Flash4x4 Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Motorul meu e intins prin atelierul lui Sorin, chiuloasa e la planat si schimbat supape!! Sansele sunt minime sa ajung, dar fac eforturi mari sa termin! Problemele crizei ma preseaza, si SPER sa ajung dar... de o fi sa fie dau eu de voi!!! :x :x :x :x :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Am retinut ... :x Asteptam vesti ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Izmenari anuntati la eveniment: 1.Off-road runner + copilot Nissan Patrol Tracotozaur 2.Gabi pas + copiloata Nissan Patrol 3.Zolameister Nissan Terrano 4.Nyku + copilot Toyota KJ90 -Negrotaurul 5.Yonutz + tacsu + Max (the dog) Nissan Patrol 6.Goganu + Flow in Nissan Patrol ! 7.dulceanu ionel + copilot Nissan Patrol 8.GPScu Nissan Patrol 9.Gaganu + copiloata Suzuki Vitara 10.andy cu Musso Actualizare de lista! Asteptam confirmare de la drm si Flash4x4 ... Momentan astia estem ... am fost paispe si ne miscam energic in jos ...sa stiti ca bacul e destul de mare si in delta n-a plouat chiar atat de grav, serpi nu prea mai sunt, ma rog [gandeam ca vi s-a inmuiat cardanul cand ati vazut ca afara ploua de doua saptamani in fiecare zi, taxa de scos din cacat nu e mare ...suntem in UE ...lucrez in euro]... :ha: PS- n-a plouat grav dar de la Gorgova nu vom putea ajunge prea departe (a plouat EXTREM de GRAV!) :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @yonutz........ia legatura cu andy (musso) zicea ca ar avea niste surprize pentru noi in ceea ce priveste traseul.......poate cadeti de acord..... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Fratilor, poate sa ploua cat vrea, eu d-abia astept sa mergem :grin: :h5 si sa vad si serpii aia cum inoata pe langa snorkelu` meu :ha: :ha: Cristi Marele Alb, multa sanatate lu` Danezu` si nu stie nimeni mai bine ca mine cat de mult asteptai acest eveniment si cat te-ai pregatit... :sr Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club seara vom spune poezii si cantecele langa focul de tabara...... :happy Apropo aduce cineva chitara? :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club .......vin eu cu o mandolina......si 2 stripteuze...... :ypu.....@flow se va ocupa de corzile mandolinei si eu am grija de fete sa nu se prafuiasca....... :ha: :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Zoli, daca sti sa canti, aduc eu una de Reghin :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club cred ca faci o greseala....stripteuse....hmmm...Osa te manance lipovencele de viu daca aud asta :ha: :ha: :ha: :ha: si ghici cu ce incep? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @zoli..........lipovence stripteuze.....combinatia perfecta....... :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Zoli, daca sti sa canti, aduc eu una de Reghin :grin: :h5 numa' catana de reghin sa nu fie... :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club oricum aduc "orchestra" din productia proprie(fara zahar si conservanti) :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @yonutz........ia legatura cu andy (musso) zicea ca ar avea niste surprize pentru noi in ceea ce priveste traseul.......poate cadeti de acord..... :h5 sa-mi dea o sarma maine ...de fapt azi dupa ora 07.30 ... :ha: Stipteuse, lipovence, filipineze, peloponeze etc ...bah baieti, io vaz ca voi aia care mergeti singurei ravniti la mitrance deja ... :ha: GPScu cred ca o sa faci bani frumosi daca o iei pe aia cu gura cascata "Vulcanizata" cu tine! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club da da :ha: :ha: :ha: 2-3 Viespi ptr ajutoare oricum o sa fie ... :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Daca nu s-au terminat inscrierile inca, as veni si eu sa fac trei weekenduri consecutive in Delta. Ca tot erau prea putin patroale in lista. Deci Doru aka Paragusul plus copiloata destoinica primiti? Si aduc eu si o chitara. Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 30, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Care din baieti care merg te stie? :hi consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club GARANTEZ pt @paragusul.......am fost cu el la LUANA....om de baza.......conduce la fel de bine cum stie sa spuna bancuri (pt cunoscatori).........utilajul lui e preparat....... :h5 :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club e suficienta recomandarea lui goganu yonutz? sau trebuie sa vin cu alte recomandari? ma mai stiu andy, marele alb, zoli si altii. Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club care Zoli? :grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 30, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Parangusul ...ideea este ca gasca a hotarat ca la iesirile oficiale (4 pe an) sa nu luam cu noi persoane pe care nu le cunoastem /le-am conoscut in prealabil ptr a nu avea loc neintelegeri ...Cum Goganu tocmai a plecat de la mine acu vreo 10 minute si ne-a garantat ptr tine si m-am mai interesat si in alte locuri si am auzit ca nu faci asa urat (ca noi :ha: ) la bautura si scandal ...te asteptam cu drag sa ni te alaturi!! Asta daca tu crezi ca poti accepta conditiile in care se desfasoara expeditia, bineinteles! Gasca noastra pe departe de a fi una selecta sau selectionata incearca sa limiteze accesul celor pe care nu ii cunoastem la aceste amicale inainte, la iesirile saptamanale ... ptr a preveni eventualele discutii in teren. Nu va speriati, TOATA LUMEA E BINEVENITA la orice intalnire, in masura in care o cunoastem inainte si are referinte bune fara antecedente si tulburari de comportament, nu suntem un grup elitist sau cine stie ce rahat pe paine, dorim doar sa nu ne stricam buna dispozitie la aceste intalniri! Ah si mai e ceva: nimeni nu e lider sau sef (cum credea cineva ...) ...suntem o echipa, toti avem drepturi si obligatii absolut egale reprezentandu-ne oricand si in fata oricui unul altuia interesele! :h5 Deci, :W cu :ca ! PS - am auzit ca ai o megabiblioteca de bancuri :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @Paragusul,ne-am cunoscut cand ti-ai luat snorkelul...auzi e adevarat ca pleci la drum degeaba daca nu ai statie??? :app si apropos de ce zicea GOGANU...o stii pe aia: cica erau 2 mosi,unu mut si unul surd,care........hai lasa ca ti-o zic joi noaptea pe drumul spre Delta... :h5 gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Zoli : Zoli de la Brasov (care are offroadmania). Daca sunteti mai multi ZOli m-am incurcat. Yonutz: ma bucur ca am fost trecut pe lista. Promit sa nu dezamagesc macar la bautura:) desi nu sunt eu mare campion. BTW, cred ca ne-am cunoscut la iesirea de la Calugareni din iarna (aia mare organizata de Koala. E drept ca atunci s-a cam afumat toata lumea, iar eu nu mai stiu cum am ajuns acasa, deci e posibil sa nu ne mai recunoastem la moace. EU eram cu un patrol scurt y61 argintiu metalizat) Gabi pas: am chiar doua statii. Imi palce sa fiu pregatit pentru situatii neprevazute. As fi in stare sa imi iau si al doilea patrol daca le-as putea conduce concomitent. Ne vedem la benzinarie, ne auzim in 16 atunci. Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Domnilor , DISTRACTIE PLACUTA :h5 !!! Sper sa nu va mai ratez data care vine !!! Astept cu nerabdare impresiile de dupa !!! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club "Zoli : Zoli de la Brasov (care are offroadmania). Daca sunteti mai multi ZOli m-am incurcat." da da :ha: :ha: Zoli ala ramane sa organizeze"Bogata namoloasa"si vine celalalt Zoli-meister-ul :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club 1.Off-road runner + copilot Nissan Patrol Tracotozaur 2.Gabi pas + copiloata Nissan Patrol 3.Zolameister Nissan Terrano 4.Nyku + copilot Toyota KJ90 -Negrotaurul 5.Yonutz + tacsu + Max (the dog) Nissan Patrol 6.Goganu + Flow in Nissan Patrol 7.dulceanu ionel + copilot Nissan Patrol 8.GPScu Nissan Patrol 9.Gaganu + copiloata Suzuki Vitara 10.andy cu Musso 11. Parangusul + copilot cu Nissan Patrol Desi sa inteleg ca la 36 de ore inainte de plecare aceeasta este LISTA FINALA? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate