drm Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 cate ceva din mansa a2a a concursului... experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: 1-3mai concurs darvari :bravo :1 norocosule :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: 1-3mai concurs darvari Frumoase animale! Sper ca a fost catch& release nu? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: 1-3mai concurs darvari E la Darvari Yoane, normal ca e Catch&Release Felicitari Drm pt capturi! In ce sector ai fost? Ceva detalii picante??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: 1-3mai concurs darvari Bravo bravo...poate imi spuneti si mie cum se ajunge si cum e drumul pana acolo ca poate merg si eu o tura... :h5 Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: 1-3mai concurs darvari E la Darvari Yoane, normal ca e Catch&Release N-am mai fost la pescuit de multi ani ... nu mai stiu cum stau treburile ... Pe vremea cand mai dadeam si eu cu batul in balta, prea putinii auzisera de C&R! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Mai 8, 2009 Autor Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: 1-3mai concurs darvari personal, sunt adeptul c&r pentru ca merg la peste sa ma relaxez si-mi face placere sa am ce prinde... pescuiesc de placere, nu de foame. si cu luatul acasa, daca iei peste cu bun simt, unu doi, sa faci un gratar, n-ar trebui sa fie o problema, ca deh, alta e placerea sa mananci ce-ai prins tu. ca si cu ciresele cand eram copii, parca erau mai bune din copac decat din piata, de pe taraba. ideea e sa nu-ti bati joc si sa te gandesti si la copii tai, cand o sa-i duci in natura sa se bucure si ei de ceea ce noi, inca mai avem. nu stiu pentru cat timp. si acum, cand scriu, sunt tot pe darvari, la a treia mansa si ultima din concurs. la prima am iesit pe locul 2, la a doua pe locul 1 si o sa vad ce fac pana duminica. fara urari de genul succes, bafta sau altele, va rog.... :ha: merci. balta e super, acces facil cu orice masina, maluri dulci, campare frumoasa. peste mare. merita. o sa mai pun poze. experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: 1-3mai concurs darvari Un FIR INTINS se poate? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Mai 9, 2009 Autor Partajează Postat Mai 9, 2009 Re: 1-3mai concurs darvari multam fain ioane. pana acum, peste... oha. in schimb, caldura mare moncher, 32gC la umbra. parca le-am dat in fantana... mister... experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Mai 9, 2009 Autor Partajează Postat Mai 9, 2009 Re: 1-3mai concurs darvari salonta 12.300kg experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: 1-3mai concurs darvari :1Frumoase exemplare! Din cate stiu eu,nu am fost acolo,dar apele din acea zona sunt toate concesionate,si,nu sunt pentru toata lumea.Mai ales ca au si niste scoruri de te da pe spate. Ce costuri presupune o partida de pescuit? Se fac abonamente?sauprogramari?in afara de concursuri. bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate