Silviu4x4 Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Delta 1 mai 2009 Frumoasä zonä frumoasä iesire.....frumoasä tarä. Am sä fac si eu ruta data viitoare si cred cä tot pe 2 roti cu soata, deci 4. Acu ceva ani am vrut sä trecem pe la Partizani si Vulturu spre Marea Neagrä... din päcate nu a mers fiind drumul rupt de inundati recente.Ne am bägat apoi in sud in Donovätu de Jos. Anul trecut am fäcut alte descoperiri in deltä pe 2 rotil...prea putin cunoscut colt, Gura portitei...accesibil doar cu barca, moto sau amfibia. Alte idei??? Silviu Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 8, 2009 Autor Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Delta 1 mai 2009 @ arhitect : Perfect de acord cu ceea ce spui vis a vis de linistea locului si disturbarea fonica sau de orice alt fel.... Ma refeream strict la potentialul natural al zonei (țării) si la faptul ca â€�avemâ€� si nu stim ce sa facem ... Ptr. partea cu arealul, in orice tara normala, exista legi normale si de bun simt, care sunt RESPECTATE. Până acolo, mai este... Părere personală: chestie de educatie. Da, da si da. De acord cu tine. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate