ANSONIA Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Eu nu am avut nevoie pana acum de troliu si nu ma prea pricep la detalii. Vreau unul foarte fiabil pentru macaraua de la Pinz(masina are 2000kg). Va rog ajutor cu niste sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Re: Troliu pentru Pinzgauer te ajuta asta viewtopic.php?f=30&t=8155 O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Troliu pentru Pinzgauer Tibi Maior (Doctoru') din Cluj are Tmax 12500 pe Pinzul lui. Isi face treaba super. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Troliu pentru Pinzgauer Eu nu am avut nevoie pana acum de troliu si nu ma prea pricep la detalii. Vreau unul foarte fiabil pentru macaraua de la Pinz(masina are 2000kg). Va rog ajutor cu niste sfaturi. pentru macara? troliile nu se folosesc la macarale ! e interzis prin lege. Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: Troliu pentru Pinzgauer vorbesti serios cu interzisu' troliului la macara? de ce? eu taman ce ma hotarasem sa manufactirez o macara ptr incarcat/descarcat stupi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: Troliu pentru Pinzgauer Eu as recomanda ceva mai de doamne ajuta. T-maxul nu prea are viteza.... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Re: Troliu pentru Pinzgauer vorbesti serios cu interzisu' troliului la macara? de ce? eu taman ce ma hotarasem sa manufactirez o macara ptr incarcat/descarcat stupi troliile sunt utilaje de tractare, nu de ridicare ! pana mai anii trecuti se cerea autorizatie de la ISCIR pentru import...desi aia dau numai pentru echipamente de ridicat Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Re: Troliu pentru Pinzgauer Eu as recomanda ceva mai de doamne ajuta. T-maxul nu prea are viteza....[/quote noua generatie de la T max http://www.cuatroporcuatro.ro/Trolii.php O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate