Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Prezentare

Guest dizzy225
 Share

Recommended Posts

Guest dizzy225

Salutari

Sunt din Sibiu nu am nici o treaba cu offroadul..un prieten m-a rugat sa incerc sa valorific piese de Hyunadi Galopper(care i-au ramas dupa transplant motor). Ca sa pot posta un anunt pe acest forum cu Dezmembrarea acestei masini (si sa pot ajuta eventuali posesori al acestor vehicule ptr ca piesele noi sunt foarte scumpe, precizez ca piesele oferite sunt la pret mic pt ca sa nu ajunga la fier vechi masina, respectivul nu mai are loc de ea) a trebuit sa fac aceeasta prezentare a mea.

Cu respect

Dietmar Mai.

Guest dizzy225

Re: Prezentare

Salutare

chiar m-am dat si in offroad cu ceva masini pana acuma, mie nu imi plac din alta cauza(profesionale) pe care nu o sa o dezvalui aici..oricum merci pentru primire

Numai bine

Salutare

chiar m-am dat si in offroad cu ceva masini pana acuma, mie nu imi plac din alta cauza(profesionale) pe care nu o sa o dezvalui aici..oricum merci pentru primire

Numai bine

I-ati dat :W omului slp , iar lui nu-i plac, conform declaratiei, masinile de teren... Pe langa faptul ca nu respecta regulile elementare ale forumului postand din prima un fel de vanzare-dezmembrare, etc... Rog un moderator la modul cel mai serios, sa-i inchida topicul!

Amice, daca tot nu ai nici o treaba cu acest fenomen, pune piesele cu pricina intr-o sacosa si du-te cu ele la talcioc.

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

• 7 months later...

Salutari

Sunt din Sibiu nu am nici o treaba cu offroadul..un prieten m-a rugat sa incerc sa valorific piese de Hyunadi Galopper(care i-au ramas dupa transplant motor). Ca sa pot posta un anunt pe acest forum cu Dezmembrarea acestei masini (si sa pot ajuta eventuali posesori al acestor vehicule ptr ca piesele noi sunt foarte scumpe, precizez ca piesele oferite sunt la pret mic pt ca sa nu ajunga la fier vechi masina, respectivul nu mai are loc de ea) a trebuit sa fac aceeasta prezentare a mea.

Cu respect

Dietmar Mai.

Deci, eu inteleg ca ai intrat aici strict pentru vanzarea de piese.

In cazul acesta ma vad nevoit sa iti recomand totusi sa apelezi la alte site-uri care au specific strict de anunturi de vanzari. Exista de exemplu http://www.dezmembrari.ro

La revedere!

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use