Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nikita, revine in forta !

Mugur

Postări Recomandate

Multumesc Muguuuuuuur.

La naiba......ca un caine sufeream ca n-o mai vazusem si nu mai stiam nimic de Nikita.Cred ca sunt atins de aripa dragostei dincolo de orice speranta dincolo de orice orizont......transcendental aproape.Chira prin intermediul acestui mijloc virtual imi simt sufletul vibrand la simpla aparitie a acestui inger trist.(Trist rau nu asha).

Inca odata Mugur......mi-ai facut ziua mai frumoasa si convalescentza mai placuta......Multumesc :ha1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc Muguuuuuuur.

La naiba......ca un caine sufeream ca n-o mai vazusem si nu mai stiam nimic de Nikita.Cred ca sunt atins de aripa dragostei dincolo de orice speranta dincolo de orice orizont......transcendental aproape.Chira prin intermediul acestui mijloc virtual imi simt sufletul vibrand la simpla aparitie a acestui inger trist.(Trist rau nu asha).

Inca odata Mugur......mi-ai facut ziua mai frumoasa si convalescentza mai placuta......Multumesc :ha1

tu vei fi oare iubirea ei? inalt blond ochi albastri. intradevar tu esti :P :ga :ga

Link spre comentariu

cred ca primadona asta are sanse sa ajunga MASCOTA NATIONALA :bleah

La Gradina ZOOlogica ca altundeva nu cred :P :bleah

"Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson"

PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397

Link spre comentariu

cred ca primadona asta are sanse sa ajunga MASCOTA NATIONALA :bleah

La Gradina ZOOlogica ca altundeva nu cred :P :bleah

FIETI MILA DE BIETELE ANIMALE :D

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare