Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

SIGLA FUNDATIEI

Postări Recomandate

A sosit momentul sa ma consult iar cu voi...

Va trebui sa aleg o sigla a fundatiei care sa apara apoi pe masini, echipamente, etc.

Am gasit cateva modele pe care va rog sa le votati sau... sa propuneti voi ceva daca veti gasi un model care sa vi se para potrivit.

P.S> Astazi "s-a facut PUBLIC" proiectul nostru !!! Am fost invitat special pentru asta la o emisiune de televiziune a postului AXA TV, care dupa spusele de pe site-ul lor, au o audienta de aproape 1 milion de telespectatori. :D :D :D Pentru inceput eu zic ca-i bine...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Logo_102, Underwater <-modelul asta imi place cel mai mult ca forma :grin:

Am insa senzatia ca e putin cam militar. Asaca propun, ca o varianta alternativa EMA Logo 1

N-am votat cu varianta cu sarpele sa nu arate ca SMURDul...

Semnul cu sarpele nu e al SMURDULUI... E simbolul international al "ambulantei" sau al medicinei de urgenta si ar fi chiar indicat sa apara undeva in sigla...

Link spre comentariu

Logo_102, Underwater <-modelul asta imi place cel mai mult ca forma :grin:

Am insa senzatia ca e putin cam militar. Asaca propun, ca o varianta alternativa EMA Logo 1

N-am votat cu varianta cu sarpele sa nu arate ca SMURDul...

Semnul cu sarpele nu e al SMURDULUI... E simbolul international al "ambulantei" sau al medicinei de urgenta si ar fi chiar indicat sa apara undeva in sigla...

Nu am spus ca e a SMURDului, stiu ce zici. Numai sa nu creem confuzii. Daca apare undeva inauntri, in centru e ok. Numai sa nu fie totul numai semnul respectiv.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
se naste un nou smurd ?

SMURD = Serviciu Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare , deci e un "serviciu" care vine in slujba oamenilor.

SMART = Serviciu Medical de Asistenta, Reanimare si Transport sanitar , deci e tot un "serviciu" si tot pentru oameni.

Un alt SMURD? As dori sa ajungem cat mai repede la nivelul lor... dar va trebui sa treaca ceva timp... si ei s-au nascut la un moment dat , ca si noi...

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Cred totusi ca ar terbui sa fie in sigla o poza sau un desen cu o masina 4x4 :lr de teren. Asta daca ramine ca tema principala a organizatiei salvarea si transportul cu masini dotate pentru a patrunde pe teren accidentat.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Cred totusi ca ar terbui sa fie in sigla o poza sau un desen cu o masina 4x4 :lr de teren. Asta daca ramine ca tema principala a organizatiei salvarea si transportul cu masini dotate pentru a patrunde pe teren accidentat.

Sunt perfect de acord cu asta. Mai trebuie cineva care se pricepe la desen, sa faca cateva modele si sa le supunem "la vot"...

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Se pare că am întârziat puţin. Îmi cer scuze.

Liniuţele orizontale sunt de la foaia folosită, sau sunt linii de construcţie.

La "ema 2" nu se vede prea bine şerpişorul. Sper că îl vedeţi totuşi :)

Iate propunerile mele:

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

fusei atent numa' că le aveam făcute deja când ai pus tu postul. Nu reuşisem să-mi fac timp pt a le băga pe format digital şi apoi aici pe forum. Cât despre specificul fundaţiei, aş propune un simbol pentru maşina 4x4 şi nu chiar maşina propriu-zis. Mă gândesc şi la asta însă printre picăţele că nu prea am timp. Ca să ajung la serviciu merg 40 km anu ăsta.

Însă, dacă ar fi de băgat o maşină la siglă, cred că şi am fotografia perfectă. O caut şi o pun.

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

roţile puse acolo peste siglă sunt doar de idee, care, dacă ar fi de dus mai departe, ar însemna să fotografiez o roată care să te ducă cu gândul scurt şi direct la offroad.

Am mai pus şi o imagine cu un vehicul de teren ce ar putea folosită pt logo. Aştept părerile voastre şi ale lu' şefu ekkakon.

Link spre comentariu

Da sunt bune. Acum la masina din poza a doua cred ca ar trebui scris pe marginea din stinga pe verticala "Emergency", pe orinzotala sus "Medical" si pe marginea din dreapta tot pe verticala "Assistence". Apoi intre roti sa apara " EMA " cu sarpele si mai in fata unde este liber pe orizontala Baia Mare. Ia vezi cum iese.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare