Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club

Yonutz

Postări Recomandate

Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club

Motorul meu e intins prin atelierul lui Sorin, chiuloasa e la planat si schimbat supape!!

Sansele sunt minime sa ajung, dar fac eforturi mari sa termin!

Problemele crizei ma preseaza, si SPER sa ajung dar... de o fi sa fie dau eu de voi!!!

:x :x :x :x :x

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 416
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Izmenari anuntati la eveniment:

1.Off-road runner + copilot Nissan Patrol Tracotozaur

2.Gabi pas + copiloata Nissan Patrol

3.Zolameister Nissan Terrano

4.Nyku + copilot Toyota KJ90 -Negrotaurul

5.Yonutz + tacsu + Max (the dog) Nissan Patrol

6.Goganu + Flow in Nissan Patrol !

7.dulceanu ionel + copilot Nissan Patrol

8.GPScu Nissan Patrol

9.Gaganu + copiloata Suzuki Vitara

10.andy cu Musso

Actualizare de lista! Asteptam confirmare de la drm si Flash4x4 ...

Momentan astia estem ... am fost paispe si ne miscam energic in jos ...sa stiti ca bacul e destul de mare si in delta n-a plouat chiar atat de grav, serpi nu prea mai sunt, ma rog [gandeam ca vi s-a inmuiat cardanul cand ati vazut ca afara ploua de doua saptamani in fiecare zi, taxa de scos din cacat nu e mare ...suntem in UE ...lucrez in euro]... :ha:

PS- n-a plouat grav dar de la Gorgova nu vom putea ajunge prea departe (a plouat EXTREM de GRAV!) :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@yonutz........ia legatura cu andy (musso) zicea ca ar avea niste surprize pentru noi in ceea ce priveste traseul.......poate cadeti de acord..... :h5

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Fratilor, poate sa ploua cat vrea, eu d-abia astept sa mergem :grin: :h5 si sa vad si serpii aia cum inoata pe langa snorkelu` meu :ha: :ha:

Cristi Marele Alb, multa sanatate lu` Danezu` si nu stie nimeni mai bine ca mine cat de mult asteptai acest eveniment si cat te-ai pregatit... :sr

Link spre comentariu

.......vin eu cu o mandolina......si 2 stripteuze...... :ypu.....@flow se va ocupa de corzile mandolinei si eu am grija de fete sa nu se prafuiasca....... :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

cred ca faci o greseala....stripteuse....hmmm...Osa te manance lipovencele de viu daca aud asta :ha: :ha: :ha: :ha: si ghici cu ce incep?

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

@yonutz........ia legatura cu andy (musso) zicea ca ar avea niste surprize pentru noi in ceea ce priveste traseul.......poate cadeti de acord..... :h5

sa-mi dea o sarma maine ...de fapt azi dupa ora 07.30 ... :ha:

Stipteuse, lipovence, filipineze, peloponeze etc ...bah baieti, io vaz ca voi aia care mergeti singurei ravniti la mitrance deja ... :ha: GPScu cred ca o sa faci bani frumosi daca o iei pe aia cu gura cascata "Vulcanizata" cu tine! :ha:

Link spre comentariu

Daca nu s-au terminat inscrierile inca, as veni si eu sa fac trei weekenduri consecutive in Delta.

Ca tot erau prea putin patroale in lista.

Deci Doru aka Paragusul plus copiloata destoinica primiti? Si aduc eu si o chitara.

Cu mii de pipe si purici,

Paragusul

Link spre comentariu

GARANTEZ pt @paragusul.......am fost cu el la LUANA....om de baza.......conduce la fel de bine cum stie sa spuna bancuri (pt cunoscatori).........utilajul lui e preparat....... :h5 :ha: :ha:

Link spre comentariu

Parangusul ...ideea este ca gasca a hotarat ca la iesirile oficiale (4 pe an) sa nu luam cu noi persoane pe care nu le cunoastem /le-am conoscut in prealabil ptr a nu avea loc neintelegeri ...Cum Goganu tocmai a plecat de la mine acu vreo 10 minute si ne-a garantat ptr tine si m-am mai interesat si in alte locuri si am auzit ca nu faci asa urat (ca noi :ha: ) la bautura si scandal ...te asteptam cu drag sa ni te alaturi!! Asta daca tu crezi ca poti accepta conditiile in care se desfasoara expeditia, bineinteles!

Gasca noastra pe departe de a fi una selecta sau selectionata incearca sa limiteze accesul celor pe care nu ii cunoastem la aceste amicale inainte, la iesirile saptamanale ... ptr a preveni eventualele discutii in teren. Nu va speriati, TOATA LUMEA E BINEVENITA la orice intalnire, in masura in care o cunoastem inainte si are referinte bune fara antecedente si tulburari de comportament, nu suntem un grup elitist sau cine stie ce rahat pe paine, dorim doar sa nu ne stricam buna dispozitie la aceste intalniri! Ah si mai e ceva: nimeni nu e lider sau sef (cum credea cineva ...) ...suntem o echipa, toti avem drepturi si obligatii absolut egale reprezentandu-ne oricand si in fata oricui unul altuia interesele! :h5

Deci, :W cu :ca !

PS - am auzit ca ai o megabiblioteca de bancuri :grin:

Link spre comentariu

@Paragusul,ne-am cunoscut cand ti-ai luat snorkelul...auzi e adevarat ca pleci la drum degeaba daca nu ai statie??? :app

si apropos de ce zicea GOGANU...o stii pe aia: cica erau 2 mosi,unu mut si unul surd,care........hai lasa ca ti-o zic joi noaptea pe drumul spre Delta... :h5

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

Zoli : Zoli de la Brasov (care are offroadmania). Daca sunteti mai multi ZOli m-am incurcat.

Yonutz: ma bucur ca am fost trecut pe lista. Promit sa nu dezamagesc macar la bautura:) desi nu sunt eu mare campion. BTW, cred ca ne-am cunoscut la iesirea de la Calugareni din iarna (aia mare organizata de Koala. E drept ca atunci s-a cam afumat toata lumea, iar eu nu mai stiu cum am ajuns acasa, deci e posibil sa nu ne mai recunoastem la moace. EU eram cu un patrol scurt y61 argintiu metalizat)

Gabi pas: am chiar doua statii. Imi palce sa fiu pregatit pentru situatii neprevazute. As fi in stare sa imi iau si al doilea patrol daca le-as putea conduce concomitent. Ne vedem la benzinarie, ne auzim in 16 atunci.

Cu mii de pipe si purici,

Paragusul

Link spre comentariu

"Zoli : Zoli de la Brasov (care are offroadmania). Daca sunteti mai multi ZOli m-am incurcat."

da da :ha: :ha: Zoli ala ramane sa organizeze"Bogata namoloasa"si vine celalalt Zoli-meister-ul :h5

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

1.Off-road runner + copilot Nissan Patrol Tracotozaur

2.Gabi pas + copiloata Nissan Patrol

3.Zolameister Nissan Terrano

4.Nyku + copilot Toyota KJ90 -Negrotaurul

5.Yonutz + tacsu + Max (the dog) Nissan Patrol

6.Goganu + Flow in Nissan Patrol

7.dulceanu ionel + copilot Nissan Patrol

8.GPScu Nissan Patrol

9.Gaganu + copiloata Suzuki Vitara

10.andy cu Musso

11. Parangusul + copilot cu Nissan Patrol

Desi sa inteleg ca la 36 de ore inainte de plecare aceeasta este LISTA FINALA? :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare