Georgenis Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Azi am fost pe Valea Azugii la o plimbare si am vazut un drum in dreapta din drumul principal si am vrut sa vad unde ajunge. Am mers ceva pe el, avea si rampe destul de abrupte si pana la urma am ajuns sus aproape de golul alpin. Era cat de cat noroi dar nu foarte rau. Daca ploua, clar este traseu de extrem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Plimbare Valea Azugii Inca cateva poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Plimbare Valea Azugii Traseul prin padure. In anumite locuri sunt sleauri mai adanci probabil de la Taf. Oricum drumul nu a mai fost circulat de multa vreme, erau multi copaci cazuti peste el, a trebuit sa ocolesc prin padure. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Plimbare Valea Azugii super frumos...............dar singur?...............ai tupeu nu gluma...... :h5 :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Plimbare Valea Azugii tupeu tupeu dar si masina pregatita:)))) :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Plimbare Valea Azugii De obicei merg singur ca nu e nimeni cu masina pregatita pe aici prin zona. Astazi am fost cu un prieten sa ma ajute la trolieri in caz ca era nevoie (pana la urma a fost). Am mai fost de multe ori doar cu masina mea si nu au fost probleme. Chiar si pe trasee mai extreme ca acesta. Mi-am dat seama ca HDJ80-ul oricat de bun ar fi nu incape pe unde merge un LJ. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate