Vizitator motosebi Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 masina asta statea in fata casei mele si doua tanti cum o sa vedeti (una cu cobilita in spate si una cu broboada pe ochi)au stat de vorba pe o gaura din prelata masini cca. o ora fara sa coboare din masina sa vorbeasca linistite Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: de vorba la gura ims-ului Se numeste "Afacere Olteneasca"! :ha: :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: de vorba la gura ims-ului Pai daca prelata avea "vorbitor", trebuia folosit, nu??? :ha: Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: de vorba la gura ims-ului Sincer pärerea mea, fiind o intämplare foarte stranie, este cä de fapt femeia cu broboada nu este altcineva decät Bin Laden, care la fel ca M. Jackson, dupä operatei esteticä, isi acoperä cicatricele o vreme. Poate vä intrebati cum am ajuns la o astfel de presupunere? Am märit poza si iaca, am väzut cä ambele femei poartä Rollexuri personalizate. Rädem si glumim da .... :P :ha: :h5 Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: de vorba la gura ims-ului :hi .....dar ala e FUNDU IMSului.... :ha: :ha: :ha: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: de vorba la gura ims-ului masina asta statea in fata casei mele si doua tanti cum o sa vedeti (una cu cobilita in spate si una cu broboada pe ochi)au stat de vorba pe o gaura din prelata masini cca. o ora fara sa coboare din masina sa vorbeasca linistite Hm, ti-a trecut macar o secunda prin cap ca poate tanti din ims are vreun picior rupt? Sau poate ca o doare ceva? Sau, si mai nasol, poate o fi paralizata??? Bah, esti mai rau ca fotografi de la ziarele cu poze ... Da, no, cum risul s-a nascut din nenorocirea altuia, hai sa ma rid si eu :ha: :ha: :ha: ps: daca tot au stat o ora, si te-ai mai si dus sa le iei in prim plan, puteai sa o intrebi pe tanti din ims, daca nu i-ar prinde bine un pahar cu apa, sau un piramidon, ceva ... pps: hai sa ma mai rid odata :ha: :ha: :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator motosebi Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: de vorba la gura ims-ului masina asta statea in fata casei mele si doua tanti cum o sa vedeti (una cu cobilita in spate si una cu broboada pe ochi)au stat de vorba pe o gaura din prelata masini cca. o ora fara sa coboare din masina sa vorbeasca linistite Hm, ti-a trecut macar o secunda prin cap ca poate tanti din ims are vreun picior rupt? Sau poate ca o doare ceva? Sau, si mai nasol, poate o fi paralizata??? Bah, esti mai rau ca fotografi de la ziarele cu poze ... Da, no, cum risul s-a nascut din nenorocirea altuia, hai sa ma rid si eu :ha: :ha: :ha: ps: daca tot au stat o ora, si te-ai mai si dus sa le iei in prim plan, puteai sa o intrebi pe tanti din ims, daca nu i-ar prinde bine un pahar cu apa, sau un piramidon, ceva ... pps: hai sa ma mai rid odata :ha: :ha: :ha: sa-ti zic eu faza haioasa ca dupa ce au terminat discutia baba din ims a iesit sa se intinda ca anchilozase deci fizic era ok cu capu stateau ele rau :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
faitonu Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: de vorba la gura ims-ului :ha: sau poate verificau prelata si tanti de-afara o intreba pe cealalta.:-"ia zi bre..ploua inlauntru au ba?..uita-te bine zi-mi daca picura pe undeva!" :ha: ...asta nu-i masina...e IMS!!!... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: de vorba la gura ims-ului Hm, ti-a trecut macar o secunda prin cap ca poate tanti din ims are vreun picior rupt? Sau poate ca o doare ceva? Sau, si mai nasol, poate o fi paralizata???... puteai sa o intrebi pe tanti... ...pe cea de afarä dacä nu ii este povara prea grea, sä o preiei tu ...asa pentru incä o orä, ca sä poatä discuta femeia cum trebe. Stäteai längä iele cu bäta n spate, o mai schimbai cänd pe stänga cänd pe dreapta dovedind: respect, räbdare, educatie, si minte putinä, da sä fereascä domnu sä o pui jos! Eu mä gändesc co o cära energie pozitivä, femeia si de o lasä din mäini face scurt circuit!!! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: de vorba la gura ims-ului Poza 2-a este tare de tot Si mai tari sunt stopurile IMS-ului ! Felicitari Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: de vorba la gura ims-ului dupa mimica cred ca discutau cum sa fure blocantul lui Semaca ! IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: de vorba la gura ims-ului Poate c? erau mai interesante cuvintele strecurate prin cr?p?tura IMS-ului, scuze de expresie. Bine totu?i c? nu trecu pe acolo ?oferul care la vederea capului s? înceap? s? strige ma?inii "împinge". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate