Vali alias Babu Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Romania, te iubesc! S-a facut, am trimis mesaje celor care stim ca ies sa se dea NU E ADEVARAT :hi :grin: :sr [youtube:3f90j4qa] [/youtube:3f90j4qa] [youtube:3f90j4qa] [/youtube:3f90j4qa] [youtube:3f90j4qa] [/youtube:3f90j4qa] [youtube:3f90j4qa] [/youtube:3f90j4qa] [youtube:3f90j4qa] [/youtube:3f90j4qa] [youtube:3f90j4qa] [/youtube:3f90j4qa] [youtube:3f90j4qa] [/youtube:3f90j4qa] [youtube:3f90j4qa] [/youtube:3f90j4qa] [youtube:3f90j4qa] [/youtube:3f90j4qa] KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Romania, te iubesc! de la MPS :h5 [youtube:uoaz49kx]http://www.youtube.com/watch?v=ZXQjm4FBxjY[/youtube:uoaz49kx] lui flash4x4 ii cazuse ''relantiul in baia de ulei'' :ha: [youtube:uoaz49kx]http://www.youtube.com/watch?v=l26VKwvoxPU[/youtube:uoaz49kx] RZV este bulgar in a spune stanga-dreapta :ha: [youtube:uoaz49kx]http://www.youtube.com/watch?v=LLPp7Ywrw3Q[/youtube:uoaz49kx] KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Romania, te iubesc! Foarte frumos ! :h5 :1 Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Romania, te iubesc! Vali... 2 din filme le pusesem deja. Ca sa nu mai spun ca e a 2-a oara cand imi furi filmele. :no1 Pe ultimul il urcasem de dimineata, dar nu am apucat sa mai postez. Hai ca te iert si de data asta :h5 Mai am unul de urcat... dupa ce il urc, il postez, dar te tog lasa-ma pe mine :pl :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Romania, te iubesc! Vali... 2 din filme le pusesem deja. Ca sa nu mai spun ca e a 2-a oara cand imi furi filmele. :no1 Pe ultimul il urcasem de dimineata, dar nu am apucat sa mai postez. Hai ca te iert si de data asta :h5 Mai am unul de urcat... dupa ce il urc, il postez, dar te tog lasa-ma pe mine :pl :) mai am vreo 10 de incarcat si te las pe tine sa le pui sa fim chit. :wink: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Romania, te iubesc! :grin: [youtube:o2xjurg8] [/youtube:o2xjurg8] KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Romania, te iubesc! :ypu [youtube:16pfkm9c]http://www.youtube.com/watch?v=8bgf-IOmfL0[/youtube:16pfkm9c] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Romania, te iubesc! Daca se anunta cei interesati, ma bag si eu. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Romania, te iubesc! Super marfa ultimul film, Vali!!!!!! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Romania, te iubesc! Daca se anunta cei interesati, ma bag si eu. salut, data viitoare o sa te anuntam si pe tine, macar sa vezi ce hotarat am fost in ultima luna si cu masina si cu iesirile KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Romania, te iubesc! Mai bune erau ale noastre, dar era frig si stateau imbracate :P Ce sa spui si tu. :) Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Romania, te iubesc! BGP....De-aia eram eu asa important....scot si eu agregatu de la naftalina,tratament,pedigree.....si ma baga prietenii in seama....de,VIP la kamikazi.....Vali si eu inceram tot :twisted: impinsi de Miron,evident....pina se rupe arcul ala bulangiu.....si acum toti ma ajuta sa-l schimb......cred ca se simt naspa :ha: :ha: ........ere busit de la Buc frate....stati calmi.....oricum,multam de ajutor si suport moral Miron cu toate ca inca nu l-am schimbat...... Bai nene :grin: -arhitect- daca spune omu,tu nu il crezi...... :grin: ai vazut tu blonda in cizme de cauciuc?Pina duminica nici eu.....si copiloata biligva...ioi....ioi... :P Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Romania, te iubesc! BGP....De-aia eram eu asa important....scot si eu agregatu de la naftalina,tratament,pedigree.....si ma baga prietenii in seama....de,VIP la kamikazi.....Vali si eu inceram tot :twisted: impinsi de Miron,evident....pina se rupe arcul ala bulangiu.....si acum toti ma ajuta sa-l schimb......cred ca se simt naspa :ha: :ha: ........ere busit de la Buc frate....stati calmi.....oricum,multam de ajutor si suport moral Miron cu toate ca inca nu l-am schimbat...... Bai nene :grin: -arhitect- daca spune omu,tu nu il crezi...... :grin: ai vazut tu blonda in cizme de cauciuc?Pina duminica nici eu.....si copiloata biligva...ioi....ioi... :P Nu cred pana nu vad ... cu mana mea :). Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Romania, te iubesc! :ha: :ha: :ha: Chestii d-astea deosebite nu gasesti prin paduri.....vii cu ele de acasa......ficare cu ce are/poate.........si le bagi :grin: in paduri...... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Romania, te iubesc! ai vazut tu blonda in cizme de cauciuc?Pina duminica nici eu.....si copiloata biligva...ioi....ioi... :P Dupa ce ca am vrut sa ti-o plasez in masina... acu' ai comentarii din astea. Ce sa iti fac. Data viitoare nu mai rade, nu te mai inrosii tot si ia-o cu tine in masina :) Sper ca Andra nu intra pe forum... ca daca intra... Miron sterge ce am scris, ca nu vreau sa ma pun rau cu prietena lui Razvan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Romania, te iubesc! BGP....De-aia eram eu asa important....scot si eu agregatu de la naftalina,tratament,pedigree.....si ma baga prietenii in seama....de,VIP la kamikazi.....Vali si eu inceram tot :twisted: impinsi de Miron,evident....pina se rupe arcul ala bulangiu.....si acum toti ma ajuta sa-l schimb......cred ca se simt naspa :ha: :ha: ........ere busit de la Buc frate....stati calmi.....oricum,multam de ajutor si suport moral Miron cu toate ca inca nu l-am schimbat...... Bai nene :grin: -arhitect- daca spune omu,tu nu il crezi...... :grin: ai vazut tu blonda in cizme de cauciuc?Pina duminica nici eu.....si copiloata biligva...ioi....ioi... :P Nu cred pana nu vad ... cu mana mea :). .............nebunaticilor deci voi faceti mai mult decat off road.............. :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: Romania, te iubesc! ai vazut tu blonda in cizme de cauciuc?Pina duminica nici eu.....si copiloata biligva...ioi....ioi... :P Dupa ce ca am vrut sa ti-o plasez in masina... acu' ai comentarii din astea. Ce sa iti fac. Data viitoare nu mai rade, nu te mai inrosii tot si ia-o cu tine in masina :) Sper ca Andra nu intra pe forum... ca daca intra... Miron sterge ce am scris, ca nu vreau sa ma pun rau cu prietena lui Razvan :grin: Vezi tu ,tocmai asta-i problema,nu este nevoie sa plasezi tu nimik........atentam eu singur la blonda....de inrosit niciodata la chestii d-astea,se inrosesc altii cind vad sau aud :grin:,chestia este ca nu raspund de ce se putea intimpla :ha: ........ Nu-i nimik adevarat......eu am prietena si nu ma uit dupa blonde........ :ha: :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate