GPScu Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Claudiu suntem alaturi de tine............... Condoleante . Dumnezeu s-al ierte ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Claudiu suntem alaturi de tine............... condoleante Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Claudiu suntem alaturi de tine............... Viata cruda....Condoleante. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Claudiu suntem alaturi de tine............... Sincere condoleante, imi pare nespus de rau. :sr :sr Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Claudiu suntem alaturi de tine............... Cumplit.... Condoleante! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Claudiu suntem alaturi de tine............... Condoleante! ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolo Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Claudiu suntem alaturi de tine............... Condoleante familiei ! Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Claudiu suntem alaturi de tine............... o durere mai mare nu cred ca exista !...condoleante Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Claudiu suntem alaturi de tine............... Condoleante ! Dumnezeul sa va dea putere si credinta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RADU DOM Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Claudiu suntem alaturi de tine............... Condoleante familiei ! Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace ! suzuki vitara 1995 bmw x5 2008 suzuki ltr 450 2008 yamaha raptor 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Claudiu suntem alaturi de tine............... Condoleante familiei, odihneasacase in pace. Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Claudiu suntem alaturi de tine............... Nu cred ca exista o pedeapsa mai crunta ptr un parinte in lumea asta ...decat sa-si vada copilul trecand in lumea celor drepti! Condoleante familiei, sa le dea Dumnezeu putere sa treaca peste aceasta mare ... (scuze nu-mi gasesc cuvintele, sunt si eu tata!) consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Claudiu suntem alaturi de tine............... Condoleante familiei Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Claudiu suntem alaturi de tine............... Dumnezeul sa-l odihneasca in pace. :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scoro Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Claudiu suntem alaturi de tine............... Sincere condoleane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Claudiu suntem alaturi de tine............... Claudiu, cuvintele mele pentru tine, sunt exact cuvintele pe care le-ai folosi tu intr-o situatie similara sprea a incuraja/sprijini/etc pe cineva aflat intr-o ,,stare,, asemanatoare cu cea prin care treceti voi acum. Am incercat sa adun intr-un cuvant revolta pe care o simt vis a vis de ceea ce s-a intamplat. NU exista nici un cuvant care sa inlocuiasca copilul pierdut. Parintele pierdut. O persoana draga care ne paraseste. Stau si ma intreb: aceasta este viata? Cea pe care o traim noi sau exista in alta parte ceva mult mai frumos si mult mai placut decat mizeria in care traim zilnic? Sunt cu imaginatia departe de ceea ce simtiti (tu si sotia ta in primul rand). Nu-mi imaginez ce as face (gandind la rece acum) intr-o situatie similara. De trecut mai departe trecem, asta este sigur, dar cicatricea ce va va ramane in suflet nu o va vindeca nimeni si nimic. Nimic pe lumea asta nu ne pregateste sufleteste pentru astfel de momente. Nici un cuvant nu este potrivit pentru a te face sa uiti cat mai repede ceea ce s-a intamplat. Suntem ,,niste neputiinciosi,, care rostim cuvinte pe care tu nu le auzi. Suntem solidari in astfel de momente si atat de preocupati cand viata ne imbie cu lucruri efemere. Nu avem o scara de valori bine pusa la punct. Intr-un geste reflex umplem pagini cu ,,sincere condoleante,,. Sunt cuvinte care doresc a spune ca suntem alaturi de tine. M-as bucura daca ai putea sa ne spui cateva cuvinte. M-as bucura daca ai incerca sa ne faci pe toti sa constientizam ceea ce este importanta intr-adevar in viata. Viata. Si mai ales mi-ar fi de folos sa imi spui ca pot sa folosesc zambetul mai des, sa imi imbratisez copilul mai des, sa ii las pe ,,altii,, si sa revin la ai ,,mei,,, sa iubesc lucrurile simple, sa-mi sun parintii zilnic (daca nu ii pot vedea), sa spun lucruri pe care ,,le tin in mine,,, sa fac lucruri pe care le tot aman din motive de lipsa de timp sau de bani sau de ... Aceasta situatie ca cea prin care treceti voi, ne aduce cu picioarele pe pamant, ne ,,dezbraca,, de armura pe care o purtam si care ne face sa parem invizibili si indestrctibili, ne ,,fura,, clepsidra care in mainile noastre si-a incetat scurgerea (vietii) si care ne face a crede ca suntem nemuritori si ca moartea e facuta pentru cei bolnavi. Intr-un cuvant ne readuce la VIATA. Dupa ce am citit acest titlu gol (Claudiu suntem alaturi de tine ....) m-am dus si mi-am pupat copilul in somn, mi-am imbratisat sotia si am trimis un mesaj alor mei in care le spuneam ca imi este dor de ei. Pur si simplu imi este dor de ei si sunt fericit cu ceea ce am. Restul e tacere. Suntem alaturi de voi dar nu putem sa va luam durerea sa o impartim intre noi pentru a va fi voua mai usor. Imbratisati-va,ridicati-va de jos si mergeti mai departe. Ai fost cu siguranta alaturi de oameni ca si-au pierdut persoane apropiate si te-ai simtit cu siguranta neputiincios. Exact asa ma simt si eu in momentul acesta. Neputiincios si incapabil sa te ajut in vreun fel. Poveste trista ce ti se intampla este o ,,lectie de VIATA,, pentru mine. Claudiu, zambeste! Razvan Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Claudiu suntem alaturi de tine............... .... Dumnezeu sa`l odihneasca si sa`l duca intr`un loc mai bun .... :sr Gasiti puterea in voi de a trece peste incercarea aceasta cumplita .... ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Claudiu suntem alaturi de tine............... Condoleante... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Claudiu suntem alaturi de tine............... Sincere condoleante familiei................ "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Claudiu suntem alaturi de tine............... Tragedie mare. Condoleante Claude. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Claudiu suntem alaturi de tine............... Dumnezeu sa-l odihneasca, condoleante familiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Claudiu suntem alaturi de tine............... dumnezeu sa-l odihnesca si condoleante familiei indurerate suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Claudiu suntem alaturi de tine............... condoleante. foarte trist Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Claudiu suntem alaturi de tine............... Condoleante familiei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Claudiu suntem alaturi de tine............... sincere condoleante familiei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate