gabi pas Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Baieti, ca tot nu s-au stins inca ecourile: bagam o tura de delt ala toamna cand o fi noroiul mare? Aranjez sa o facem mai wild, dar cu ceaun cu peste, cu ceva vanat, intr-o formula restransa (sau nu) - ce ziceti? ma bag si eu dar numai daca stau ultimul in coloana :hi :p :ha: :T :grin: gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club hei ce faci?Multumim Deliei cafelele delicioase si revigorante de dimineata dupa serile cu DL jonny! :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Asa reclama i-mi faceti ,vreti sa ma terminati nu ! :P Nici odata nu o sa accept o toyota sa isi faca de cap :T Deci ce vrei sa spui Yonutz ca esti un tradator de Patroale :ang2 . Atentie GPScu e numai unul , iai Gaganul lafel . :h5 Zoli nu vroian sa ma agit , dar in viitor m-ai vb. (va urma blokant fata ,blokant spate , Saimexuri , si daca e nevoie se va umbla si la rapoarte :h5 )cam asta m-ai am in plan si m-ai vb. Mie cand am ramas in apa ,nu i-mi functiona nici un blokant si nici Saimexuri nu aveam ca altii :ha: Oricum mie personal Shoul mi-a placut unde am ramas eu asa cum eram a ramas si toyota :grin: :ha: . tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Corect frate de offroad :h5 Mi-a facut placere sa fim impreuna.Daca doresti o continuare a aventurii te invit la "Bogata namoloasa"(aceeasi palinca si aceeasi reteta de gulas) :h5 :h5 :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Cu stima si :rsp :rsp asi veni dar in perioada acea vreau sa plec in concediu impreuna cu familia . Si daca asi vrea pana nu ma apropii de adevar cu masina nu m-ai ies in teren sa nu i-mi iau rusine de la vreo Toyota :ha: :ha: :grin: :hi :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club hei ce faci?Multumim Deliei cafelele delicioase si revigorante de dimineata dupa serile cu DL jonny! :h5 ...cred ca trebui sa iei un miel pentru Diana daca tot ai botezat-o... :bravo oricum...nu oricine poate face cafea la 3 ibrice odata! :bannana :bannana :bannana gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club hei ce faci?Multumim Deliei cafelele delicioase si revigorante de dimineata dupa serile cu DL jonny! :h5 ...cred ca trebui sa iei un miel pentru Diana daca tot ai botezat-o... :bravo oricum...nu oricine poate face cafea la 3 ibrice odata! :bannana :bannana :bannana ...asa cum nu oricine stie sa faca gulas... :bravo :bravo :h5 :h5 gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @gpscu.........fratele meu ce blocant ii pui la fetita ta? :ha: :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club hei ce faci?Multumim Deliei cafelele delicioase si revigorante de dimineata dupa serile cu DL jonny! :h5 ...cred ca trebui sa iei un miel pentru Diana daca tot ai botezat-o... :bravo oricum...nu oricine poate face cafea la 3 ibrice odata! :bannana :bannana :bannana Hei miide scuze!!!!Eu am avut o zii grea ......oricum a fost ca sii mama noastra.Impreuna cu d-na Cornelia!La prima iesire dau mielul! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club la prima iesire in delta dai mielul! gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Lasati naibii pitzipoanca gonflabila si mai puneti niste poze. Cine are chef de gonflabile poate sa faca o vizita la sex-shop. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club :hi [youtube:1s1ztybj] [/youtube:1s1ztybj] :hi gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @nivaforever...........imi faci cumva o inviatie la sex shop?.........sa stii ca eu si vulcanizata am trecut prin multe.........la fel si prietenii mei.......deci este un invitat special al safariului..... slp :uameni :pt Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club A fost de departe cea mai frumoasa si palpitanta aventura la care am luat parte in ciuda faptului ca nu a avut mare actiune...cu bune si cu rele! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Bine inteles ca OFF-ROADUL nu inseamna doar padure.....SE poate practica si-n mlastina mai mare :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @zoli...........asha arata noul motor de barca de brasov?..... :h5 :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Doar un motor de Brasov caci al doilea era in repaus pina la urmatoarea strimtoare caci acolo trebuiau mai multa motoare asa ca a trebuit cuplate si blocantele fiind apa mica-mica @gogane sa sti ca nu ai fost singurul care ia fost frica de :shrk !!!! mai ales ca nu aveam in barca nici o vesta :ha: :ha: :ha: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cami Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Bine inteles ca OFF-ROADUL nu inseamna doar padure.....SE poate practica si-n mlastina mai mare :ha: :ha: cenusereasa e doar o poveste... data viitoare sa-ti iei pantofi de rezerva cand o mai iei prin apa :ha: :ha: oricum , recunosc ca ai fost f tare :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Sunt inca Knock-Out :bx :grin: din mai multe puncte de vedere... :dr2 :dr1 :clb Expeditia "Delta" a fost o experienta unica pentru mine si din care am avut foarte multe de invatat :h5 S-a vazut spiritul de echipa :wink: ..., s-au cernut multe "chestii" de viata poate inca neclare pentru mine..., :rsp tuturor pentru atitudinea generala, multumiri speciale lui Yonutz :tk :tk :tk , un om special cu un tata special :1 Am sa revin cu niscaiva fotografii pe care nu am apucat sa le descarc pe laptopu` lui Gabi :sr Am revenit cu pozele :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Protagonistii... :h5 , in afara de Zoli si Gabi pe care i-am "cules" :grin: de pe drum si Nicu care a venit a doua zi! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Mai avem... :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Horace, seara, cu zambetu` pe buze si mai tarziu..., dupa aproape 12 ore :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club De plictiseala..., prin delta... :grin: "Striptease, striptease, stiu ca ma vreeei..." :ha: GOGANU e mortal ca intotdeauna :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Zoli & gabi - poza aia cu barca e mortala ...gabi parca era un vietnamez "la carma" iar zoli parca era un prizonier american tragator la rame! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Zoli & gabi - poza aia cu barca e mortala ...gabi parca era un vietnamez "la carma" iar zoli parca era un prizonier american tragator la rame! :ha: cred ca a lipsit Goganu de langa mine...... :ha: :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate