AdiOnWeb Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Poate e doar o parere gresita a mea , iesirile la sfarsit de saptamana se anunta dupa ce au fost efectuate ??? Repet , poate gresesc dar parca nu asta era spiritul ... :p https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Intrebare intrebatoare :1 :bravo :ha: .............Nu exista intrebari gresite , ci raspunsuri proaste...! (citat) Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Intrebare intrebatoare Linistit poti anunta o iesire la sfarsit de saptamana, aici pe forum. Nu deranjaza! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Intrebare intrebatoare Sunt doua tipuri de iesiri: :P :grin: 1. Iesiri publice, care sunt anuntate cu ceva timp inainte si in care pui niste conditii de participare si cine se poate conforma participa, gen vezi actiunea "Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare!" viewtopic.php?f=38&t=7268 dupa care fiecare participant, daca are ceva de comentat o face; 2. Iesiri private, de grup, club, echipa, care nu sunt anuntate inainte pe forum ca nu ar avea rost, asta este ideea, de a merge doar cu echipa ta, si care sunt anuntate si comentate de abia dupa ce evenimentul s-a consumat gen, spre exemplu, "Noroi, soare si Patroale" viewtopic.php?f=38&t=7907 Si cam asta e spiritu`... slp :P :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Intrebare intrebatoare Am inteles ! Multumesc pentru explicatii ! Eu sunt lamurit , daca nu mai sunt alte probleme parerea mea este ca se poate inchide . A fost o perceptie gresita din partea mea ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate