Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Transcarpatic Rally Raid 26.o7 - 01.08, - etapa nr 3/2009

Niva

Postări Recomandate

Re: Transcarpatic Rally Raid 26.o7 - 01.08, - etapa nr 3/2009

:1 Cistigatorilor si da intradevar au meritat baia din mare dupa tot praful adunat in timpul concursului ; arata de parca sunt balerine :ha: dar ce au facut Brasoveni cu NIVA ???

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Au participat la clasa Promo , si sau dat doar la etapa de Brasov , si au acumulat punctajul maxim. :banana :h5

Link spre comentariu

un amanunt de organizare de efect, dar care nu se vede in poze :

festivitatea de la Mangalia a fost onorata de primarul Claudiu Tusac si a avut loc pe scena - vapor ancorata in portul turistic Mangalia. este aceeasi scena pe care se desfasoara festivalul de muzica Calatis.

Deci finalul a fost unul NAVAL :h5

de aceea m-am si imbracat in tricou (original ) de marinar, in cinstea navei care ne-a gazduit si a gazdei (primarul), destul de lup de mare si el.

sper sa se vada mai bine in filmarea TVR

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

2 Brasoveni pe podium, si pe locul I.

:1 ...... prietenii stiu mai bine : :h5

SI BINENTELES FELICITARI tuturor participantilor.... :bravo

la anu' si mai multi .

Sport Utility Truck

USA99XJ

Link spre comentariu

Pilotul echipajului cistigatorul , Guran Florin , a fost invitatul emisiunii de pe TVS Brasov , unde intr-un mod simpatic si unic a descris toata competitia din 2009 , cu bune si cu rele , asa cum a fost competitia in real . Felicitari inca odata pentru cistigatori , e un sentiment de nedescris .(de care am avut si eu din fericire parte in 2006. :hi )

Link spre comentariu

Vizitator catalina filip

sambata 15 august, la ora 19.30 pe tvr2 filmuletzul transcarpatic 2009 pe care l-am realizat impreuna cu colegul meu operator iulian ene. enjoy. nu dati cu pietre !!!!

vad ca deja au fost postate pe aici ceva poze pe care le-am facut in timpul transcarpaticului. restul le puteti vedea si aici.

http://picasaweb.google.com/catalina.fi ... yraid2009#

si

http://picasaweb.google.com/catalina.fi ... raid20092#

Link spre comentariu

tocmai s-a terminat emisiunea pe TVR 2.

cel putin eu si cu niva, am fost pe receptie.....

felicitari inca o data -participantilor si organizatorilor.

la anul promit sa fiu mult mai aproape de acest eveniment si fenomen....

este senzational ...

Sport Utility Truck

USA99XJ

Link spre comentariu

Felicitari Catalina , a fost super emisiunea :1 , pacat ca nu e cit " Dallas" de lung , dar e bine si asa :banana

Cea ce priveste "nu dati cu pietre !!!!" , eu as schimba pe " covorul rosu si petale de trandafiri "

Inca odata felicitari pentru emisiune , si sa tii aproape de microbul acesta.

Link spre comentariu

:1 tuturor... am vazut emisiunea si se pare ca toti au avut de tras pe pamant romanesc :twisted: :grin: dar a fost grozav tot traseul si toata lumea la final a fost multumita :bravo

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Vizitator ALU

Am si eu o mica intrebare... De unde pot lua filmuletzul de la TVR cu reportajul pentru ca nu am apucat sa il vad...Merci :grin:

Link spre comentariu

daca te rog trimite-mi si mie un disc sau un link sau orice..., pt ca nu am putut viziona emisiunea :P

tks anticipat.

mitsubishi pajero SWB/ opel vectra.
Link spre comentariu

Vizitator catalina filip

sambata voi fi la brasov si voi aduce cu mine cateva dvduri. sunt convinsa ca vor ajunge la cine le doreste. in curand va fi difuzata si pe tvr international emisiunea.o sa anunt cand stiu data. in rest...numai de bine.... pregateste-te leo...vin cu masina la preparat pentru octombrie:)

Link spre comentariu

stiu , Catalina , esti asteptata.....

Celorlalti baieti care au mai dorit le-am mai trimis. ( a propos...guy Michel..nu mi-ai raspuns la msg.....da-mi adresa...)

Ne vedem sambata...

Mihai

Link spre comentariu

Vizitator catalina filip

pentru cei care doresc sa vada reportajul la televizor, el va fi redifuzat pe tvrinternational in data de 30 august la ora 6.30 dimineata penru America si la ora 17.00 pentru Europa. cu drag, catalina

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

calendarul zilele astea se definitiveaza.

Va fi afisat pe www.rallyraid.ro, o sa vezi cate o rubrica pentru fiecare competitie.

In mare vor fi:

-Trofeul Dobrogei pe la mijlocul lui mai (etapa si in campionatul balcanic la auto-moto)

-Dracula Rallyraid pe la sf. de iunie

-Transcarpatic Rally la sf. de August (asta va fi si etapa in campionatul European la moto si balcanic la auto-moto)

- probabil Craiova sau Timisoara la mijloc de octombrie

Regulamente:

regulamentul cadru in toamna asta va fi definitivat, pentru ca tocmai Comisia mixta auto-moto (si FRAS si FRM au acum aceeasi comisie la Rallyraid) lucreaza si la contopirea regulamentului auto-moto (o sa fie unul singur, cu cate o anexa tehnica la fiecare din ele, fireste).

Acesta este anul de tranzitie de la ACR la FRAS si incercam sa reparam oalele sparte de ACR anii trecuti.

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...

propunerea de calendar pe care o pusesem anul trecut este total aiurea. datorita prozitiei de neinteles a FRM (Federatiei Romane de Motociclism) de a destabiliza campionatul national de rallyraid si de a nu valida comisia mixta de rallyraid auto-moto (initial propusa tot de ei), majoritatea organizatorilor si-au retras competitiile din calendarul FRM. A ramas o singura cursa organizata de un singur om, respectiv transcarpatic 2010, despre care avem stiinta ca nu se va mai organiza conform atentionarii primite prin email de la presedintele comisiei offroad de la UEM. Acesta nu a aprimit in timp regulamentar nici un fel de acte sau detalii sau vreun semn de viata despre acesta cursa. La adresa lui de saptamana trecuta am raspuns ca grupul de organizatori de rallyraid si-au retras sprijinul logistic, financiar, uman, de arbitraj, de conducerea cursei, de publicitate si de orice alta natura referitor la acesta cursa, sportivii romani si straini fiind anuntati asupra acetui lucru.

In calendarul 2010 cursa transcarpatic 2010 a fost inlocuita de Dracula Rallyraid 2010 (vezi http://www.transcarpaticrally.ro si http://www.dracularallyraid.ro), un de au fost invitati si au raspuns pozitiv multi participanti straini.

Va tinem la curent.

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare