Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mongolia

Claudia

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor,

N-am mai fost de mult pe forum si astazi, proaspat întoarsa din Maroc, m-am gîndit sa scriu cîteva cuvinte. Pentru mine anul acesta e plasat sub semnul expeditiilor 4X4! N-am de ce ma plînge!!! Ma gândesc ca ar fi dragut din partea mea sa împartesc experientele cu cei ce din pacate nu pot pleca.

Deci: am petrecut 3 saptamâni în Maroc. A fost super, un timp minunat si ca de obicei, contactul cu populatia este foarte agreabil.

Dar ceeea ce vreau sa împart cu voi e urmatoarea expeditie: plecare pe 27 mai din Venetia pentru 23500 Km dus/întors, 9 saptamâni, directia Mongolia. Vom traversa România, Ucraina,Rusia, Kazakhstan, Uzbekistan si în sfârsit Mongolia. Suntem 27 de masini, aproape toti din Franta. Costul expeditiei e estimat la în jur de 5000 euro pentru o masina si doua persoane (tot inclus).

O sa încerc, pe parcurs, sa va fac cîte un semn din cînd în cînd si sa împart cu voi tot ce o sa descopar.

în august, de pe 6 pîna pe 22 facem un tur în România, plecare din Oradea, directie Cluj, Maramures, Bucovina, Neamt, Delta Dunarii sa Odesa (la alegere), Vulcanii noroiosi, Arges si se termina la Sibiu.

Daca plecati în expeditii si aveti nevoie de informatii va ajut cu cea mai mare placere, daca pot, bineînteles.

O zi buna tuturor,

Claudia

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Mongolia

Super ideea cu expeditia pana in Mongolia!

Te rog da mai multe detalii cu privire la participanti si masinile lor.

Program, desfasurare, conditii de asistenta tehnica, etc.

Link spre comentariu

servus claudia

eu am fost anul trecut in Peru. o experienta absolut fantastica. am strabatut de la munti peste 4000 m altitudine la desert la Pacific etc. offroad peste 80% din cei aprox 3500 km parcursi. interesant traseul tau din august din romania. e o varianta de luat in seama. eu cu inca cativa prioeteni vom merge din 4 iunie pana in 14 din cluj pana la orsova la dunare 100% offroad. poate schimbam impresii.

cele bune

Mercedes Gelandewagen. The best.

Photo: http://picasaweb.google.com/bogdan.branzas

Link spre comentariu

Sa ai drum bun, sa va simtiti bine si sa veniti cu sacul plin de povesti si poze!

Nicky

Land Rover Discovery 200 Tdi

http://www.calatorsauturist.ro/

Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea

Link spre comentariu

dupa prezentare pare o expeditie extrem de interesanta, iti doresc tie si intregii echipe sa aveti parte de tot ce v-ati dorit de la aceasta expeditie, asteptam mai multe informatii privind expeditia si poze evident .

Toate cele bune

Patroll
Link spre comentariu

Multumesc pentru urarile voastre. Acum sunt foarte ocupata cu pregatirile pentru expeditie dar promit sa-mi fac timp si sa va dau mai multe detalii. Pîna una alta, cei ce înteleg franceza pot sa faca o tura pe situl nostru http://popaventure.googlepages.com/ unde aveti mai multe detalii despre expeditie, dar din pacate doar în franceza.

O seara buna,

Claudia

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Salutare tuturor,

M-am întors de vreo luna de zile de pe drumuri. Din pacate, în timpul expeditie a fost cam greu cu internetul si n-am putut sa-mi tin promisiunea. Tot ce pot sa va spun e ca a fost super. Am pus o serie de poze pe facebook: http://www.facebook.com/home.php#/profi ... ef=profile

O sa vin cu mai multe detalii cînd o sa fiu putin mai libera ca acuma nu-mi vad capul de treaba: ma mut.

Salutari si pe curînd

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare