Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Atentie nu da bani la cersetori !!!

AdiOnWeb

Postări Recomandate

De ceva vreme urmaresc sa filmez urmatorea faza ;

La Petromul situat la iesire din Bucuresti spre Giurgiu de ceva vreme se `campeaza` o echipa de cerstori formata din :

- cersetoarea activa = o tipa de etnie roma , varsta cca 25 de ani

- paznicul = un `tigan european` de cca 30 de ani , aproximativ 180 inaltime , in jur de 70 kg ;

- un copil de 4-5 ani , elementul de rezerva si lacrimogen...

- un logan rosu cu numere de Valcea .

Scenariul este urmatorul : Dupa ce ai alimentat si pleci , la iesire face cu mana `tiganca` care te roaga sa o ajuti cu bani de benzina din diferite motive , copilul plange in masina (masina oprita langa ea) ...

Paznicul sta deoparte in zona compresorului aer si urmareste pe cei care opresc in parcare si lasa masina descuiata din graba !!!

Azi am chemat politia si am filmat cate ceva !

De mentionat ca dupa ce au fost goniti de militie , au taiat linia continua apoi au revenit si au inceput sa ma ameninte cum ca de ce am filmat ! :ha: :ha: :ha:

Cand sa cobor la ei a revenit echipajul de militie si ia ridicat la sectie...

http://www.youtube.com/watch?v=iRj9hyxp0_o

Ideea e sa nu dati bani la asa ceva !!!

si militia,,,

http://www.youtube.com/watch?v=zFnUoDLTOEw

ieri in Hornach am fost racolart ce trei persoane cu ecusoane false (prost falsificate) iar etnie roma (coincidenta?) sa cera bani pentru cineva bolnav de nu stiu ce boala ....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Atentie nu da bani la cersetori !!!

bun, asa....

mai sunt si faimosii "italieni" de pe Valea Oltului... care banuiesc ca fac maradona...sau ceva de genu'...

semnalmente:

Masina trasa pe dreapta cu capota ridicata si cu numere straine... ei imbracati civilizat si facand semne sa opreasca cineva... vorbesc in italiana, engleza sau franceza de balta...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

E mai usor sa fraieresti(si e tara plina de fraieri)decit sa muncesti.Asa ca baietii se conformeaza.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Cu cei de pe valea Oltului am avut si eu de a face. Si cand a zis ca imi da verigheta de "aur" la schimb le-am zis sa mi-o dea sa o vad si am plecat cu ea in tromba.

Rumanii desi ziceau ca nu au benzina si ramasesera pe marginea drumului in pana prostului au luat-o la fuga dupa mine si ma rog nu prea au avut sanse sa faca vreo prostie pentru ca eram cu Mitsu si vreo 3 barbati in masina. Cand am ajuns la o benzinarie, era politia, i-am blocat pe drum si am chemat gaborii care i-au luat in primire si am facut si plangere, dar cum ma asteptam nu am mai auzit nimik de la politie despre plangerea mea!!!

Deci, daca ii prindeti, datile OMOR si atata tot, poate face Becali o fundatie care sa ne scape de "agresiune"

:p :p :p

Link spre comentariu

... eu doar i-am vazut, dar povestea cu verigheta nu o stiam in detaliu... dar mi s-a intamlat una mai "occidentala" la paris...

mergeam frumos pe stada cu prietena de brat, si cand colo, vad o tiganca care vine alergand si tipa la noi ca ne-a cazut un inel... ma uit pe jas si vad o verigheta... si incepe tiganca intr-o franceza de balta, cu "domnule, daca nu v-a cazut dumneavoastra, inseamna ca e noroc si haide-ti sa o impartim, adica dati-mi 50 euro ca cam atat face jumate din valoarea ei...." cand i-am zis pe romaneste sa dispara... a fugit ca din pusca cu tot cu inel ...

Link spre comentariu

merita impuscati de ar mai trai adolf :P si se spune ca in fiecare zi se naste un fraier totul este sa-l descoperi :ha: :ha:

si ca si coincidenta.... asta se intampla chiar langa gardinile Tulierres, unde au fost executati de Adolf nu stiu cati din Rezistenta, respectiv prefectul Parisului...etc....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare