dulceanu ionel Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Am schimbat pompa de apa si dc tot a trebuit sa demontez pe acolo m-am gandit sa schimb si cureaua de distributie si sa verific rolele.Problema este ca nu stiu cum sa dau fulile jos.Am desfacut si surubul ala care vine infiletat in arbore.Am incercat sa le dau jos si nu vreau sa fortez sa nu stramb fulia.Am si presa dar nu am folosit-o.Am zis ca mai bine intreb decat sa vac vreo boacana.Banuiesc ca fulia aia pe care vine servodirectia nu este aceiasi piesa cu roata zintata pe care vine cureaua de distibutie.Atasez si o poza. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Curea distributie Y60 eu zic ca nu ai treaba cu fulia aceea, da jos capacul de la cureaua de distributie si vezi...nu stiu exact ce trebuie sa vezi inauntru, pt ca ar trebui schim bata cureaua dupa un grafic, nu dupa ureche parerea mea forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Curea distributie Y60 @dulceanu ionel Baga un ochi aici. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Curea distributie Y60 1.foloseste presa pt depresarea fuliei, dupa desf surubului central nimik nu o mai impiedica sa iasa 2.verifica pana de pe vilbrochen precum si canalul de pana, se intampla des ca canalul sa prezinte fisuri Succes ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 5, 2009 Autor Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Curea distributie Y60 1.foloseste presa pt depresarea fuliei, dupa desf surubului central nimik nu o mai impiedica sa iasa 2.verifica pana de pe vilbrochen precum si canalul de pana, se intampla des ca canalul sa prezinte fisuri Succes Acuma ma duc sa o dau jos Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 5, 2009 Autor Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Curea distributie Y60 eu zic ca nu ai treaba cu fulia aceea, da jos capacul de la cureaua de distributie si vezi...nu stiu exact ce trebuie sa vezi inauntru, pt ca ar trebui schim bata cureaua dupa un grafic, nu dupa ureche parerea mea Capacul de la distributie este dat jos altfel nu puteam sa schimb pompa.Cureaua nu ara rau deloc dar intrucat nici vechiul proprietar nu a schimbat-0 as vrea totusi s-o schimb. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 5, 2009 Autor Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Curea distributie Y60 @dulceanu ionel Baga un ochi aici. Nu prea vad nimik in acest site sau ai zis la sto.. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viji Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Curea distributie Y60 @dulceanu ionel Baga un ochi aici. Nu prea vad nimik in acest site sau ai zis la sto.. e vorba de cureaua de distributie acolo pe care ziceai ca vrei sa o schimbi NISSAN NAVARA D40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 5, 2009 Autor Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Curea distributie Y60 S-a rezolvat problema.Este simplu a-doua oara.Eu am demontat si fuliile pe care vin curelele de alternator si nu trebuie ramanand doar fulia de servo(ca in poza atasata).Problema era ca dc puneam presa pe acea fulie o stricam pt ca are bucsa de cauciuc la mijloc.Deci nu se demonteaza nici-o fulie ,se slabeste surubul ala mare(care intra in argore),se pune presa cu ghearele agatate de prima fulie si o vezi cum pleaca.Ai dreaku japonezi astia au facut pe capul surubului o gaurica special pt ca sa intre surubul de la presa.. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 5, 2009 Autor Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Curea distributie Y60 @dulceanu ionel Baga un ochi aici.[/quote Scuze acum am vazut.Acolo este operatiunea de schimbare a curelei care este relativ usoara.La mine era chestia ca nu stiam cum sa dau fulia jos.Oricum este bine de stiut cum s-o pui la punct dupa repere. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Curea distributie Y60 cum erau rolele si dantura rotilor ?...si cum ai rezolvat-o cu cirligul spate ? aceasi pb am si eu pe creier....ce fabricant ai ales pt curea ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Curea distributie Y60 @dulceanu ionel Baga un ochi aici. Nu prea vad nimik in acest site sau ai zis la sto.. Daca eram pus pe rautacisme, ti-as fi zis sa mergi sa te speli pe ochi si sa mai incerci odata. Insa, nu-s, asa ca nu zic. Ai putea, daca esti interesat sa mesteresti, sa rasfoiesti unpicut site-ul francezilor. Doar pe alta planeta vei gasi un site cu mai multe informatii despre y60. Bafta mare :h5 I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Curea distributie Y60 Acel site mi se pare cel mai util in ceea ce priveste Patroll-ul sunt o gramada de chestii interesante acolo Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 7, 2009 Autor Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Curea distributie Y60 cum erau rolele si dantura rotilor ?...si cum ai rezolvat-o cu cirligul spate ? aceasi pb am si eu pe creier....ce fabricant ai ales pt curea ? Dantura rotilor arata bine,acolo m-am uitat prima data(sunt patit de la alte masini)rolele acceptabil(cea fixa este buna dar cea de la intizator urmeaza s-o schimb,adik nu are joc si nici nu huruie).La carlig am gasit o nuca si urmeaza sa-i fac suport si o prind pe exterior in cele 4 suruburi(cand este gata pun si poze).Cureaua de distributie o aveau pe stoc si am luat-o 120 ron dar nu mai tin minte marca,o sa caut cutia. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 7, 2009 Autor Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Curea distributie Y60 Daca eram pus pe rautacisme, ti-as fi zis sa mergi sa te speli pe ochi si sa mai incerci odata. Insa, nu-s, asa ca nu zic. Ai putea, daca esti interesat sa mesteresti, sa rasfoiesti unpicut site-ul francezilor. Doar pe alta planeta vei gasi un site cu mai multe informatii despre y60. Bafta mare :h5 Ai sa razi de ai sa mori.In loc sa dau clic pe -aici- am dat clic pe site-ul ala al tau si in loc de patroale ma uitam la caini :pr Scuze inca o data. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Curea distributie Y60 cum ramine totusi cu cirligul dmontabil/decuplabil la RAR ? eu am facut citeva pina acum , citeva si decuplabile dar nu credeam ca voi ajunge sa-mi pun pb de a fi road legal....! oricum daca crezi ca te pot ajuta cumva 0740 644585 ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Curea distributie Y60 cum ramine totusi cu cirligul dmontabil/decuplabil la RAR ? eu am facut citeva pina acum , citeva si decuplabile dar nu credeam ca voi ajunge sa-mi pun pb de a fi road legal....! oricum daca crezi ca te pot ajuta cumva 0740 644585 exista vreo metoda sa dai capacele jos de la distributie fara sa scoti fulia de la arbore?vreau sa schimb pompa de apa si nu vad cum pot sa dau jos capacul de la distributie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Curea distributie Y60 Cel superior da , cel inferior nu prea...daca e in buna stare . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Curea distributie Y60 Cel superior da , cel inferior nu prea...daca e in buna stare . m-am gandit eu ca nu o sa scap asa ieftin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate