plummer Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Re: Parada automobile calsice 2mai CONSTANTA :1 pt foto Adi-@asfalttango , chiar daca vremea nu a tinut cu noi si a fost innorat , pun pariu ca cei care iubesc MASINILE RETRO , au fost prezenti si s`au bucurat de tot show`ul facut de voi :bravo :uameni ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 3, 2009 Autor Partajează Postat Mai 3, 2009 Re: Parada automobile calsice 2mai CONSTANTA Peste noapte am asigurat cazarea urmatoarelor bijuterii:MORGAN V8+,MUSTANG-ul de BR,MERCEDES cabrio 190...evaluat la 60.000euro :banana Multumesc pentru aprecieri :h5 si mai am citeva foto de la un coleg pe care le voi posta cit voi putea de repede... :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Re: Parada automobile calsice 2mai CONSTANTA frumos,pacat ca romania nu prea e pregatita sa aprecieze asa ceva,inca mai exista mentalitatea ''rablele alea'',putini se uita cu admiratie la o masina retro...oricum :1 pentru initiativa organizatorilor si mulumim de poze.. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Re: Parada automobile calsice 2mai CONSTANTA Morganul si Mercedesul Cabrio sunt cele mai frumoase masini prezente acolo, in opinia mea. Gnok, cred ca nu ai dreptate, o asemenea masina atrage privirile mult mai mult decat un BMW ultimul racnet, asa am constatat ori de cate ori am avut ocazia. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator carlo 4x4 Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Re: Parada automobile calsice 2mai CONSTANTA adevarul e ca sunt de apreciat aceste masini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 3, 2009 Autor Partajează Postat Mai 3, 2009 Re: Parada automobile calsice 2mai CONSTANTA Pe traseul defilarii si cit ne-am deplasat la locatii am vazut cum toti din masini(cu exceptia soferilor) se lipeau de geamuri si incercau sa mearga cit mai mult in paralel cu noi :ha: Lumea este interesata...pacat ca nu constientizeaza valoarea....Un coleg a spus ca daca ar scrie:"ATENTIE ELECTROCUTEAZA!"....Romanul ar pune mina sa probeze :P Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Re: Parada automobile calsice 2mai CONSTANTA frumos,pacat ca romania nu prea e pregatita sa aprecieze asa ceva,inca mai exista mentalitatea ''rablele alea'',putini se uita cu admiratie la o masina retro...oricum :1 pentru initiativa organizatorilor si mulumim de poze.. :h5 Permite`mi sa te contrazic in legatura cu organizarea din acest an ... Daca stam sa ne gandim la modul in care au fost asezate masinile anul trecut si "incercuite" de "bariere de plus(h)" , ba mai mult , au fost o gramada de agenti de protectie in jurul lor , asta cred ca ar fi fost solutia . DAR ... am uitat sa precizam ca anul trecut aceste bijuterii au fost prezentate in aceeasi perioada in care nenea Mazare a avut concursul de barci :P si uite asa s`a intamplat ca organizarea a fost ireprosabila si fiecare a stat in banca lui si a admirat de la cel putin 1m distanta .... Insa anul acesta autoritatile locale au cam dat cu piciorul acestui eveniment si se vede ca prin forte proprii acesti oameni au organizat aceasta parada si trebuie sa`i felicitam , ba mai mult , sa le facem propaganda pt ca acest fenomen sa nu se intample doar la Constanta ci in toata tara :1 :bravo ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 4, 2009 Autor Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Parada automobile calsice 2mai CONSTANTA Anul trecut a fost cu totul altceva (alt tip de masini)....si atunci nu am fost eclipsati de COULHARD....Noi am fost ROATA DE REZERVA :P Din pacate....slabe sperante sa se mai organizeze asa ceva :sr (Hotelierii au asteptat oaspetii cu FRIG in camere,fara mic dejun,fara parcare si paza la masini...etc) Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 4, 2009 Autor Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Parada automobile calsice 2mai CONSTANTA http://www.telegrafonline.ro/1241384400 ... risti.html Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Parada automobile calsice 2mai CONSTANTA Felicitari celor care au organizat! Cel mai important este ca acest gen de eveniment incepe sa fie tot mai prezent si in tot mai multe zone si apar tot mai multe exemplare, fie aduse direct restaurate fie -ceea ce e cel mai laudabil- restaurate in tara. Sa speram ca trece permanenta foamete a romanilor si incep sa aiba ochi si ptr tipul asta de manifestari!!!! La mai multe! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate