fastervw Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 salut , am un prieten care are un Nissan terrano 2 si vreau sa fac o bara fata home-made , aveti ceva ideii , poze , planuri , schite multumesc, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: bara fata home-made Terrano Bull-bar sau bara de protectie? Pentru ca daca va referiti la bull-bar ar fi modelul cerlor de la Cobra care se potriveste si la Land Cruiser, pe care il am si eu pe masina, care merge cu putina adaptare- zic asa, pentru ca puteti sa va inspirati de acolo. Cu stima Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fastervw Postat Mai 17, 2009 Autor Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: bara fata home-made Terrano bara protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
engineer Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: bara fata home-made Terrano Cred ca cel mai bine va lasati imaginatia sa lucreze.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: bara fata home-made Terrano ARB? ca si ei au model pentru Patrol care ar merge la Terrano...oricum si la mine trebuie sa dispara bara fata...deci daca ati pune ceva poze cu lucrarea as fi mai mult decat recunoscator... Cu stima Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate