Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club

Yonutz

Postări Recomandate

Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club

Am revenit..., am fost ocupat pe un alt canal :ha: , nu din Delta, OK?! :ha: :ha: :h5

Poze de pe vremea cand eram o gasca fara griji... :grin: :h5

Eu v-am spus sa nu mai beti slp atata ca pe urma faceti prostii :P :grin: :h5 Apropos Yonutze de treaba cu RESPONSABILITATEA :wink: , vorbe extrase din alt topic :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 416
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ce sa-i faci la toti nii greu dar nu la fel :ha: :ha: :ha: ; doar ca zoli a vrut sa se racoreasca asa ca nu l-a lasat pe barcangiu singur sa traga la barca si hop in apa la munca :shrk , dupa primul pas a lasat primul papuc la al treilea pas a ramas si al doilea asa ca a usurat incarcatura barci si ne-am deplasat mai usor in inima deltei prin ,, papuris si stufaris dupa pasarici'' :h5 ; daa-daa-daa ....

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu

Rasarit de soare, bacul, cucuveaua nenorocita :grin: si locul cu pricina :dr1

Link spre comentariu

Mai am poze din prima zi, dar sunt urate rau :ha: si cum in prima zi off-roadu` s-a cam terminat :wink: , mai putin cel facut de GPScu..., ala cu cutiile frigorifice, ouale si tendonu` :ha: ,asa ca va pun cateva poze cu un altfel de off-road de a doua zi..., scuze pentru calitatea pozelor, au fost facute cu un aparatel d`ala mic, mic, mic :grin: :grin:

Link spre comentariu

Pt. wyy

Se vede, nuuu? :grin: :h5

DA, DA, DAAAA sau IGHEN, IGHEN, IGHEN :ha:

Link spre comentariu

Va pun o poza cu un copac gol... :ha: Exista poze si cu el plin de pasari :ha: :ha: dar pana am scos eu aparatul :happy au fugit cu toate! :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Alte poze, dintre care si una cu broasca de barca verde :ha: pe care ne dam cuvantu` de pionier :ha: :ha: ca nu am deranjat-o de nicio culoare..., VERDE! :happy

Link spre comentariu

Doua poze din off-road..., restul sunt in balta lui GPScu :ha: :h5

Link spre comentariu

Nu a fost frumos.............a fost BASM...... :h5

@zoli @gabi.....baietzi daca eram in barca nu va eram de nici un folos.....la cate cursuri de natatie am........ :ha: :ha:

@tractozaure........bre nu trebuia sa pui poza aia...... :ha: .....off road nu prea stiu sa fac barem pt striptease sa fiu invitat la prietenesti......... :banana

LIV_0217.JPG.30d353c811c23c546e5697c885be14d6.JPG

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

O poza cu un Gagan obosit de atata tras la Tractozaur MULTUMESC GAGANE inca odata, acum chiar imi pare rau ca nu l-am supus pe fratele meu Marele Alb la asemenea cazne :grin:, in special ca are platforma mai mare si intra Tractozauru` cu tot cu rotile lui ale mari de 35`si nu mi se mai rupea bieleta antiruliu stanga, dupa ce ca era vai steaua lui... :P :ha: :h5

Link spre comentariu

Da Petrica, am belit-o de nerecunoscut :top :happy vezi topicul de la cluburi cu Off-Road Runners Team si ai sa vezi cateva poze... :wink:

Link spre comentariu

Mai nene, voi vreti sa ma prostiti? Pai ca sa indoi Tractozaurul asa....iti trebuie sa-l lovesti cu 40km/h cel putin! In ce a intrat? In Gabi Pas? si daca aintrat, ce rahat cauta cu viteza asta? Ati oprit brusc? Povestea ma intereseaza. Pt ca este limpede ca cineva a gresit rau de tot!!!

Link spre comentariu

Bullbare, asta se intampla la exact 10-15 minute dupa ce am intrat in delta. Parangusul era prima masina, s-a oprit sa pozeze o pupaza (am inteles ulterior ca a anuntat prin statie acest lucru, eu nu il pot confirma intrucat nu l-am auzit dar au existat altii care au confirmat...) iar Tractozaurul a iesit din coloana depasind-o (adica pe Zoli, pe mine si pe Goganul) in mare viteza (de ce, poate explica el cand tot timpul la intalnirile noastre vorbim despre condus preventiv!!!) a luat o groapa care era pe marginea drumului de cca 0.5m acoperita cu iarba si a sarit cu masina in sus cca 1.5m de la sol aterizand in Gabi Pas deasupra barii spate, care era oprit sau in miscare cu maxim 10km/h (nu mai stiu exact) care din inertia loviturii l-a avariat si pe Andi in spate stanga rupandu-i un tampon. Deci iti dai seama ca nu poate fi vorba doar de 2-3 zgarieturi ...

Cei care au fost de fata pot confirma sau infirma cele spuse de mine ...

@zoli - Nici n-am apucat sa deschidem aparatele ca gulasul tau era deja in burtile noastre flamande ...DELICIOS! :grin: asta dupa ce am udat locul cu putina palinca sa se aseze bine ... :x

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

coloana in exact ordinea : Paragusul,GPScu,GAGANU,Andy,gabi pas ...s-a oprit la comanda Paragusului "oprim sa facem poze la niste pupeze pe dreaptä !" data prin statie.

la 10-15 secunde dupa ce m-am oprit EU ...s-a intaplat coliziunea.

Andy era la aprox 5 metri in fata mea.

puterea loviturii primite din spate m-a aruncat in Andy (aflat in fata la aprox. 5 metri,repet!) astfel incat bara fata copie ARB(foarte rezistenta si bine executata) este "shifonata" fiind "infipta" in roata mea dreapta fata.am stat peste 30 de minute sa o tragem,astfel sa pot misca masina fara sa tai cauciucul.

acum poate intelegi bullbar starea Tanku-l ui prezentata pe topicul viewtopic.php?f=77&t=7025&start=90 ....

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare