Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Claudiu suntem alaturi de tine...............

Clau

Postări Recomandate

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Claudiu suntem alaturi de tine...............

Nu cred ca exista o pedeapsa mai crunta ptr un parinte in lumea asta ...decat sa-si vada copilul trecand in lumea celor drepti!

Condoleante familiei, sa le dea Dumnezeu putere sa treaca peste aceasta mare ... (scuze nu-mi gasesc cuvintele, sunt si eu tata!)

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Claudiu, cuvintele mele pentru tine, sunt exact cuvintele pe care le-ai folosi tu intr-o situatie similara sprea a incuraja/sprijini/etc pe cineva aflat intr-o ,,stare,, asemanatoare cu cea prin care treceti voi acum. Am incercat sa adun intr-un cuvant revolta pe care o simt vis a vis de ceea ce s-a intamplat. NU exista nici un cuvant care sa inlocuiasca copilul pierdut. Parintele pierdut. O persoana draga care ne paraseste. Stau si ma intreb: aceasta este viata? Cea pe care o traim noi sau exista in alta parte ceva mult mai frumos si mult mai placut decat mizeria in care traim zilnic? Sunt cu imaginatia departe de ceea ce simtiti (tu si sotia ta in primul rand). Nu-mi imaginez ce as face (gandind la rece acum) intr-o situatie similara. De trecut mai departe trecem, asta este sigur, dar cicatricea ce va va ramane in suflet nu o va vindeca nimeni si nimic. Nimic pe lumea asta nu ne pregateste sufleteste pentru astfel de momente. Nici un cuvant nu este potrivit pentru a te face sa uiti cat mai repede ceea ce s-a intamplat. Suntem ,,niste neputiinciosi,, care rostim cuvinte pe care tu nu le auzi. Suntem solidari in astfel de momente si atat de preocupati cand viata ne imbie cu lucruri efemere. Nu avem o scara de valori bine pusa la punct. Intr-un geste reflex umplem pagini cu ,,sincere condoleante,,. Sunt cuvinte care doresc a spune ca suntem alaturi de tine. M-as bucura daca ai putea sa ne spui cateva cuvinte. M-as bucura daca ai incerca sa ne faci pe toti sa constientizam ceea ce este importanta intr-adevar in viata. Viata. Si mai ales mi-ar fi de folos sa imi spui ca pot sa folosesc zambetul mai des, sa imi imbratisez copilul mai des, sa ii las pe ,,altii,, si sa revin la ai ,,mei,,, sa iubesc lucrurile simple, sa-mi sun parintii zilnic (daca nu ii pot vedea), sa spun lucruri pe care ,,le tin in mine,,, sa fac lucruri pe care le tot aman din motive de lipsa de timp sau de bani sau de ... Aceasta situatie ca cea prin care treceti voi, ne aduce cu picioarele pe pamant, ne ,,dezbraca,, de armura pe care o purtam si care ne face sa parem invizibili si indestrctibili, ne ,,fura,, clepsidra care in mainile noastre si-a incetat scurgerea (vietii) si care ne face a crede ca suntem nemuritori si ca moartea e facuta pentru cei bolnavi. Intr-un cuvant ne readuce la VIATA. Dupa ce am citit acest titlu gol (Claudiu suntem alaturi de tine ....) m-am dus si mi-am pupat copilul in somn, mi-am imbratisat sotia si am trimis un mesaj alor mei in care le spuneam ca imi este dor de ei. Pur si simplu imi este dor de ei si sunt fericit cu ceea ce am. Restul e tacere. Suntem alaturi de voi dar nu putem sa va luam durerea sa o impartim intre noi pentru a va fi voua mai usor. Imbratisati-va,ridicati-va de jos si mergeti mai departe. Ai fost cu siguranta alaturi de oameni ca si-au pierdut persoane apropiate si te-ai simtit cu siguranta neputiincios. Exact asa ma simt si eu in momentul acesta. Neputiincios si incapabil sa te ajut in vreun fel. Poveste trista ce ti se intampla este o ,,lectie de VIATA,, pentru mine.

Claudiu, zambeste!

Razvan

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Link spre comentariu

.... Dumnezeu sa`l odihneasca si sa`l duca intr`un loc mai bun .... :sr Gasiti puterea in voi de a trece peste incercarea aceasta cumplita ....

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare