Catalin.V Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Salutari tuturor! De cateva zile sunt si eu mandru posesor de Hilux, masina super misto pe forestiere si foarte practica pe asfalt. Masina este cam "saracuta" , de aceea ma gandesc sa schimb cate ceva la aspect/functionalitate. Vreau sa-i pun jante pe 15 si ma intereseaza ce gume intra in cazul asta. Apoi vreau sa-i pun overfenderele originale sau aftermarket, dar care sa fie la fel ca forma si dimensiuni cu cele originale. Stie cineva unde gasesc, cat costa si cum se pot monta? Multumesc. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Overfendere Hilux Daca pui overfendere, nu iti mai potriveste cu bara fata. Eu zic sa faci un efort financiar (destul de substantial, e drept) si sa ii pui o bara ARB. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Overfendere Hilux Salutare... sa te bucuri de ea... overfendere au cu siguranta cei de la toyota... dar din cate am auzit au preturi destul de mari... am vazut la uni ca si-au pus de la carryboy sau de la pick-up.ro. cat despre bara arb... ii the best... arata super beton. Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Overfendere Hilux A si inca o chestie referitoare la barile arb pt hilux... este cu fender flares.. adica se potriveste cu overfenders sau este without fander flares... adica merge la asta ca si a ta care nu is cu overfenders. Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Overfendere Hilux overfendere de la pick-up.ro, sunt mult mai ieftine decat la toyota, capitonajul de bena de asemenea. Se pot pune si daca pastrezi bara originala, au in kit o bucata care se pune peste spoilerul clisic, prinderea se face cu suruburi pe interior. Daca se pune bara ARB trebuie musai si overfendere, altfel pare neterminata masina. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Overfendere Hilux Daca se pune bara ARB trebuie musai si overfendere, altfel pare neterminata masina. Exista si varianta de bara ARB special facuta pentru masini care nu au overfendere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Overfendere Hilux Da pai aia ziceam si eu mai sus in legatura cu barile de la arb. Overfenderele de la pick-up sunt putin mai mici ca si dimensiune decat cele originale de la toyota deci atentie ca poate nu o sa iti placa cum arata. Am vazut parca un topic pe forum daca nu ma insel sau cine stie poate era altul. dar oricum cele care nu sunt originale toyota sunt un pic mai mici. Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Overfendere Hilux Cele originale sant ceva de genu Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Overfendere Hilux si cele after cumparate de la pick-up sunt ceva de genul.... Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Mai 6, 2009 Autor Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Overfendere Hilux Pe mine ma intereseaza doar overfenderele originale sau altele aftermarket dar care sa fie identice ca forma si dimensiune cu acestea. Le-am vazut pe cele de la pick-up, dar nu m-au convins. Pe de alta parte, overfenderele originale la dealer costa cam cat un Samurai neinmatriculat ... exagerat de mare pretul pentru cateva bucati de plastic. In teren, masina va fi folosita in situatii usoare asa ca nu ma gandesc sa schimb bara , asta si din cauza ca overfenderele ca cele originale au si doua segmente care merg pe bara originala. Daca stie cineva un pret pentru asa ceva, chiar si second daca cineva le-a dat jos, va rog sa-mi dati si mie de stire. Multumesc. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Overfendere Hilux uite aici: http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=5&t=2055&start=30 ultimile posturi, eu am bara ARB si overfendere pick-up.ro TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Overfendere Hilux box]....................... overfenderele originale la dealer costa cam cat un Samurai neinmatriculat ... exagerat de mare pretul pentru cateva bucati de plastic.............. . asa este la masinile ultimul model...... un capac de janta la nissan 300 lei aparatori noroi spate originale 570 bucata..... ai de ales ori original dar costa ori imitatii si tot imitatii sint :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Mai 6, 2009 Autor Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Overfendere Hilux Am mai vazut un model pe http://www.carryboyromania.ro . Stie cineva cum arata in realitate? Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Overfendere Hilux @bogdan-pan este distribuitor pentru ,,CARRYBOY'' contacteazal pe ,,mail'' pentrumai multe detali Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebidamian Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: Overfendere Hilux Salutare, E vechi subiectul dar are legatura cu problema mea: Dând cu spatele, încercând sa parchez "in spic" pe o straduță destul de îngustă, am încercat sa urc o roata pe trotuar pentru ca rămânea prea puțin spațiu pentru a putea trece o masina pe strada. Am prins aparatoarea de noroi între bordura si roata si intr-o juma' de secundă mi-am smuls overfender-ul cu totul. Nu am alte pagube decât ca acele cleme de plastic nu se mai pot folosi. Știe cineva unde pot găsi un set de cleme, eventual si o varianta de apărători de noroi ceva mai scurte? Overfenderele sunt originale, Hilux model 2010-2011 Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: Overfendere Hilux Salut, Clemele le gasesti la reprezentanta la toyota dar sant destul de scumpe. O sa caut un numar de telefon de la cineva din cluj care avea, am luat si eu de la el de vreo 2 ani si erau mai ieftine. Parca la toyota se vand numai la set si vezi ca sant de 2 modele unele rosii si unele albastre. Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebidamian Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: Overfendere Hilux Da, sunt rosii si albastre dar nu m-am prins de ce. Nici n-am studiat prea mult... Sa vad poate mi le aduce vre-un magazin de piese... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Re: Overfendere Hilux Salut, Pai unele is mai lungi si altele mai scurte. si unele is mai late si altele mai inguste. Uita-te pe overfender ca gaura patrata una ii mai mare si alta mai mica. Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebidamian Postat Iunie 19, 2014 Partajează Postat Iunie 19, 2014 Re: Overfendere Hilux Da, am văzut, merci. Mi le aduce un magazin. 6 lei cele roșii, 5 lei cele albastre. Sper sa reușesc sa le montez cum trebuie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 Re: Overfendere Hilux Pai doar le apesi si gata dar sa ai grija ca nu le mai poti lua jos, se rup din nou. Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate