nikepatrol Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Re: Giurgiu 24,25 si 26 aprilie. Cati au terminat traseul?..........sau a terminat cineva traseul ...cu masina cu tot? :ha: :ha: Eu (doar eu)de 3 ori TOT traseul. A 4 oara am rupt planetara dreapta (in balta) :sr Multumesc lui Navara ca a avut incredere sa-mi dea masina lui ..... :h5 Acum o repar "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Re: Giurgiu 24,25 si 26 aprilie. "doar eu" : care a fost secretul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Re: Giurgiu 24,25 si 26 aprilie. @nike..........doar cine se da stie cum e.... restul stau pe margine si se uita....... :h5 :bravo Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Giurgiu 24,25 si 26 aprilie. :1 :g foarte frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Mai 11, 2009 Autor Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Giurgiu 24,25 si 26 aprilie. S-a dat Nike de trei ori, a stricat treba si apoi normal ca nu a mai trecut nimeni. Sa traiesti Nike! :bravo MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Giurgiu 24,25 si 26 aprilie. S-a dat Nike de trei ori, a stricat treba si apoi normal ca nu a mai trecut nimeni. Sa traiesti Nike! :bravoRusine dom'le, rusine , pai sa se dea numa' cate una s'ajunga la toata lumea ! Pe Niku' l-ati "omorat , dar cu nasu mare ce-ati avut de l-ati glazurat asa? Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate