ady_petre Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 ce se intimpla daca tai catalizatorul de pe samurai(injectie, 91) si il inlocuiesc cu o bucata de teava? Vreau sa fac asta deoarece am impresia ca e infundat(am rupt esapamentul chiar linga catalizator si cred ca a cam intarat noroi ). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: catalizator samurai Se intampla ca o sa traga masina mai bine :grin: Daca e model mai nou cu 2 sonde lamda,una pe galerie si una pe catalizator,si scoti sonda de pe catalizator o sa-ti ramana check engine aprins,daca ai sonda doar pe galerie nu se intampla absolut nimic. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: catalizator samurai e modelu cu sonda doar pe galerie. Multumesc de informatie, asa o sa fac ca dupa ce a fost sudat esapamentul merge infundat si sincer nu ma incinta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: catalizator samurai Da-l jos ca o sa meraga mult mai bine :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: catalizator samurai eu la a mea am dat jos catalizatorul si respira mai bine acum :) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: catalizator samurai Dito, däl jos dar pt orice eventualitate, dar prin täieri curate cä sä mai poate fi remontat, spaläl cu presiune de apä de la coadä la cap dupä cum as fost montat si pästreazäl penrtu timpuri noi cänd poate se vor examina noxele la RAR. Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Mai 2, 2009 Autor Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: catalizator samurai problema rezolvata. a fost dat jos spalat si pus la pastrare. Cu ocazia asta a fost depistata si problema, nu a a fost noroiul asa cum credeam ci o bucata de teava de aprox 5cm care obtura intrarea in catalizator. Cred ca a ajuns acolo in momentul in care a fost sudata ruptura. In fine, masina merge mult mai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate