Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club

Yonutz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 416
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club

Asa....si poze si exemplificari? :grin: :hi

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator van

Bine a-ti revenit sanatosi, dar ceva poze cand ?

:p :p

Link spre comentariu

Mega aventura, mega participanti ...Multumesc prieteni ca ati imparatasit impreuna cu mine acest vis pe care l-am transformat intr-o realitate FABULOASA... multe evenimente ... dar totul s-a terminat cu bine ...atunci cand e vb de unitate, echipa, nebunie, lipsa de prejudecati samd...S-a plecat la ora 23.00 de acasa s-a ajuns la ora 24.00 azi ...

Nu pot decat sa spun ca vom reveni in fiecare an aici ...si ca MERITA orice efort sa ai parte de asemenea zile ... :grin:

Nu pot sa spun altceva acum, nu pot ...nu am puterea ...si nu vreau, parca mai merge oleaca de suspans ... :ha: (pozele or sa spuna tot) ...decat maxim respect ptr toti participantii!!! :bravo ORT, :bravo tuturor ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Am avut parte de tot felul de periprtii .............in special la intoarcere in masina , de la apa de stuf am avut parte de o mare invazie de tantari ,fluturi , etc care au iesit la atac de sange de drak . M-au terorizat , nu m-au muscat tantari in Delta cat in masina . In rest distractia a venit din toate partile ..... :bravo baieti :h5 . Hai Gabi cu ceva poze :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

HAIDETI O DATA CU POZELE FACETI SA CREASCA TENSIUNEA!!!!!!!! NU ESTE DE AJUNS CA PENTRU MULTI DINTRE NOI A FOST UN CHIN CA NU AM PUTUT PARTICIPA :h5

Link spre comentariu

GARANTAT a fost ceva UNIC!!!

ve-ti vedea ce insemna de-adevaratelea extrem facut in delta...

doar un pic de rabdare sa pregatim ceva poze si filmari

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

mah, tot stam, asteptam, sa va reveniti, sa va treaca unflaturile de la tantari, sa va odihniti, sa descarcati pozele

DAR PANA CAND SA STAM

PUNETI POZELE ALEA ODATA

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

:grin: ...urmeaza si povestea scrisa a "izmenarilor"!

TOTI participantii au demonstrat ca pot fi o echipa, ca pot trece peste ABSOLUT ORICE principiu cand este vorba sa dea o mana de ajutor unui coleg ramas la ananghie in ciuda caracterului puternic si a personalitatii fiecaruia... Acesta a fost cu siguranta un eveniment de care ne vom aminti mult timp de acum incolo ...si cand vom fi bosorogi si babete vom avea ce povesti nepotilor ...cum am pescuit cu patrolul , cum au rasarit plantatii prin toyote, cum am dormit cu viermii la cort, cum ne-am trezit cu unghiile vopsite, cum ne-am luptat cu jungla si tantarii ...samd

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

deocamdata,poze.

povestea a absolut deosebita iar pozele(cam 1500) sunt greu de ...ales.

a durat 3 zile si 4 nopti (luuuungi....) totul,dar parca ar fi fost o saptamana...

a fost o iesire inceput...nefericit,dar cu cuprins si final absolut superbe.

asa cum a scris si Yonutz anterior,lucrurile care s-au intamplat si locurile vizitate chiar au fost ... mai altfel!!

deci...

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

Mega aventura, mega participanti ...Multumesc prieteni ca ati imparatasit impreuna cu mine acest vis pe care l-am transformat intr-o realitate FABULOASA... multe evenimente ... dar totul s-a terminat cu bine ...atunci cand e vb de unitate, echipa, nebunie, lipsa de prejudecati samd...S-a plecat la ora 23.00 de acasa s-a ajuns la ora 24.00 azi ...

Unii au plecat la 19 si au ajuns la 03 : 00 :P slp

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare