AdiOnWeb Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Dupa cum am spus pe alt topic , saptamana trecuta , datorita inconstientei mele am ramas fara frane in trafic ! motivul , a fost faptul ca nu am controlat niciodata ferodourile de la tamburii spate ! Acestia au ajuns la uzura maxima , a frecat fier pe fier , si a scos pistonul de actionare al acestora de pe canal , asta ducand la pierderea lichidului de frana !!! Acum ca am umblat si am schimbat sabotii , am facut ceva poze si un mic indrumar pentru cei care cred ca nu se descurca la sectiunea do in yourself ! :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Terrano 2 ferodouri chiar ca ai avut noroc la cum aratau sabotii :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi Hodis Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Re: Terrano 2 ferodouri Salutari tuturor, am nevoie de adresa din Oradea s-au Arad, a unui magazin de piese de schimb pentru Nissan Terrano II 3DiT ca sa cumpar saboti noi pentru rotile din spate si doua seturi de garnituri pentru cilindrii de frana. Ma poate ajuta cineva ?. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Re: Terrano 2 ferodouri mare atentie la garniturile pentru cilindri de frana. eu mi-am comandat dupa seria de sasiu si cand sa ii punem sus tot nu se potriveau. in final am ajuns sa schimb cilindrul cu totul ca garnituri potrivite separat nu am gasit :(. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi Hodis Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Re: Terrano 2 ferodouri Deja am dat comanda, tot dupa seria sasiu. Voi vedea daca se potrivesc iar daca nu, atunci o sa comand cilindri noi. Multumesc pt. atentionare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sony Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Re: Terrano 2 ferodouri Cilindrii sunt Bosh in varianta originala nisan asa ca ii poti achizitiona si in cutia lor de bosh :) la motoarele de 3000 nu sunt discuri pe spate ? Vezi ca vinde unul pe okazii sau mercador placate frane si ferodouri originale nissan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Re: Terrano 2 ferodouri la motoarele de 3000 nu sunt discuri pe spate ? ...nu Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate