Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

si eu am inceput cu aro pt albine...

soimu

Postări Recomandate

acum nu mai am nevoie de astfel de explicatii pt investitii in masinile mele
forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

M.

Faina masina, Soimule! Merge bine? Sincer, dupa experientele tale cu ARO 10 nu te vedeam cu un IMS... Imi pare rau ca n-am reusit sa vin la Arad, stii, am un ARO si reparam ceva la el. Acum merge bine!

ARO, oriunde, oricand...
Link spre comentariu

salve la toata lumea

cu aro 10 nu e moarta treaba

adica, daca reusesc sa ajung la liman cu ims ul raman cu amandoua

nu de alta, dar aro 10 chiar cunsuma putin si e acum in toate mintile lui

dar nu mai vreau sa ma dau pe off cu baietii si sa mor de frica tot drumul ca poate ceva se rupe la taransmisie

aro 10 e o masina ideala de plimbari, de pescuit, dinastea

nu e de tras pe dealuri pe noroaie ca ai sansa sa rupi ceva la transmisie

totul e sa ii impui tu niste limite peste care sa nu treci...ca se rupe

ims ul...are nevoie de grupuri de forta, ca acum are grupuri de fuga...sai mananca asfaltul, dar motorul de cl si frupuri de fuga.... nu urca pantele mari si lungi

se va proceda la inlocuirea lor si gata

urmeaza apoi motorul

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

"aro 10 e o masina ideala de plimbari, de pescuit, dinastea

nu e de tras pe dealuri pe noroaie ca ai sansa sa rupi ceva la transmisie "

Cand o sa ai transmisia pusa la punct, fara jocuri in rulmenti, pinioane bune, ulei ! , semeringuri bune, etc... nu o sa rupi nimic la transmisie.

Daca ai vrea, poti rupe o transmisie de Toyota, Mercedes G (sa nu se supere nimeni...) daca sunt in stare proasta sau le fortezi. E adevarat ca

la unele masini sunt ceva piese mai fragile dar daca sunt in stare buna si umbli cum trebuie cu ele nu o sa ai probleme. Mie imi place ARO, cu bune si cu rele...

ARO, oriunde, oricand...
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 ani mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare