Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Pai atunci e foarte simplu: s-a incalcat o regula elementara si de bun simt din offroad! "Nu parasesti coloana fara sa stie liderul si calauza" Mda...imi este cunoscuta situatia....trist! Cine greseste, plateste! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Deci bineinteles ca pupaza Paraguseasca E DE VINA IN FINAL. :p Eu cred ca oboseala, lipsa unui timing adecvat (in mod normal trebuia sa ridicam tabara imediat dupa traversarea cu bacul, in opinia mea) si betia produsa de vederea drumurilor fara asfalt au dus la acest incident nefericit. :rules Dar mai cred ca pe total intreaga iesire a facut ca acest incident sa fie repede uitat pentru ca distractia a fost de zile mari de tot. :banana :banana :banana :banana Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Paragusule ...ceasul rau a fost de vina! :grin: Nimeni nu are nici o vina! Poate doar organizatorul ... Ca nu a dat la semnat :rules cand trebuia! :sr Oricum nu regret nici un moment ca am fost acolo alaturi de voi! Au fost clipe maxime care merita traite macar de doua ori pe an! Ma gandesc acum cu infrigurare la o expeditie in toamna (octombrie) cand vin ploile (dar maxim 10 masini) si mult, mult mai adanc in inima deltei! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Adica ce vrei sa spui Yonutz , ca nu ai ajuns suficient in Delta :grin: , astept toamna sa va conduc pe drumul cel bun :ha: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Ati vazut ce a iesit pentru ca va purtati ca niste copii? Mda....foarte tare! De azi inainte, fac preselectie cand ies in teren! Vreodata, cand ne vom vedea cu totii, am sa va spun eu cateva vorbe, asa....ca de la om la om! Poate intr-o buna zi, pe la 50 de ani, vom intelege ca in cele mai multe cazuri, adevarul este cel care te salveaza. Oricat de urat este! Sa fiti iubiti si innamoliti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club ........fratii mei.........ceasu rau.....toti gresim......asta e......mergem inainte.....oricum respect pt cei cu mainile avariate........eu daca eram in locul lor.....si vedeam pe PATROKLE sangerand ma topeam.... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nucu Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Sunt din Tulcea si as dori sa particip (vanator, pescar, etc...). Conditiile le respect, mai putin membru ORT. Unde gasesc un formular de adeziune la ORT? In aceasta perioada (3-5 Iulie 2009) ORT va organiza o expeditie de tip safari in Delta Dunarii! De data asta va fi iesire publica dar limitata ca si locuri! Nr masini - maxim 25 Traseu - nedefinit - cat mai adanc in inima Deltei ; se va face un traseu "surpriza" pe care il vor stii NUMAI 3 insi care se vor ocupa de organizare in teren! Va va fi comunicat numai nr de km pe care il vom parcurge (ptr alimentare) si necesarul minim de bani pe care trebuie sa-l aveti cu voi ptr cheltuieli (traversari cu bacul) Conditii de cazare - NU (se va dormi la cort, in masini sau sub cerul liber ...printre mistreti) :ha: Conditii de hrana - NU (fiecare vine cu ce vrea, hrana se va pregati la pirostrii!) :ha: Alte conditii - trebuie sa fiti pregatit sa va spalati in Dunare, sa beti apa din Dunare, sa mancati ce este fara mofturi samd Criterii si conditii de participare in ordinea importantei lor: 1. Sa fi membru ORT (membrii actuali ORT vor avea prioritate indiferent de data la care se vor inscrie in limita locurilor disponibile) 2. Troliu, cauciucuri MT, statie 3. Sa fiti cunoscut si acceptat de minim 3 membri actuali ORT care vor garanta ptr voi privind conduita in teren (orice abatere de la reguli se va solda cu scoaterea la sosea si trimiterea neconditionata acasa sau luarea expeditiei pe cont propriu) 4. Nu se vor accepta copii sub 10 ani si familii (sotie) decat in cazul in care titularul care se va inscrie isi va asuma toate riscurile la care ii poate expune! Si da, va fi o expeditie grea dar cred ca o experienta unica ptr toti! Pe masura ce voi avea alte informatii voi reveni asupra acestui topic! He,he ...sa dam start la distractie! :ha: ===================================================================== Izmenari anuntati la eveniment: 1.Off road Glumer ...ah nu ...Off-road runner Nissan Patrol Tracotozaur in timpul liber, nr 1 mondial si nr 1 in galaxia off road -ului "Il prezidente!" (esti multumit acum? :ha: ) ...da sa stii ca la aia din fata le intra serpii primii in izmene! :ha: 2.Flow + copilot Mitsubishi Pajero "Sogunu' baltilor" 3.Gabi pas + copilot Nissan Patrol "Kormoranul" 4.Zolameister Nissan Terrano (omul e plecat dar m-a insarcinat cu cu nobila sarcina sa-l pun pe lista) 5.Nyku "Fierbatorul de Negrotaure" Toyota Landcruiser / oare? (nu are cont pe forum, ca e tare in gura! :ha: ) 6.Yonutz normal "Incendiatorul de toyote" + Evgheny "Instigatorul" Nissan Patrol 7.Goganu in cautare de copiloata blonda cu ochii albastri Nissan Patrol ! 8.dulceanu ionel + copilot Nissan Patrol "cu petelegri ORT" :ha: 9.Marele Alb Nissan Patrol "The Treinar" 10.DRM neinsurat dar hotarat Mercedes G :ha: 11. Flash4x4 cu Mitsubishi Pajero 12. GPScu "Terente NEW version" Nissan Patrol :ha: 12b. Gaganu "Speedy curmales" LJ/Suzuki vitara (inscris pe usa din dos!) :ha: ====================================================================== Lista se va actualiza saptamanal in fiecare luni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nucu Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Sunt din Tulcea si as dori sa particip (vanator, pescar, etc...). Scuze, nu am vazut ca a trecut.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 15, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Iesirea s-a consumat deja ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club ........fratii mei.........ceasu rau.....toti gresim......asta e......mergem inainte.....oricum respect pt cei cu mainile avariate........eu daca eram in locul lor.....si vedeam pe PATROKLE sangerand ma topeam.... :h5 Gogane nu ne da palpitatii !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @astral.......MASINILE, nu mainile.....tin sa mentionez ca nu au fost persoane ranite......poate doar in orgoliu..... :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club cu toate ca au fost persoane ranite ,,in orgoliu,, si masini la fel a fost intradevar o iesire frumoasa :1 felicitari tuturor participantilor. :bravo :bravo :bravo Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Hei Fratilor :h5 dar nu puteti sa trceti mai departe :ooo , asta a fost ,asta este ,bine ca totul s-a terminat cu bine :be , dar chiar nu mai sunt poze filmulete sau ceva ce binenteles n-ea bucurat in acel sfirsit de saptamina eu unul sunt comvins ca mai se gasesc ceva momente in care n-eam destins incepind de la montajul cortului lui @goganu :cort pina la schimbatul cuciucurilor de pe masini :lr in port ,etc......:ha: :ha: :ha: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @gabi.........fratele meu daca nu ma ajutai sa intind cortu ala inteligent .....dormeam in sac pe plafonu masinii cu gonflabila lu @GPSCU in brate........ :ha: :ha: :ha: P.S........totu i trecator....cu bune cu rele...... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Asta este cind pleci cu apartamentul din ,,Primaveri'' in Delta data viitoare ia-ti si tu o garsoniera din Obor :cort sa nu-ti trbuiasca o zi intreaga penteru montaj sa ai timp si de un ceai cu ghiata :be ca altfel trebuie sa pleci cu o zi inainte pentru pregatiri :top, noroc cu copilotul @flow ca altfel ramineai si fara ceai . :ha: :ha: :ha: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 30, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club Facem o reeditare undeva in intervalul 01-15.10? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club :h5 :bravo Deci trbuie sa i-mi iau NISAN sau merge si cu ARO :ha: Sar putea in perioada aceea sa fiu deaja in delta cu trupa da pescari dar mai vorbim pina atunci :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: 3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club @yonutz......daca mai ramane ceva din utilaj pana atunci ......facem :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate