Mugur Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Nikita, revine in forta !... :P :bleah http://www.youtube.com/watch?v=V10ixQIXzdY Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan4x4 Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Multumesc Muguuuuuuur. La naiba......ca un caine sufeream ca n-o mai vazusem si nu mai stiam nimic de Nikita.Cred ca sunt atins de aripa dragostei dincolo de orice speranta dincolo de orice orizont......transcendental aproape.Chira prin intermediul acestui mijloc virtual imi simt sufletul vibrand la simpla aparitie a acestui inger trist.(Trist rau nu asha). Inca odata Mugur......mi-ai facut ziua mai frumoasa si convalescentza mai placuta......Multumesc :ha1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 acasa e cumva la otv uitatio http://www.youtube.com/watch?v=gAgLccs6 ... ed&search= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Multumesc Muguuuuuuur. La naiba......ca un caine sufeream ca n-o mai vazusem si nu mai stiam nimic de Nikita.Cred ca sunt atins de aripa dragostei dincolo de orice speranta dincolo de orice orizont......transcendental aproape.Chira prin intermediul acestui mijloc virtual imi simt sufletul vibrand la simpla aparitie a acestui inger trist.(Trist rau nu asha). Inca odata Mugur......mi-ai facut ziua mai frumoasa si convalescentza mai placuta......Multumesc :ha1 tu vei fi oare iubirea ei? inalt blond ochi albastri. intradevar tu esti :P :ga :ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan4x4 Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 :ha1 :ha1 :ha1 :ga :ga :ha1 :ha1 :ha1 Baaaaaaaiiiiiii......lasati-maaaaaa ca inca nu mi-am revenit compleeeeeeeeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 poate te ajuta Nikita cu niste ueiuri aromatice :ga :ha :bleah Link to comment Share on other sites More sharing options...
dream_car Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 sigur te pune pe picioare daca se apuca de tine. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuker Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 sigur te pune pe picioare daca se apuca de tine. ....pe picioarele de lemn Link to comment Share on other sites More sharing options...
r3dscorpion Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 poate te ajuta Nikita cu niste ueiuri aromatice :ga :ha :bleah Poate ai vrut sa zici " aromantice" :bleah "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kato Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 cred ca primadona asta are sanse sa ajunga MASCOTA NATIONALA :bleah Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r3dscorpion Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 cred ca primadona asta are sanse sa ajunga MASCOTA NATIONALA :bleah La Gradina ZOOlogica ca altundeva nu cred :P :bleah "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kato Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 cred ca primadona asta are sanse sa ajunga MASCOTA NATIONALA :bleah La Gradina ZOOlogica ca altundeva nu cred :P :bleah FIETI MILA DE BIETELE ANIMALE :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r3dscorpion Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 sau in fata la GUV ca tot un fel de Zoo e si acolo :h5 "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kato Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 sau in fata la GUV ca tot un fel de Zoo e si acolo :h5 vedeauoas in pat cu Base si Tariceanu :top :bleah Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r3dscorpion Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 viitoarea consiliera ( de ca tot e blonda) NIKIKITA UDREA :bleah :as "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts