GOGANU24cm Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Club 4x4Mania-Bucuresti Cheia 1-3 Mai 2009 @cosminc............ca bine zici......... :bravo Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Club 4x4Mania-Bucuresti Cheia 1-3 Mai 2009 bai sunteti incredibili frate. Va apucat curatenia de primavara chiar cu topicul clubului mania? Daca tot ati separat simutat topicul de ce nu la-ti lasat intreg si ati sters 1/2 din el???? Sunteti incredibili de tarani. max iar ai adus moderatori de la chisinau? Oresti, eu zic ca inainte de a incepe sa jignesti, intreaba ce s-a intamplat. Nu mai trai tot timpul cu obsesia ca cineva te sapa. Un moderator a vrut sa imparta acest topic in doua. Din motive independente de vointa lui, o parte din posturi s-au pierdut. Nu stiu nici eu unde s-a facut gresala. Mi-a cerut sprijinul cand a vazut ce s-a intamplat dar nu pot sa rezolv problema. Oresti, este ultima data cand mai aduci o jignire pe acest forum. Yonutz a vrut de fapt sa ajute cu manevra asta. Nu a fost rau intentionat. @airwolf, te rog sa te abtii daca nu cunosti datele problemei. Nu toata lumea s-a nascut moderator ca sa stie exact cum se fac toate manevrele. Da Max, a fost ultima jignire deoarece a fost ultimul post. Dupa nenumerate incercari a ma adapta pe forumul vostru am ajuns la concluzia ca sunt ajutat mai de fiecare in a va jigni. Taberele sau format de mult si este clar ca nu prea mai avem acces unii la altii. Cu toate astea , ce sa zic......mai bine nu mai zic nimic. Pr4omit solemn sa nu mai intru pe acest forum ca sa nu mai fiti nevoiti sa mutati topicuri ,sa ne jignim reciproc sau cine mai stie ce. Poate vom avea ocazia de a ne intalni pe trasee caz in care , asa cum am spus intotdeauna; ce e pe forum ramane pe forum iar ce este in traseu este cu totul altceva. Va salut pe toti si pe cei interesati de intrunire , va astept acolo. GOOD BYE. :ha: :ha: :bravo :1 :ypu Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: Club 4x4Mania-Bucuresti Cheia 1-3 Mai 2009 Atita cearta si scandal , si eu nu stiu cum sa termin mai repede masina sa ajung la Cheia... :T Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: Club 4x4Mania-Bucuresti Cheia 1-3 Mai 2009 eu am plecat,ne vedem acolo..... hai O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: Club 4x4Mania-Bucuresti Cheia 1-3 Mai 2009 off topic!(la maxim,daca se poate mai mult decat e deja) Domnule Club4x4 Mania, nu te cunosc,nu ma cunosti,dar am si eu o intrebare pentru tine(urmarind posturile tale pe ACEST forum...) --------------------------------------------------------- Tu...ai tot DOUA ? ...ca noi...oamenii obisnuiti... ??? --------------------------------------------------------- .....a se citi "printre"randuri. eu de exemplu...am DOAR doua(2) Succes in tot ce ti-ai propus!! :grin: gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: Club 4x4Mania-Bucuresti Cheia 1-3 Mai 2009 ...1 Ford + ...1 Nissan ... = doua(2) :ha: gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: Club 4x4Mania-Bucuresti Cheia 1-3 Mai 2009 sti ce a zis Nastase ..... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: Club 4x4Mania-Bucuresti Cheia 1-3 Mai 2009 Vad ca discutiile o iau in continuare razna asa ca ma vad nevoit sa inchid topicul. :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate