asfalttango Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Am gasit o masina SUZUKI in RESITA si am nevoie de cineva din zona care sa o vada live si sa faca o proba pentru a nu face degeaba 1400km.Ma poate ajuta cineva? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 9, 2009 Autor Partajează Postat Mai 9, 2009 Re: Ajutor vizualizare +proba masina in RESITA Nu are nimeni nici o cunostinta la care sa putem apela?Am suspiciuni ca masina scoate fum alb....si am nevoie de cineva sa imi infirme sau sa imi confirme :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Re: Ajutor vizualizare +proba masina in RESITA Daca ar fi mai aproape de mine, te-as ajuta, dar sunt vreo 200 km pana acolo. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 9, 2009 Autor Partajează Postat Mai 9, 2009 Re: Ajutor vizualizare +proba masina in RESITA Multumesc de intentie :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate