gepetto Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 deschid topicul poate mai sint si altii in situatia asta. Descrierea cazului. Ca multi dintre romani mi-am facut cont la PAYPAL ,cardul asociat contului este un card VISA in lei. Zilele trecute ma pune necuratul si ma apuc sa verific cursul de schimb. Iata cum apare la o tranzactie de 44.95 $ curs afisat in paypal 147.63 ron/44.95 $=3.2843 curs afisat de ing la vanzare $ =3.29 curs la care mi s-au luat banii 153.2 /44.95=3.408 o diferenta de 3.5% in favoarea bancii. La nista plati in GPB a fost si mai frumos curs afisat ~4.75 curs de decontare 5.14 Culmea asta se intipla numai la plati prin Paypal. La plata direct cu cardul sau schimb valutar curs civilizat sensibil egal cu cel afisat Am facut o cere de explicatii catre ING si astept justificarile . Pe urma incepe distractia ,caci dupa o socoteala rapida pe toate tranzactiile de paypal m-au furat undeva intre 5000si 8000 ron verificati si voi Cursul oficial ing la https://www.ingonline.com/ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: Furaciune pe fata la ING Daca problema apare NUMAI la tranzactiile paypal, nu este posibil ca sa existe un comision paypal de fapt? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Aprilie 30, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: Furaciune pe fata la ING Nu , Am vericat la un priten care a facut plati paypal cam in aceiasi perioada ,tot de pe Visa doar ca era card Raiffeissen si cursul era relativ corect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: Furaciune pe fata la ING din cate am observat eu conversia o face paypal-ul, de aceea apare doar la ei diferenta asta. incearca sa-ti faci conturi in fiecare moneda in care cumperi si pe urma folosesti cardul aferent./ si eu sunt patit si am cont si card la banca transilvania, dupa ce am vazut diferentele mi-am deschis cont si card in euro si il folosesc la cumparaturile in euro, mi-am deschis cont si in gbp si acuma urmeaza sa-mi fac si card pt cumparaturile in gbp./ cred ca e o solutie pt a evita cursul paypal. eu m-am prins dupa ce am platit ceva in gbp intr-o duminica, cursul de vineri era ceva pe la 4.6-4.7 lei./GBP si ei au facut conversia pe la 5 lei/GBP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Aprilie 30, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: Furaciune pe fata la ING Eu o tin pe a mea ca e furaciune ING ,cursul Afisat de paypal era apropiat de cursul afisat de ING, mai mult la Raifeissen s-a folosit pentru debitarea cardului tot un curs sensibil egal cu cel afisat de Paypal. Am dat mail si la Paypal si mi-au spus ca ei au incasat cat este afisat pe tranzactie. o explicatie data de consilierii dintr-un office Ing a fost ca s-a facut o converie dubla leu=>euro=>gpb Lucru fals pentru ca ar fi trebuit sa se intample acelasi lucru si la plata directa cu cardul in GBP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: Furaciune pe fata la ING sigur nu is nici eu, o sa ma mai uit pe extrase poate imi dau seama exact dar cum nu am avut sume mari nu am dat mare importanta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: Furaciune pe fata la ING Cred ca m-ai degraba au bagat un comision, de care "au uitat" sa va spuna, sau era trecut in normele interne si au uitat sa va dea si normele interne. Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viji Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: Furaciune pe fata la ING eu am orimit un mesaj acum catva timp in care spuneau ca orice tranzactie care este in alta valuta decat eur se deconteaza in eur ,adica daca cump. ceva in $se transforma in eur si dupa aia in lei ( nu stiu de unde iau cursul $ eur ) dar ma gandesc eu ca poate de aici apare diferenta NISSAN NAVARA D40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: Furaciune pe fata la ING Exchange rate: 1 RON = 0.304356 USD Apr 1, 2009 10:55:03 PDT = PAYPAL vs http://www.convertor.ro/te.php?vlt1=USD ... 01/04/2009 1 USD = 3,1857 lei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: Furaciune pe fata la ING eu am un card MONDO la Tramsilvania ... si merge brici ... diferenta de curs pare nesemnificativa la volumul tranzactiilor ... adica cumparaturi de zeci sau cateva sute de euro acolo .... chiar nu mai conteaza cativa euro in plus ... la tranzactii de milioane... poate ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate