stane Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Un circuit de 4 zile prin nuntii Melaliferi cu scopul vizitarii unor obiective turistice: Cheile Cibului, zonele miniere Zlatna si Rosia Montana, coloanele de bazalt Detunata, Ighiel, tuica de Mermezeu, combinate cu offroad mediu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: 1 Mai in mt.Metaliferi :1 isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: 1 Mai in mt.Metaliferi frumoase locuri !...sa va fie de bine ! :1 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: 1 Mai in mt.Metaliferi Mi-ati incalcat teritoriul :F Felicitari ptr poze si initiativa. Cand mai veniti, dati un semn fratilor sa va gazduim cum trebuie. :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: 1 Mai in mt.Metaliferi :1 ..Faina distractia!!! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Mai 4, 2009 Autor Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: 1 Mai in mt.Metaliferi Mi-ati incalcat teritoriul :F Felicitari ptr poze si initiativa. Cand mai veniti, dati un semn fratilor sa va gazduim cum trebuie. :bravo Salut, "albanezule" (prietenii de pe acolo imi spun "miticule") De zece ani de cand umblu prin teritoriul tau, nu am intalnit offroader de AB. Credeam ca nu a intrat virusul asta si ca am descoperit un teritoriu virgin.Sau poate am descoperit cu adevarat trasee ascunse. Ba nu, e unu Petre din Lunca Metesului cu un IMS, da tot ce stie l-am invatat eu. Vreau sa ne cunoastem, normal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: 1 Mai in mt.Metaliferi Te asteptam cu drag sa-ti prezentam si clubul nostru offroad de la Cugir.Petre este un prieten vechi si offroad face mai mult de nevoie.Daca umbli prin "lumea" offroad-ului nu cred ca nu ai auzit de Dan Dicu, Adi Nicoara, Dan Ursu sau Sorin Melente. Toti sunt offroader de AB. P.S. Pentru mine si pentru cei amintiti mai sus nu esti si nu vei fi nici-o data " Miticule", asa ca esti oricand binevenit intre noi. Iata cateva poze ale offroaderilor de AB : http://www.99poze.ro/Ziua_Indragostitilor_de_off_road/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: 1 Mai in mt.Metaliferi Frumoase locuri si foto :h5 Mai asteptam :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Mai 4, 2009 Autor Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: 1 Mai in mt.Metaliferi Nu ma deranjaza "MITICULE" atata timp cat accentul este pus pe primul...i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminC Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Alte poze La fel de frumoase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminC Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: 1 Mai in mt.Metaliferi Si poate cade !!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: 1 Mai in mt.Metaliferi Super peisaje ! :B Felicitari , si sa va fie de bine ! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: 1 Mai in mt.Metaliferi Foarte frumoasa iesire! Sa va fie de bine! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: 1 Mai in mt.Metaliferi Super peisajele! :1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: 1 Mai in mt.Metaliferi prea putine poze ptr o iesire reusita....!!!! asteptam pozele alea grele ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: 1 Mai in mt.Metaliferi Super locuri si super oameni... :bravo :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: 1 Mai in mt.Metaliferi :1 frumoasa zona :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: 1 Mai in mt.Metaliferi Frumoase locuri faina iesire ! da chiar ca nu ai auzit de noi nu cred . Poate data viitoare cind mai veniti in Ardeal dai un tel. si poate dam si noi o tuica si o pastrama de berbec , asa ca de foarte vechi cunostinte (eu tot acelas nr de tel am de 10 ani) Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: 1 Mai in mt.Metaliferi Domnilor pe data de 30.04 am fost prin acele locuri si eu. Eram cu familia si cu un localnic care face drumuri cu Tatra la cariera de bazalt. Am tinut statia deschisa, care am mai vorbit incercind sa iau legatura cu colegii offroad. Nu am gasit pe nimeni. In orice caz frumoasa zona, mi-a placut mult si mai vin pe la vara. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Mai 8, 2009 Autor Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: 1 Mai in mt.Metaliferi prea putine poze ptr o iesire reusita....!!!! asteptam pozele alea grele ... Poze? Cand ai 6 giga de poze,ia timp sa faci o selectie. http://www.flickr.com/photos/38177801@N ... 779393517/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
think247 Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: 1 Mai in mt.Metaliferi wow! my toy: SUZUKI SAMURAI 1995 1.3i - www.thereisnoplan.com my self: fotograf, pasionat de offroading Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: 1 Mai in mt.Metaliferi cum sa comportat patrolul cu blokante ...???? a avut okazia sa blokeze ambele ..???? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: 1 Mai in mt.Metaliferi Ai ales sa umbli prin locuri extrem de frumoase. :bravo Si pozele sunt pe masura. :1 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate