marinionescu Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Buna ziua , In principiu stiu cum functioneaza un sistem de franare si ce rol are acest sistem de modificare a fortei de franare pe spate in functie de incarcare . Problema este ca la NLSV -ul din foto aflat pe un W160 nu am vazut nici o parghie , arc , senzor ; ceva care sa-i arate care este incarcarea . Cum regleaza presiunea in functie de incarcare , cine ii arata modificarile de incarcare . Ma indoiesc ca este ceva gravitational , in cazul asta la coborire cu masina incarcata puntea spate nu franeaza. Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Cum functioneaza Nissan Load Sensing Valve la un W160 Esti sigur ca ce se vede in poza e totuna cu LSV??? La y60 este pozitionat deasupra puntii spate. Asa poate detecta cel mai bine incarcarea pe puntea spate. Poza explodata la y60. Se vede arcul care face reglajul in functie de incarcare. Si la w160 ar trebui sa existe un arc. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinionescu Postat Mai 4, 2009 Autor Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Cum functioneaza Nissan Load Sensing Valve la un W160 Asa am gandit si eu , dar se pare ca nu este asa . Asta am gasit ca descriere a instalatiei de franare pt W 160 Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Cum functioneaza Nissan Load Sensing Valve la un W160 parghia repartitorului comunica prin arcul ala la bratul fixat pe punte ... cand caroseria coboara din cauza greutatii trage arcul ala mai tare de parghie care actioneaza un mic pustonasi .. probabil tu nu mai ai acel pistonasi si nici parghia ... posibil nici bratul de pe punte ( care in cazul cand inalti masina din arcuri sau body-lift trebuie inaltat si el cu exact aceeasi distantza ..) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Cum functioneaza Nissan Load Sensing Valve la un W160 Asa am gandit si eu , dar se pare ca nu este asa . Asta am gasit ca descriere a instalatiei de franare pt W 160 Nu te lua dupa desenele alea. Sunt facute mai aerisite sa nu suprapuna puntile cu valvele, ca nu se mai intelege nimic. Nu inseamna ca daca pe desen e la 1/2 masinii acolo o sa o si gasesti in realitate. Uite si la schema de la y60 unde au pozitionat-o. In realitate, e amplasata deasupra puntii spate. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinionescu Postat Mai 5, 2009 Autor Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Cum functioneaza Nissan Load Sensing Valve la un W160 Daca va uitati la pozitia acestui dispozitiv fata de cardan va puteti da seama ca este la o distanta considerabila fata de puntea spate . Se afla undeva la mijlocul masinii , mai incerc sa fac poze . Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Cum functioneaza Nissan Load Sensing Valve la un W160 OK , dar cum si cine afla si transmite sarcina? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: Cum functioneaza Nissan Load Sensing Valve la un W160 http://cgi.ebay.co.uk/Nissan-Brake-Comp ... 7C294%3A50 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinionescu Postat Mai 26, 2009 Autor Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Cum functioneaza Nissan Load Sensing Valve la un W160 Am gasit o sectine a NLSV , ce parere aveti cum funtioneaza ? Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Cum functioneaza Nissan Load Sensing Valve la un W160 ce ai pe masina are trei aerisitoare ca in schita ? daca da , probabil ai pus-o ca e f greu sa ajungi la o aerisire completa in conditii casnice, poate prin depresiune. interesant reperul , cred ca a fost introdus ca o rezolvare la repartitor dar lucreaza in parametri mai ingraditi si cred ca nu e la fel de eficient in reglare. partea buna e ca ar (trebui sa) fie nedefectabil. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinionescu Postat Mai 28, 2009 Autor Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Cum functioneaza Nissan Load Sensing Valve la un W160 Din ce vad eu presiunea pe fata determina deplasarea acelui piston care elibereza calea pe care o foloseste lichidul din circuitul de frinare pentru rotile spate . Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate