Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mi-am luat inima`n dinti si m`am apucat de ea

Kaesar

Postări Recomandate

Fratilor, asa cum am mai spus in alt topic, totul mi s-a tras de la acea siguranta ce este responsabila de pompa de benzina, si de acolo o sa va arat unde am ajuns (si e abia inceputul),Siguranta se ardea din cauza firului "+" de la plutitor (parese ca merge pe aceeasi siguranta). Asa ca azi dimineata am facut un drum cu masina (dupa ce i-am lipit firul, ocazie cu care am descoperit si alte probleme, de caroserie de data aceasta) si apoi m-am apucat de ea, impreuna cu taicamiu` si pana seara iata ce a iesit ..... Va voi tine la curent cu mersul lucrarilor, sper sa pot face si un bodylift daca tot e in starea asta....... M-am aruncat asa cu capul inainte, dar Dumnezeu sa imi ajute ca sunt intr-o faza cam proasta cu banii... :ban

Vitara 1.6 8v `92 / 2 usi

Skoda Octavia II 2.0 TDI 140CP :y

Opel Agila 1.2 16v(nebune) 2002 - (Bestia nevestei)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Mi-am luat inima`n dinti si m`am apucat de ea

Bafta ! Si daca toate astea ti s-au tras de la un fir... :P ,sper sa nu am probleme cu firul ala.. :ha: :h5

Spor la lucr si sa ne tii la curent !

Link spre comentariu

Vizitator soso-bum

hmmmmmmmmm

daca vrei body lift sa desfaci punctele de sprijin(8) si sa pui ceva tabla acolo sa la intaresti altfel te trezesti cu distantierele la picioare :x

mamaaaaaaa cat ai de lucru :1

Link spre comentariu

Vizitator soso-bum

daca vrei sa fa pui bodylift studiaza topikurile cu treaba asta

te ajuta mult

Link spre comentariu

:bravo ..vad ca mi-ai urmat sfatul........urmareste topicu lui SOSO-BUM..si ai sa reusesti....apeleaza si la KLEZ pt sfaturi si ajutor.multa BAFTA!!!!!!

ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6
Link spre comentariu

Am si eu in lucru un Samurai si cand l-am desfacut era sa fac infarct de ce copt este, plus ca pretul la piese de caroserie e aberant :P

Link spre comentariu

Ieri n-am mai apucat sa postez nimic (m-au terminat suruburile de la tampoane -- cele 8) dar cam aici am ajuns .....

Link spre comentariu

Vizitator soso-bum

ce-mi place cand vad asa ceva

bafta si spor la ...........tabla sudata :bravo

daca te incurci pe undeva te pot ajuta

ai tel pe pm

Link spre comentariu

Multam` fratilor pt incurajari (chiar am nevoie). Sper ca o sa dureze un pik toata treaba ca tre` s`o impart cu serviciu, da` cred ca o sa ma dscurc pana la urma! :h5

Link spre comentariu

daca o sa am si eu problema cu acel fir atunci .... :grin: ,dar asa ceva numa o singura data face omul,cred ca anu acesta am sa fac si eu aceasta treab numa tre sa prind curaj,numa cand ma gandesc mi se ridica paru in cap

SPOR LA TREABA

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Spor la treaba ! :h5

Si eu lucrez la o veverita dar nu am dat caroseria jos(cel putin pina acum) si cred ca daca o sa ai puterea ca in fiecare zi sa faci cite ceva o sa o termini mai repede decit speri!

Mult succes si asteptam si alte foto si explicatii! :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Paziti ca vin cu foto!!!

am avut vreo cateva zile in care nici macar nu am apucat sa pun mana pe calculator.

Precizez ca tot ceea ce fac la masina e asa, pe langa serviciu, deci avansarea e ca atare!!!

mai intai m-am ocupat de sasiu, taiat, curatat, inlocuit bare, sudat intariri etc, apoi dat cu feruginol, curatat din nou, dat cu grund si antifon deasupra... o sa pun si foto!

Odata terminat sasiul am trecut la caroserie, acolo era sa innebunesc ..... abia cand am bagat becul de sudura in ea am vazut ce ascunde cu adevarat

Oricum, nu am avut de ales asa ca m-am calmat si i-am dat inainte... taiat , pus petic de tabla, punctat cu sudura s.a.m.d.

Intre timp, daca tot aveam mintea limpede, m-am gandit si la o metoda de bodylift, care sa intareasca totodata si sustinerea caroseriei - suportii de care erau prinse cele 8 tampoane erau praf - (sa nu uit sa va povestesc.... cand am dat caroseria jos m-am speriat.... era prinsa de sasiu in doar doua suruburi - din opt, cele doua tampoane din fata.... incepuse de acum sa se crape si antiaripile fata - se putea duce caroseria jos cu totul de pe sasiu!!!!)

E destul de tarziu si sunt rupt de oboseala dar cred ca pozele o sa va clarifice mai mult!

Va mai tin la curent!

Link spre comentariu

mai vin cu foto (ma innebuneste conexiunea la net - Zapp :bleah )

Ce parere aveti despre ideea de blift?

Pragurile le-am taiat jos cu flexu` si mi le-a facut un baiat la presa, din tabla apoi le-am sudat!

Link spre comentariu

si inca ... poze

Link spre comentariu

Era bine daca faceai reparatiile la caroserie cit timp era prinsa de sasiu. Desfaceai unde lucrai si o lasi prinsa in rest. Risti sa o "traga" sudura si nu o sa ti se mai potriveasca gaurile de nici un fel cind o pui la loc. Daca ai pus doar petice mici e ok, insa daca vrei sa inlocuiesti tot pedalierul, lasa-l pina o pui inapoi pe sasiu.

Bafta mare la lucrare!

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare