Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club

Yonutz

Postări Recomandate

Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club

Haideti domnilor ca ati inceput bine. :bravo

Da' lasati barcile si "macelul pescaresc" pt desert... :p

Bagati mare cu aventura si "balaceala" in noroi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 416
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pozele-s la descarcat, pana atunci un mic rezumat:

Ziua 1 (noaptea de joi plus ziua de vineri).

plecat cu mici intarzieri notabile din mol-ul de la autostrada. facut ceva ore pe drum, intalnit gasca de la brasov. ajuns la bac la nufaru dimineata la 5. asteptat bac, sunat preten combinat venit mai devreme. trecut bac, facut baie, asteptat restul gastii. ajuns partizani, pozat cucuvea, poat pupaza, intamplat coliziune in lant pe praf, gropi si oboseala. mesterit la masini, plecat, tractat una bucata tractozaur pana la o pensiune, jucat pe dealuri, GPS-cu rupt tendon spate stanga. trecut de partizani spre vulturu, bananait prin plantatia de plopi dupa loc bun de tabara. pus tabara. dormit doua ore, intre timp Gaganul facut tocana DELICIOASA. frecat tiparul prin tabara cateva ore, iesit la coclauri cu gasca, gps-cu bagat in canal, apoi suit pe busteni, dat jos cu troliile, intorsi in tabara.

Ziua 2 (sambata)

Trezit cu tantari la caramb, facut omleta, o parte din gasca plecat la peste (gaganul, negrotaurul etc), restul combinat doua barci cu motor, iesit pe lacuri, facut offroad nautic in delta, vazut multe pasari si canale frumoase, facut baie in lac, ras de Goganul care nu a intrat in apa sa nu se strice tenul. intors la tabara, plecat iar pe coclauri la tura de noapte, taiat stuf in regim combina, paragusul la coada ca nu-i place apa dect cand inoata. gps-cu in frunte, infipt in balta, apoi negrotaurul infipt si el in balta, intors masinile, paragusul primul, incurcat gps-cu, plecat paragusul in recunoastere, gresit si el drumul, cocotat si paragusul pe un bustean, lasat masina in punctul mort, speriat ca s-a stricat masina, ras toti de el, regasit traseul, intors toata lumea in tabara.

Ziua 3.

Trezit la cinci dimineata cu 1000000000+ tantari in saculde dormit, refugiat in masina pana la 8 cand s-au trecit si restul. Plecat mai devreme din tabara cu zolimasiter, facut inca o tura de plimbare cu barca pe canale, facut baie, facut poze la pasari din nou, gresit drumul, bagat barca in scoici, stricat elicea la barca, impins barca cu bratele, sarit toti in apa, gasit drum bun, iar facut baie, ajuns la masini, gasit gasca reparand si schimband roti intr-o mare rocada langa bac, plecat spre casa si dormit greuceanu.

Ce mai merita povestit/amintit/demn de remarcat:

- GPS-cu nu are toate tiglele pe casa, dar gonflabila face toti banii (si masina la fel)

- unghiutele data cu oja sunt deliciul satenilor si mai ales al mitrancelor

- Gaganul si Zoli - artisti emeriti ai ceaunului :ypu

- Goganul - artist emerit inotator (NOT!) :happy

- De la Brasov vine un damf de palinca mama mama

- Andi nu sta curat pe maini nici cat sta un iepure in cur (si asta nu e un lucru rau)

- Toyota e o masina care merge foarte bine (pe urme de Nissan) :)))) - asta e replica celebra, vine si filmuletul imediat :F

- puful si stuful sunt dusmanii radiatoarelor si altor componente

- am o salba de piscaturi de tantari - desi e a sasea tura in delta anul asta pentru mine, damage-ul a fost maxim. :p

Premiul "ismana de fonta" cred ca ar trebui acordat lui Goganul pentru merite deosebite la sporturi nautice :bannana :bannana :bannana

Cu mii de pipe si purici,

Paragusul

Link spre comentariu

si ca tot va spuneam ca a fost "mai altfel" ...

ce se poate intampla cand se face rally raid prin praffff...da prafff,nu gluma,(ca stiti asta inseamna Off-Road Runners Team)

si unul din participanti nu receptioneaza oprirea coloanei????

ee...daca nu stiti va spunem noi : BUFF!! ....adika POC!!

si iacata si problemele...mai ales ca intrasem in delta de 15 minute! slp

dar cei care stiu ce e spiritul 4x4...stiu ca asemenea lucruri se mai intampla...tragi de fiare sa le indrepti,bati palma,si...la drum!!

...care acaret mai merge :T :grin: :sr :banana

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

eu la a mea nu am aproape nimic. adica am scos doar stuf si puf cat cuprinde din si de sub masina.

e drept ca am ajuns de rasul baietilor, ca inca admir snorkelul pe covorul de pe hol :) (pardon, dusumeaua).

dar sincer asa-mi place sa ajung cu masina intreaga acasa...

Paragusul

Link spre comentariu

Ar mai fi de remarcat casnicia lui GPScu cu viermusii ... ca deh asa se pedepsesc infractorii care intra in case la oameni cu ganduri necurate ...mega-gulasul lui Zoli care s-a preparat la ceaun si s-a terminat la ditai tuciu (ca unde-s multe guri la masa ...foamea e la ordinea zilei ...niciodata nu e destul!) :ha: Dansul cu stiuca al lui Gaganu (pescar de rosioare ... :ha: ) ...Cand a tras se pregatea sa scoata captura ...a aparut ditai nissanu cu solzi si a muscat pestisorul de il astepta la mal Gaganu cu ditai barda sa il decapiteze ca un adevarat samurai posesor de sor'sa, adica vitara! :ha: De asmenea pedepsirea din oficiu a tentativelor unora de a se disocia de grup la venire prin diverse corectii tehnice ... :ha: Offroadul lui GPScu cu saijda' oua in masina ...de fapt asta e culmea offroadului: sa faci offroad cu saijda' oua si sa supravietuiasca toate ... :ha: [probabil d'aia s-a dat fara prejudecati ...stia ca are 62 de oua! :ha: ]

Ca damageuri mi s-a rupt defectiunea ...adica la plecare m-am trezit ca am o statie misto dar care cel mult o pot folosi ca si ciocan sa bat niste tarusi la cort, desi aceasta mergea cu o zi inainte ... [ multumita lui Parangusul "Pasarescu" am putut comunica si eu cu baietii], o pana insurubata rapid in Partizan de amicul lui Zoli si o antena radio cu matu gros scos!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

asadar,bubele sunt:

-gabi pas - usa spate,bara spate,stop spate,alte indoituri,far dreapta ,semnale,bara fata,pica ulei,etc ...

-tractozaur - bulbar rupt,faruri si proiectoare sparte,radiator curge,capota si aripa indoite,etc...

-andy - bare spate(foarte rezistenta) indoita,aripa stg spte indoita,emnal crapat,etc...

-GPScu - tendon rupt(sudat de mantuiala de GPScu la o lipoveanca in timp ce GOGANU negocia cu ea in dormitor... :top :pt ),bara stabilizatoare stricata,odorizant de balta in masina,etc...

- negrotaurul - imbibat mocheta in canal(cu tot cu masina),stricat termostat,etc...

-paragusul- sarit inimadin piept si lovit volanul cand a crezut ca s-a stricat masina... slp

asadar,la asa iesire...asa damages! :P

dar cel mai important este ca s-a trecut peste probleme,s-a mers mai departe(Tractozaurul ca copilot pt ca nu mai mergea acaretul) si toti ne-am simtit excelent.

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

.......(Tractozaurul ca copilot pt ca nu mai mergea acaretul) ....

Uaaaa ....s-a stricat tractozaurul...nu se poate.....blasfemie.... :sr

Nasol....cred ca v-a ajuns "blestemul mierlei".... :P

Una peste alta e bine ca nu sunt resentimente si toata lumea e ok.

Sunteti o echipa adevarata.

Ati avut parte de aventura ce sa zic. :bravo

Mai bagati poze. :hi

Link spre comentariu

.......(Tractozaurul ca copilot pt ca nu mai mergea acaretul) ....

Uaaaa ....s-a stricat tractozaurul...nu se poate.....blasfemie.... :sr

Nasol....cred ca v-a ajuns "blestemul mierlei".... :P

S-a stricat pe saracia ... s-a cerut la un lifting facial :grin:

Cristiii, asa cum am vorbit la telefon, zi ce-ti trebuie si rezolvam. Stii ca nu fac afaceri cu pretini :h5

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

:ang3 :ang3 :ang3 GABI!!!!!!pozele alea mai trebuiau prelucrate!!!!!!I-ti iau taxa ptr dreptul de autor!!!!!! :P

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Bravo! Felicitari! Va invidiez in sensul frumos.

PS 1: Cred ca reuseam sa trec si io p'acolo cu Opelu Astra :grin: , plus ca n-as fi avut probleme cu tantarii ca dadeam cu raid in dormitorul meu mobil.

PS 2: Chiar ati propulsat barca cu palmele? :ha: si cate palme putere au adus-o la mal? :)

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

In primul rind multumesc :h5 lui @zolameister pentru oportunitatea de a fi copilot :ang2 in aceasta aventura in delta dunari cu echipa Off-Road Runers Team Club si a cunoaste o echipa de Qff-Roadari si Sotiile si Prietenele lor,binenteles ne sarind peste ,,Prietena'' lui GPS care a facut senzatiii :top :ha: :ha: :ha: dar sper ca m-am incadrat in peisaj iar daca am suparat pe cineva :sr , daca nu ma bucur ca v-am cunoscut pe toti,sunteti o gasca plina de viata :2dr pe care omul se poate baza si la bine :x si la greu :shrk :ypu :ypu :ypu

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu

@bluehearth.........si eu ma gandeam sa mi schimb PATROLU cu un opel astra pentru ca nu sunt multumit cum se comporta in teren.......TRECE PESTE TOT.......... :P

@paragusule.......sa mi spui de unde vin sa mi ridic premiu ISZMANA DE TEFLON...... :ha:

@gabipas........sa stii ca am muncit mai mult ca @gpscu.....el suda si io ma uitam dupa barbatu lu mitranca sa nu ma DEJANTEZE :top :pt ........ :ha: :ha:

@gabi.....zoli....gaganu.....fara voi mancam iarba........ :no11

P.S......@paragusule.....nu mi pun snorkel ca degeaba merge masina daca nu are cine s-o conduca dar tu vad ca dormi langa o '' femeie adevarata''... :h5 :ha: :ha: :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

..stiu ca e ravnit de multi, mai ales ca are si dormitor, dar p'al meu sa stii ca nu ti-l dau :ha:

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

@Goganu

Dar daca tot pui poze cu mine si cu boarfa taberei, de ce nu aratati si pozele alelalte? va e rusine?

Ismene de tabla bre, nu de teflon.

Paragusul

Link spre comentariu

@Parangusul ...

Care poze bre? De ce nu o dai da' dreptu: cat noi eram la pescuit ...voi v-ati dus miseleste pe canale in cautare de pasarici ...Ati pohtit la cucuveaua lui GPScu ... ca toti ati dormit cu ea dar nici unul nu a dovedit-o! Dimineata zacea singurica pe burta in fata cortului plina de sudoare (roua)...nimeni nu a acceptat sa o primeasca si pe ea sau el (ca avea ditai parul pe piept!) :ha:

Si pasarica aia de trefla (cucuveaua) pe care ati pozat-o cand am intrat in delta ...a fost principala vinovata de incident ... ar merita sanctionata si amendata ...Suna cineva la poponase ala cu mierla sa-i trimita un PV cu martor da' fara semnatura??? :ha: Sa ne contestam la fund cu procesul lui verbal? :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare