soimu Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 acum nu mai am nevoie de astfel de explicatii pt investitii in masinile mele forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Chestia aia alba ma baga in boala :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Soimule vezi sa nu ramii fara albine dupa sagetarea porcului :lol: ca io parca vad ca porcaru ala nu o s-o lase moale :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan-A10 Postat Mai 20, 2007 Partajează Postat Mai 20, 2007 M. Faina masina, Soimule! Merge bine? Sincer, dupa experientele tale cu ARO 10 nu te vedeam cu un IMS... Imi pare rau ca n-am reusit sa vin la Arad, stii, am un ARO si reparam ceva la el. Acum merge bine! ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 21, 2007 Autor Partajează Postat Mai 21, 2007 salve la toata lumea cu aro 10 nu e moarta treaba adica, daca reusesc sa ajung la liman cu ims ul raman cu amandoua nu de alta, dar aro 10 chiar cunsuma putin si e acum in toate mintile lui dar nu mai vreau sa ma dau pe off cu baietii si sa mor de frica tot drumul ca poate ceva se rupe la taransmisie aro 10 e o masina ideala de plimbari, de pescuit, dinastea nu e de tras pe dealuri pe noroaie ca ai sansa sa rupi ceva la transmisie totul e sa ii impui tu niste limite peste care sa nu treci...ca se rupe ims ul...are nevoie de grupuri de forta, ca acum are grupuri de fuga...sai mananca asfaltul, dar motorul de cl si frupuri de fuga.... nu urca pantele mari si lungi se va proceda la inlocuirea lor si gata urmeaza apoi motorul forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan-A10 Postat Mai 23, 2007 Partajează Postat Mai 23, 2007 "aro 10 e o masina ideala de plimbari, de pescuit, dinastea nu e de tras pe dealuri pe noroaie ca ai sansa sa rupi ceva la transmisie " Cand o sa ai transmisia pusa la punct, fara jocuri in rulmenti, pinioane bune, ulei ! , semeringuri bune, etc... nu o sa rupi nimic la transmisie. Daca ai vrea, poti rupe o transmisie de Toyota, Mercedes G (sa nu se supere nimeni...) daca sunt in stare proasta sau le fortezi. E adevarat ca la unele masini sunt ceva piese mai fragile dar daca sunt in stare buna si umbli cum trebuie cu ele nu o sa ai probleme. Mie imi place ARO, cu bune si cu rele... ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 ai dreptate dan-e 10 eu am lucrat o perioada pe un aro si de atunci nu am mai scapat de boala si inca o data iti dau dreptate daca ai un minim de grija de masina (nu numai aro) te duce fara probleme si in conditii mai nasoale aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: si eu am inceput cu aro pt albine... daca nu erai in goana dupa nr de posturi...observai ca acest post este din 2007.......dar ce nu face omul ptr a avea acces la rubrica de vanzari :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate