gabi pas Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Flow!!!!!! stai ca n-am inteles cine pe cine vrea copilot? :ha: :ha: :ha: cami (super ok ... super adrenalistica...rezistenta off-road ....!!!!! :bannana :bannana :bannana ) ...prezinta-te pentru cine nu te cunoaste... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club okk.... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Flow!!!!!! stai ca n-am inteles cine pe cine vrea copilot? :ha: :ha: :ha: Gata ma ti prins :T Recunosc tot :ang Paparazzi ma urmaresc peste tot :ha:, nu pot sa fac nici o miscare :grin: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cami Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club A fost neasteptat de frumos, atmosfera placuta, oameni extraordinar de prietenosi, solidari, plini de umor, mancare minunata ... va multumesc tuturor ! Pot spune ca-mi plac traseele off-road cel putin din doua motive: iti ridica plulsul si te fac sa simti ca traiesti si te duc in sate uitate de lume si in locuri neatinse inca foarte tare de civilizatia secolului in care traim. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Oameni buni, masina mea a vazut multa adrenalina la viata ei. Doar ca eu o dozez si pentru alte ture. Urmeaza sa fac si eu o selectie de poze. Imi pare rau ca nu o sa pot sa vin cu voi la Bogata namoloasa, dar de-abia asa aveti si voi ocazia sa ii aratati Cameliei ce inseamna adrenalina adevarata (hai dati-va rotuniz acum, ca mult din colturi le-ati strunjit intre voi in delta) Gogane, de cand aia e gonflabila mea? Ca vineri noaptea nu a parasit cortul, si eu am dormit afara :)))))) Da, soimii dunareni rulz, vi-i recomand cu orice alta ocazie de mers la super aventura offroad cu barca :) Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cami Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @Flow deci ma bag . nu as vrea sa ratez o tura faina... :h5 cum zice si gabi pas "Sunt patru lucruri care nu se mai intorc : cuvantul spus,sageata trasa,trecutul si o sansa ratata. " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Cami , nu uita sa treci pe la Prezentarea membrilor :rules ! :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Cami, ai PM de la mine ... :grin: :rules consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club mai baieti, vedeti si voi o fata pe forumsi sriti cu regulamentul pe ea. dar legea-i lege:D Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cami Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @paragus ce rai sunt, nu-i asa?:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club hei... n-o lua in ume de rau dar tine de reguli.Chiar am fii onorati sa stim o fata asa de "salbatica"in offroad :W NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Aaalo , alo Flou ai unceput sa faci invitatii :hm , :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Fac fratioare, nu uit de nimeni :wink: @Flow deci ma bag . nu as vrea sa ratez o tura faina... :h5 cum zice si gabi pas "Sunt patru lucruri care nu se mai intorc : cuvantul spus,sageata trasa,trecutul si o sansa ratata. " Mi a facut o mare placere, abia astept Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Baieti, ca tot nu s-au stins inca ecourile: bagam o tura de delt ala toamna cand o fi noroiul mare? Aranjez sa o facem mai wild, dar cu ceaun cu peste, cu ceva vanat, intr-o formula restransa (sau nu) - ce ziceti? Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Tin sa le multumesc .... :rsp :rsp Negrotaure pentru sprijunul care mi lai acordat :1 stand in tot deauna in umbra mea :h5 si de fiecare data scotanduma din cacao :bravo un camarad pe cinste :Gr :rsp :rsp Yonutz pentru modul de organizare :bravo :rsp :rsp Brasovenilor Zoli ,Flow ,Gabi pentru sprijinul acordat in teren :h5 :rsp celor mai bun bucatari Gaganu si sotia , ati fost de mare ajutor in toate situatiite :h5 :rsp Andi si sotiei putin cam retrasi dar pentru inceput e bine :h5 :rsp Goganu pentru curajul de care ai dat dovada in salupa :rsp Paragusule ai mult umor :rsp Celor mai afectati Gabi si Tractozauru pentru puterea psihica de care ati dat dovada si ne-m distrat in continuare :bravo Iesirea asta nu se va uita nici odata tinand cont de peripetiile intamplate si bune si rele peste care le-am invins :bravo tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Sunt inca Knock-Out :bx :grin: din mai multe puncte de vedere... :dr2 :dr1 :clb Expeditia "Delta" a fost o experienta unica pentru mine si din care am avut foarte multe de invatat :h5 S-a vazut spiritul de echipa :wink: ..., s-au cernut multe "chestii" de viata poate inca neclare pentru mine..., :rsp tuturor pentru atitudinea generala, multumiri speciale lui Yonutz :tk :tk :tk , un om special cu un tata special :1 Am sa revin cu niscaiva fotografii pe care nu am apucat sa le descarc pe laptopu` lui Gabi :sr Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Am urmarit "din umbra" subiectul...si, recunosc ca, daca nu era etapa de la Buzau, in mod cert eram alaturi de voi! Felicitari si la mai mare ! si...in mod cert, prindeam stiuci mai ortomane ca voi, sic !!! :P Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Baieti, ca tot nu s-au stins inca ecourile: bagam o tura de delt ala toamna cand o fi noroiul mare? Aranjez sa o facem mai wild, dar cu ceaun cu peste, cu ceva vanat, intr-o formula restransa (sau nu) - ce ziceti? Eu vreau :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @Flow deci ma bag . nu as vrea sa ratez o tura faina... :h5 cum zice si gabi pas "Sunt patru lucruri care nu se mai intorc : cuvantul spus,sageata trasa,trecutul si o sansa ratata. " Cami...eu te sfatuiesc sa faci asa inainte sa accepti vreo iesire cu flow: iei un pliculet cu zahar in buzunarul drept si o mica felie de lamaie in cel stang. Apoi ii spui lu' nenea Paragusu' uitandu-te direct in ochi: i'l be back! I hope so! :ha: Apoi....cu Dumnezeu inainte! :h5 A....sa nu uit: in 50% dintre situatiile in care flow ramane pe undeva cu cracii, pardon, rotile in aer, va spune asa: treci tu la volan ca eu ma joc cu telecomanda de la troliu! :ha: :ha: :ha: :ha: (prietenii stiu de ce) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cami Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @Flow deci ma bag . nu as vrea sa ratez o tura faina... :h5 cum zice si gabi pas "Sunt patru lucruri care nu se mai intorc : cuvantul spus,sageata trasa,trecutul si o sansa ratata. " Cami...eu te sfatuiesc sa faci asa inainte sa accepti vreo iesire cu flow: iei un pliculet cu zahar in buzunarul drept si o mica felie de lamaie in cel stang. Apoi ii spui lu' nenea Paragusu' uitandu-te direct in ochi: i'l be back! I hope so! :ha: Apoi....cu Dumnezeu inainte! :h5 A....sa nu uit: in 50% dintre situatiile in care flow ramane pe undeva cu cracii, pardon, rotile in aer, va spune asa: treci tu la volan ca eu ma joc cu telecomanda de la troliu! :ha: :ha: :ha: :ha: (prietenii stiu de ce) pe langa lamaie si zahar o sa luam si cartea de rugaciuni :ha: :ha: sa ii dam lui flow dreptul la replica:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Imi place sa vorbesc mai putin si sa fac mai mult decat invers In conclunzie astept sa repar diferentialul fata si o sa dau replica in teren :ypu :dr2 Vedem atunci daca previziunile au fost corecte Pana una alta mie imi place sa cred ca merg soft asa :dr2 :care Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @flow......tu mergi soft.....cum stiu eu sa inot...(pt cunoscatori).. :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Numai la ture soft ma rastorn si rup cate ceva :grin: , am observat ca si in postura de copilot am influente proaste (vezi gpscu si scufundatu in apa :P :h5 ) La restul turelor e ok :ha: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 9, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club ... si cand si-o face Gaganu LJ-ul :ha: s-a terminat cu GPScu Show! Va incepe o noua era a offroadului, se va scrie istoria de la cap ...cum o suna saracu si batranu LJ-eu la 5000 de ture ... :ha: ...ca doar il stiti, e maniac vrea el intotdeauna sa treaca primul linia de sosire! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club cum era cantecul?toyota arata bine in urma patrolului? :ha: :ha: :ha: Gaganului dupa ce i-a fost calcat in picioare mitul suzuki,va renaste ca pasarea phoenix,intr-o toyota cu gume de 37",blocante fata ,spate... :ha: :ha: :ha: Pazaea GPS-cule!!!!!!Apropo unde esti camarade?!!!!! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate