Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

de vorba la gura ims-ului

Vizitator motosebi

Postări Recomandate

Vizitator motosebi
masina asta statea in fata casei mele si doua tanti cum o sa vedeti (una cu cobilita in spate si una cu broboada pe ochi)au stat de vorba pe o gaura din prelata masini cca. o ora fara sa coboare din masina sa vorbeasca linistite
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: de vorba la gura ims-ului

Sincer pärerea mea, fiind o intämplare foarte stranie, este cä de fapt femeia cu broboada nu

este altcineva decät Bin Laden, care la fel ca M. Jackson, dupä operatei esteticä, isi acoperä

cicatricele o vreme.

Poate vä intrebati cum am ajuns la o astfel de presupunere? Am märit poza si iaca, am väzut

cä ambele femei poartä Rollexuri personalizate.

Rädem si glumim da ....

:P :ha: :h5

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

masina asta statea in fata casei mele si doua tanti cum o sa vedeti (una cu cobilita in spate si una cu broboada pe ochi)au stat de vorba pe o gaura din prelata masini cca. o ora fara sa coboare din masina sa vorbeasca linistite

Hm, ti-a trecut macar o secunda prin cap ca poate tanti din ims are vreun picior rupt? Sau poate ca o doare ceva? Sau, si mai nasol, poate o fi paralizata??? Bah, esti mai rau ca fotografi de la ziarele cu poze ... Da, no, cum risul s-a nascut din nenorocirea altuia, hai sa ma rid si eu :ha: :ha: :ha:

ps: daca tot au stat o ora, si te-ai mai si dus sa le iei in prim plan, puteai sa o intrebi pe tanti din ims, daca nu i-ar prinde bine un pahar cu apa, sau un piramidon, ceva ...

pps: hai sa ma mai rid odata :ha: :ha: :ha:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Vizitator motosebi

Hm, ti-a trecut macar o secunda prin cap ca poate tanti din ims are vreun picior rupt? Sau poate ca o doare ceva? Sau, si mai nasol, poate o fi paralizata??? Bah, esti mai rau ca fotografi de la ziarele cu poze ... Da, no, cum risul s-a nascut din nenorocirea altuia, hai sa ma rid si eu :ha: :ha: :ha:

ps: daca tot au stat o ora, si te-ai mai si dus sa le iei in prim plan, puteai sa o intrebi pe tanti din ims, daca nu i-ar prinde bine un pahar cu apa, sau un piramidon, ceva ...

pps: hai sa ma mai rid odata :ha: :ha: :ha:

sa-ti zic eu faza haioasa ca dupa ce au terminat discutia baba din ims a iesit sa se intinda ca anchilozase

deci fizic era ok cu capu stateau ele rau :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

:ha: sau poate verificau prelata si tanti de-afara o intreba pe cealalta.:-"ia zi bre..ploua inlauntru au ba?..uita-te bine zi-mi daca picura pe undeva!" :ha:

...asta nu-i masina...e IMS!!!...
Link spre comentariu

Hm, ti-a trecut macar o secunda prin cap ca poate tanti din ims are vreun picior rupt? Sau poate ca o doare ceva? Sau, si mai nasol, poate o fi paralizata???... puteai sa o intrebi pe tanti...

...pe cea de afarä dacä nu ii este povara prea grea, sä o preiei tu ...asa pentru incä o orä, ca sä poatä discuta femeia cum trebe.

Stäteai längä iele cu bäta n spate, o mai schimbai cänd pe stänga cänd pe dreapta dovedind: respect, räbdare, educatie, si minte putinä, da sä fereascä domnu sä o pui jos!

Eu mä gändesc co o cära energie pozitivä, femeia si de o lasä din mäini face scurt circuit!!!

:ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
Vizitator nr. 150

Poate c? erau mai interesante cuvintele strecurate prin cr?p?tura IMS-ului, scuze de expresie. Bine totu?i c? nu trecu pe acolo ?oferul care la vederea capului s? înceap? s? strige ma?inii "împinge".

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare