreo 10 de incarcat si te las pe tine sa le pui sa fim chit. :wink:

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

BGP....De-aia eram eu asa important....scot si eu agregatu de la naftalina,tratament,pedigree.....si ma baga prietenii in seama....de,VIP la kamikazi.....Vali si eu inceram tot :twisted: impinsi de Miron,evident....pina se rupe arcul ala bulangiu.....si acum toti ma ajuta sa-l schimb......cred ca se simt naspa :ha: :ha: ........ere busit de la Buc frate....stati calmi.....oricum,multam de ajutor si suport moral Miron cu toate ca inca nu l-am schimbat......

Bai nene :grin: -arhitect- daca spune omu,tu nu il crezi...... :grin: ai vazut tu blonda in cizme de cauciuc?Pina duminica nici eu.....si copiloata biligva...ioi....ioi... :P

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

BGP....De-aia eram eu asa important....scot si eu agregatu de la naftalina,tratament,pedigree.....si ma baga prietenii in seama....de,VIP la kamikazi.....Vali si eu inceram tot :twisted: impinsi de Miron,evident....pina se rupe arcul ala bulangiu.....si acum toti ma ajuta sa-l schimb......cred ca se simt naspa :ha: :ha: ........ere busit de la Buc frate....stati calmi.....oricum,multam de ajutor si suport moral Miron cu toate ca inca nu l-am schimbat......

Bai nene :grin: -arhitect- daca spune omu,tu nu il crezi...... :grin: ai vazut tu blonda in cizme de cauciuc?Pina duminica nici eu.....si copiloata biligva...ioi....ioi... :P

Nu cred pana nu vad ... cu mana mea :).

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Link spre comentariu

:ha: :ha: :ha:

Chestii d-astea deosebite nu gasesti prin paduri.....vii cu ele de acasa......ficare cu ce are/poate.........si le bagi :grin: in paduri......

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

ai vazut tu blonda in cizme de cauciuc?Pina duminica nici eu.....si copiloata biligva...ioi....ioi... :P

Dupa ce ca am vrut sa ti-o plasez in masina... acu' ai comentarii din astea. Ce sa iti fac. Data viitoare nu mai rade, nu te mai inrosii tot si ia-o cu tine in masina :)

Sper ca Andra nu intra pe forum... ca daca intra... Miron sterge ce am scris, ca nu vreau sa ma pun rau cu prietena lui Razvan :grin:

Link spre comentariu

Nu cred pana nu vad ... cu mana mea :).

.............nebunaticilor deci voi faceti mai mult decat off road.............. :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

ai vazut tu blonda in cizme de cauciuc?Pina duminica nici eu.....si copiloata biligva...ioi....ioi... :P

Dupa ce ca am vrut sa ti-o plasez in masina... acu' ai comentarii din astea. Ce sa iti fac. Data viitoare nu mai rade, nu te mai inrosii tot si ia-o cu tine in masina :)

Sper ca Andra nu intra pe forum... ca daca intra... Miron sterge ce am scris, ca nu vreau sa ma pun rau cu prietena lui Razvan :grin:

Vezi tu ,tocmai asta-i problema,nu este nevoie sa plasezi tu nimik........atentam eu singur la blonda....de inrosit niciodata la chestii d-astea,se inrosesc altii cind vad sau aud :grin:,chestia este ca nu raspund de ce se putea intimpla :ha: ........

Nu-i nimik adevarat......eu am prietena si nu ma uit dupa blonde........ :ha: :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare