Lipoveanu Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 de regula masina mea pare mult mai mare decat restul traficului .... si chiar langa un hummer cu roti de 33 ... tot pare mai mare .... dar .... a venit eclipsa .... http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/DSCF1755.jpg cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: patrol & ford :oo fain mastodont,fordu'.. Puteai si tu sa-ti parchezi Furia langa obiectiv aparatului de fotografiat, ar fi parut mai mare... __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: patrol & ford Ma intreb cum ar fi aratat un Samurai langa Ford-ul ala. :grin: :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: patrol & ford Ala poate lua o "veverita" in filtrul de aer. Mama da' mare e! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: patrol & ford Si daca ar conduce-o o femeie?? :ha: Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: patrol & ford da...dar veverita sigur trece pe unde ala mare doar viseaza :ha: oricum faina scula :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: patrol & ford ...Cred ca acelasi mega-acaret REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: patrol & ford Stiu ca am stat si eu si am suspinat langa ea in parcarea de la Hornbach... Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: patrol & ford da...dar veverita sigur trece pe unde ala mare doar viseaza :ha: oricum faina scula :grin: egzactamente :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: patrol & ford super, trebuie sa recunosc ca nu mi-as dori sa parchez samu langa el ca poate doamna de la volan nu o vede si face vreo cascadorie ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: patrol & ford mai pui si un Mini langa Samurai, rezultatul: scarita! :ha: 6701.jpg[/attachment:qxvkzh86] __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: patrol & ford FORDul E PERFECT pt traficu din BUCURESTI!! :ha: :ha: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 11, 2009 Autor Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: patrol & ford are gume de 40 .... vreo 600CP .... pe cat e de mare te baga in scaune ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: patrol & ford gume Nitto Mud Grappler gume mari si scumpe nu prea am mai vazut pe aici frumos utilaj acest F-350 Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate