Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Club 4x4Mania-Bucuresti Cheia 1-3 Mai 2009

Vizitator Clubul4x4Mania

Postări Recomandate

Vizitator Clubul4x4Mania

Prima din cele 2 intruniri pe 2009 ale clubului 4x4Mania .

Aceasta va avea loc in Cheia in perioda 01-03 Mai 2009.

Program:

Vineri 01 Mai:

20:00 cina la pensinea Mihaela.

22:00 plecare locatie foc tabara

Sambata 02 Mai:

8:00 - micul dejun

9:00 -inregistrare

10:30 -plecare traseu soft

11:00 -plecare traseu hard

19:00 -pensiune Cheia regrupare

20:00 -cina

21:30 -plecare locatie petrecere/foc de tabara

24:00 -plecare extrem catre Cheia pensiune

Duminica 03 Mai:

8:00 -micul dejun

9:00 -extragere tombola

10:30 -plecare locatie trial

12:00 -start trial

17:00 -pensiune Cheia

Taxa de participare va fi de 150 ron/masina. Aceasta include biletul la tombola ce va avea loc duminica dimineata.

Pt cei ce ajung sambata seara sau duminica dimineata si doresc a participa numai la trial, taxa este de 50ron/masina.

* Trialul de duminica este unul soft. Nu necesita roll cage,,casca sau troliu.

Pt cei ce doresc cazare ,va atragem atentia ca periada 01-03 Mai este una f aglomerata in Cheia. Sansele de a gasi cazare la locul faptei sunt aproape zero. Deci va sugeram sa va rezervati camere din timp. Optiuni la cazare aveti aici:

http://cheia.in-romania.ro/

http://www.ofertedecazare.ro/pensiunea_ ... ahova.html

http://www.tourismguide.ro/html/orase/P ... _Cheia.php

http://www.infopensiuni.ro/pensiuni-che ... _Cheia.php

Pensiunea Ana (http://www.anapensiunecheia.ro/) este cotata ca fiind de 3 stele si din experienta proprie va asigur ca este cel mai potrivit loc de cazare. Aceasta este rezervata clubului pr 01-03. Aici vom fi cazati toti membrii clubului, mesele se vor lua tot la acesta pensiune,parcarea care este f mare ne sta la dispozitie, deci parerea mea este ca sa ne cazam toti la un loc pt a simplifica lucrurile.

Cand sunati pt rezervare va rog nu uitati sa mentionati ca veniti pt acea intrunire altfel o sa va informeze ca totul este deja ocupat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Clubul4x4Mania

Re: Club 4x4Mania-Bucuresti

aviz celor ce intentioneaza de a participa la intrunirea din mai. Rezolvati cazarea din timp caci nu veti gasi cazare in perioada 1-3 mai in cheia.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Astazi avem pregatit traseu pt trialul de Duminica :grin: si ai iesit foarte misto :h5 . Traseu Soft-Medium cu cateva locuri cu dificultatea dar unde se poate sa trece si fara troliu dar cu meserie :h5 In rest - distractie maxima. Mud pitul este pe masura. :grin: Vadul la fel :h5

Cine nu poate sa vin tot sfarsit de saptamana, Duminica poate sa vin la trial, pt toata lumea distractie asigurata :dr1

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

Sper sa primiti si spectatori Duminica ! (masina e posibil sa fie in service cu franele)

Ajung sambata seara in Cheia si poate duminica facem galerie la trial :h5

Sigur ca da :h5, daca ai masina pot sa te dai la trial si daca nu ai, la galeria si :ft , la locul ajungeti cu un dintre noi daca ai nevoie :h5

Link spre comentariu

Vizitator Clubul4x4Mania

Re: Club 4x4Mania-Bucuresti Cheia 1-3 Mai 2009

bai sunteti incredibili frate.

Va apucat curatenia de primavara chiar cu topicul clubului mania?

Daca tot ati separat simutat topicul de ce nu la-ti lasat intreg si ati sters 1/2 din el????

Sunteti incredibili de tarani.

max iar ai adus moderatori de la chisinau?

Link spre comentariu

Vizitator Clubul4x4Mania

frate!!!

ti-au sters din topic datorita limbajului pe care-l folosesti! :ban

nu zau? din cate imi aduc aminte era un topic legat de traseul de la cheia si explicatii despre diversele obstacole. Deci ce limbaj?

este f adevarat ca daca stau sa va explic cum se schimba o planetara , la cat de afoni sunteti probabil ca o sa spuneti ca va injur.

Link spre comentariu

te crezi din "Parazitii"?

s-ar putea sa mai pierzi si din cei 24 anuntati....

tu CHIAR nu intelegi ca folosesti un limbaj trivial si arogant?

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Vizitator Clubul4x4Mania

te crezi din "Parazitii"?

s-ar putea sa mai pierzi si din cei 24 anuntati....

tu CHIAR nu intelegi ca folosesti un limbaj trivial si arogant?

nu am cum pierde din cei ce vin la noi, pt ca vin la off road nu la gratare si bautura ca a doua zi sa se trezeasca ranga si sa intre in lume cu masinile .

Noi doi am mai avut ceva de impartit la un moment dat si se pare ca ti neaparat sa te dai in spectacol.

Nu ar fi mai bine sa iti vezi de ale tale ca nu imi aduc aminte sa iti fi cerut parerea. Daca intre timp te face moderator , atunci vei ajunge in apexul vietii tale oferandu-mi un ban . Pana atunci ,te rog cauta un alt topic, sau asta e singurul in care ai ceva de spus?

Link spre comentariu

Vizitator Clubul4x4Mania

La noi pe forum sunteti toti bineveniti si oricare dintre cluburi pot afisa intrunirile acestora. Nu stergem topicurile sub pretexte ca facem curatenie. Daca se sare calul, intradevar atunci vedem ce este de facut dar in acest caz chiar nu a existat o discutie care sa deranjeze mai mult decat anumite orgolii.....

Dar se pare ca in clipa in care i-mi vad de ale mele deranjez mai mult decat daca va-asi jigni cu ceva. Da de gandit si va multumesc pt importanta acordata.

Link spre comentariu

Masina am :twisted: doar ca nu am sofer:-s

Se ofera cineva? :roll:

Things I like about the X5.

1. Design

2. Engines

3. Comfort

4. Fun to drive

5. 7 Seats

I would never take an X5 to serious off-road, for? that I got a Suzuki Vitara.

Link spre comentariu

sper sa faci rost de un sofer, chiar o sa fie misto. :h5

@zolameister: poate ca daca era tot topicul, complet, ai fi inteles despre ce e vorba si nu te-ai fi bagat ca musca in lapte ci ca participant :h5

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Vizitator Clubul4x4Mania

sper sa faci rost de un sofer, chiar o sa fie misto. :h5

@zolameister: poate ca daca era tot topicul, complet, ai fi inteles despre ce e vorba si nu te-ai fi bagat ca musca in lapte ci ca participant :h5

edi nu il stresa pe zola ca acum o sa iti reproseze ca il jignesti....let it be. Suntem ok si cu si fara.

Link spre comentariu

@Oresti ti-am dat toate explicatiile pe PM! Poate ca am gresit eu undeva, poate ca e pur si simplu o eroare de soft ...nu stiu ce sa zic. De asemenea ti-am zis ca daca vrei incerc sa te ajut la reconstituirea posturilor "pierdute" sau pierdute!

Motivul principal ptr care am considerat utila mutarea acestei jumatati de topic aici: vizualizare mai la indemana ptr membrii forumului ! (vezi cazul Adionweb care se plangea de faptul ca iesirile se anunta dupa ce se fac) Oare sunt de condamnat ptr asta?

@Air_wolf Ar fi corect sa emiti pareri ref la dupa ce esti la curent cu toate detaliile ...Esti sigur ca le stii pe toate (detaliile)?

@zolameister Domnule, fiecare cu parerea lui! De aceasta data, intradevar 3 sau 4 posturi au disparut la mutarea topicului aici! Nu-mi explic cum (am selectat individual fiecare post si am verificat dupa aia) dar au disparut! Este vina mea in incercarea de a pune topicul lui Oresti intr-o zona mai mult accesata! Sa lasam orice rautati ca nimeni nu castiga din cearta nimic ...

Respecte si scuze ptr offtopic dar se impunea o explicatie chiar daca s-a facut si pe PM anterior,

Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@Air_wolf Ar fi corect sa emiti pareri ref la dupa ce esti la curent cu toate detaliile ...Esti sigur ca le stii pe toate (detaliile)?

intimplator le stiu. si de cind sint moderator (si sint de ceva timp), inainte de a face spilt la un topic verific de 2 ori. evident, intotdeauna se poata da vina pe soft.

fara suparare si hai sa nu mai facem off-topic-uri, e pacat, pentru ca pentru intrunirea de la Cheia Oresti chiar a depus eforturi ca sa iasa foarte bine.

multumesc si va asteptam pe traseu :h5

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Daca tot ati separat simutat topicul de ce nu la-ti lasat intreg si ati sters 1/2 din el????

Oresti, eu zic ca inainte de a incepe sa jignesti, intreaba ce s-a intamplat. Nu mai trai tot timpul cu obsesia ca cineva te sapa.

Un moderator a vrut sa imparta acest topic in doua. Din motive independente de vointa lui, o parte din posturi s-au pierdut. Nu stiu nici eu unde s-a facut gresala. Mi-a cerut sprijinul cand a vazut ce s-a intamplat dar nu pot sa rezolv problema.

Oresti, este ultima data cand mai aduci o jignire pe acest forum.

Yonutz a vrut de fapt sa ajute cu manevra asta. Nu a fost rau intentionat.

@airwolf, te rog sa te abtii daca nu cunosti datele problemei. Nu toata lumea s-a nascut moderator ca sa stie exact cum se fac toate manevrele.

Link spre comentariu

Vizitator Clubul4x4Mania

Oresti, eu zic ca inainte de a incepe sa jignesti, intreaba ce s-a intamplat. Nu mai trai tot timpul cu obsesia ca cineva te sapa.

Un moderator a vrut sa imparta acest topic in doua. Din motive independente de vointa lui, o parte din posturi s-au pierdut. Nu stiu nici eu unde s-a facut gresala. Mi-a cerut sprijinul cand a vazut ce s-a intamplat dar nu pot sa rezolv problema.

@airwolf, te rog sa te abtii daca nu cunosti datele problemei. Nu toata lumea s-a nascut moderator ca sa stie exact cum se fac toate manevrele.

Da Max, a fost ultima jignire deoarece a fost ultimul post. Dupa nenumerate incercari a ma adapta pe forumul vostru am ajuns la concluzia ca sunt ajutat mai de fiecare in a va jigni. Taberele sau format de mult si este clar ca nu prea mai avem acces unii la altii.

Cu toate astea , ce sa zic......mai bine nu mai zic nimic.

Pr4omit solemn sa nu mai intru pe acest forum ca sa nu mai fiti nevoiti sa mutati topicuri ,sa ne jignim reciproc sau cine mai stie ce.

Poate vom avea ocazia de a ne intalni pe trasee caz in care , asa cum am spus intotdeauna; ce e pe forum ramane pe forum iar ce este in traseu este cu totul altceva.

Va salut pe toti si pe cei interesati de intrunire , va astept acolo.

GOOD BYE.

Link spre comentariu

Da Max, a fost ultima jignire deoarece a fost ultimul post. Dupa nenumerate incercari a ma adapta pe forumul vostru am ajuns la concluzia ca sunt ajutat mai de fiecare in a va jigni. Taberele sau format de mult si este clar ca nu prea mai avem acces unii la altii.

Cu toate astea , ce sa zic......mai bine nu mai zic nimic.

Pr4omit solemn sa nu mai intru pe acest forum ca sa nu mai fiti nevoiti sa mutati topicuri ,sa ne jignim reciproc sau cine mai stie ce.

Poate vom avea ocazia de a ne intalni pe trasee caz in care , asa cum am spus intotdeauna; ce e pe forum ramane pe forum iar ce este in traseu este cu totul altceva.

Va salut pe toti si pe cei interesati de intrunire , va astept acolo.

GOOD BYE.

Hei Hei baieti!

Nu vreau sa fiu sabia lui damocles.A fost o coincidenta si atat !Parerea a fost personala si nu vreau sa influenteze prezenta cuiva pe forum!In fond suntem maturi si putem judeca!Parearea personala e ca mijloacele sa nu justifice scopul,dar totul moderat!

Deci:1-Club 4x4Mania-nu cred ca tre sa pleci de pe forum ptr ca am avut noi 2 confruntari verbale

2-altii pot sa-si dea cu parerea,dar sunt de acord cu Club 4x4 Mania si anume ca aceste intalniri tre sa fie organizate cu REGULI(ex-fara alcool)

3-Esti prea coleric!Chill Down!poate ne si intalnim.Ce facem?Ne certam sau ne distram?

ca finish: :h5

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Eu nu ma bag in polemica de normal, dar sincer cred ca daca este vorbe despre 4x4mania tot se inatmpla cum nu trebuie, nu zic ca nu poate fi o erroare de soft, sau gresela neintetionata a moderatorului, dar concluzia este ca inca odata apare cineva si zice ca posturi au fost sterse cauza limbajului neadecvat :P , si mai incepe o cearta......

In sfarsit topicul despre intalnirea clubului 4x4mania este complet stricat :P si cum a zis Air_wolf, Oresti si toti membri clubului am depus mare efort pt aceasta intalnire.... unde toata lumea este invitata si va fi bine venita.

Link spre comentariu

Vizitator Light

Ce interesant ar fi fost...... daca s-ar fi scris atat despre trasee,oameni,locuri .

Cu scuzele de rigoare pentru interventie .

.. nu e problema :grin:, interesant ESTE & VA FI si fara scris :h5 deoarece:

"Valoarea lucrurilor pe care le facem este&va fi definita de cei care le ..experimenteaza..."

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare