lucian munteanu Postat Mai 1, 2009 Partajează Postat Mai 1, 2009 A montat careva?, a testat in teren?, e multumit de cum merge??? Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Mai 1, 2009 Partajează Postat Mai 1, 2009 Re: Directi Hidraulica ar trebui sa spui si pe ce masina.... :grin: :P zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Mai 1, 2009 Partajează Postat Mai 1, 2009 Re: Directi Hidraulica Daca intentionezi sa montezi gume de peste 38...atunci merita sa te interesezi. sunt baieti care au montat astfel de directii si sunt foarte ok. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viji Postat Mai 1, 2009 Partajează Postat Mai 1, 2009 Re: Directi Hidraulica si eu am la utilaje dar nu e mare diferenta adica daca roata e blocata nu poti vira pentru ca are o supapa de suprapresiune care da la retur (poate am intrat prea mult in detali dar concluzia e ca nu e diferenta in situatii extreme) si e adevarat se folosesc pentru cauciucuri mari (grele) NISSAN NAVARA D40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Mai 2, 2009 Autor Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: Directi Hidraulica Masina este o caroserie de IMS-eu cu mecanica de G-eu, motor de S class , gume pe 35 si acum ne chinuim cu directia, a trebuit sa punem hidraulica din cauza ca nu ne mai incapea coloana de directie, loveste in evacuare motorul fiind un 8 in V, am montat pistonul, o pompa care scoate presiune mai mare, distribuitorul si merge ea intr-un fel dar nu satisfacator, cind ajung la capat de cursa mai pot invirti de volan, mai greu dar nu mi se pare normal...am blocat o roata intr-un copac si aceeasi treaba... Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: Directi Hidraulica Luciane....parca pe la tine prin ograda e Unimogul lui Zoli...arunca si tu un ochi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Mai 2, 2009 Autor Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: Directi Hidraulica Da Marius, dar nici Unimogul nu are inca montata directia, de acum urmeaza si tot Ovidiu copilotul meu o face si pe aia, am mers pe piesele venite de la Brasov dar cred ca ceva nu s-a calculat bine si nu se sincronizeaza intre ele, ceva nu merge dar nu stim ce, ne frecam creierii aiurea,,,, :P Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Directi Hidraulica A montat careva?, a testat in teren?, e multumit de cum merge??? bine domnu', ai fost la cheia si nu te-ai uitat la kaiser si la dodge? :h5 ai vazut problemele pe care le are marius cu directia hidraulica. a rupt pivotii de unimog ca pe grisine. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Mai 5, 2009 Autor Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Directi Hidraulica Mda, la Cheia eram necajit ca nu reusisem sa termin nici o masina si nu imi mai ardea de mecanica, si asa cind am plecat spre voi imi venea sa le dau foc, se pare ca problema la noi este pistonul care credem ca este subdimensionat, facem probe saptamina asta si sper sa gasim o rezolvare,,,, Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Directi Hidraulica Mda, la Cheia eram necajit ca nu reusisem sa termin nici o masina si nu imi mai ardea de mecanica, si asa cind am plecat spre voi imi venea sa le dau foc, se pare ca problema la noi este pistonul care credem ca este subdimensionat, facem probe saptamina asta si sper sa gasim o rezolvare,,,, al lui marius se pare ca e supradimensionat. le cuplati si puii sigur or sa iasa bine :ha: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Directi Hidraulica la directii hidraulice si nu numai ,in loc de pivoti nu sunt mai rezistente astea http://www.4wd.com/productdetails.aspx? ... rtID=41478 eu as vrea sa mi construiesc barile de diresctie cu dastea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Directi Hidraulica la directii hidraulice si nu numai ,in loc de pivoti nu sunt mai rezistente astea http://www.4wd.com/productdetails.aspx? ... rtID=41478 eu as vrea sa mi construiesc barile de diresctie cu dastea asa ceva vrea Marius sa puna. gresabile. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Directi Hidraulica la directii hidraulice si nu numai ' date='in loc de pivoti nu sunt mai rezistente astea http://www.4wd.com/productdetails.aspx? ... rtID=41478 eu as vrea sa mi construiesc barile de diresctie cu dastea asa ceva vrea Marius sa puna. gresabile.[/quote:w1mpm38t] se gasesc cumva si pe la noi de la escavatoare sau alte chestii? , ca stiu ca ball jointurile de la long armu de l a facut sunt de la noi bine sa nu fie asa mari ca alea ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Directie Hidraulica Se gasesc si la noi. Le fabrica SKF-ul si costa 80 euro bucata. Le gasiti in catalog la SKF. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Directie Hidraulica Se mai gasesc si pe la hidraulica la noi in brasov :h5 , unde se gasesc si ceva ingineri de calitate cu care sa va consultati daca e nevoie Si astea tot gresabile sunt http://img23.imageshack.us/img23/5002/directiehidraulica.jpg Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate