Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

E bun? E fiabil? E 37.000!

Postări Recomandate

Re: E bun? E fiabil? E 37.000!

Nu cred ca e!

Spuneai ca ai mers cu ea. Avea buton de blocare diferential?, dar de decuplare a barii stabilizatoare?

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

in mod normal nu cred ca cei de la MOAB faceau modificarile astea pe un Unlimited Sport, nu de alta dar nu prea avea sens... de aici deduc ca ar trebui sa fie un Rubicon...sau macar un Sahara.

corecta intrebarea lui @atar.... avea buton de LOCK ? pe panoul central, cele cu diferential din fabrica au un singur buton de Lock care la prima apasare blocheaza spatele, la a 2-a blocheaza si fata iar la a 3-a le deblocheaza pe aman2-ua.

oricum revenind la intrebarea de la inceputul topicului... e cam lung pt. OffRoad (trecand peste aspectul pret)

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

La Rubicon scrie Rubicon pe capota motorului si orice posesor este mandru de acest lucru.

ma gandeam la asta cand am vazut pozele, dar banuiam ca cei de la MOAB au scos autocolantul cu Rubicon ca sa il puna pe al lor.

... dupa cum spune si Petre, incep insa sa ma intreb de ce avea 2 butoane de Lock, pe un JK Unlimided cu Dana 44 eu am vazut unul singur cu 3 pozitii.... este posibil in acest caz sa nu fie un Rubicon, ci unul din celelalte modele, caruia sa i se fi pus blocanti ?!

revenind..... Rubicon scurt la 2 usi :D

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Adi Oros

din poze am dedus ca e unlimited,nu rubicon.de aici si idea mea ca nu prea se gasesc dif. pe ambele punti.daca sunt montate,o probabilitate destul de mare,atunci sunt after market.

idea este ca in america de nord masinile gen jeep wrangler...NOU..si ridicate si alte cele...sunt facute cu un minim de accesorii si doar pt a arata "sexy".idea este ca cine cumpara o masina noua de genul asta nu o baga in rape din prima zi.mai asteapta cel putin vreo 6 ani.Asa ca ...arata sexy...e drept...dar tot de mers pe strada si de show off.:)

musai una de vreo 10 ani...sa te rostogolesti si sa-ti si placa,nu?:))

Link spre comentariu

din poze am dedus ca e unlimited,nu rubicon.de aici si idea mea ca nu prea se gasesc dif. pe ambele punti.daca sunt montate,o probabilitate destul de mare,atunci sunt after market.

idea este ca in america de nord masinile gen jeep wrangler...NOU..si ridicate si alte cele...sunt facute cu un minim de accesorii si doar pt a arata "sexy".idea este ca cine cumpara o masina noua de genul asta nu o baga in rape din prima zi.mai asteapta cel putin vreo 6 ani.Asa ca ...arata sexy...e drept...dar tot de mers pe strada si de show off.:)

musai una de vreo 10 ani...sa te rostogolesti si sa-ti si placa,nu?:))

@adi... faci o confuzie grava..... Unlimited e modelul de 4 usi (e cum ai zice berlina si break)

iar variantele constructive si pentru JK si pentru JK unlimided sunt 4 la ambele:

4x4

Sport

Sahara

Rubicon

si in afara de astea ar mai fi cateva variante, 2x4 si X-ul ... facute doar pt State si Canada care au la baza tot aceste modele.

Link spre comentariu

Vizitator Adi Oros

hmm...se poate sa fie si o confuzie.Nu stiu de ce,dar eram destul de clar ca este unlimited siin 2 usi.Oare sa minta si astia pe ebay atunci?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2006-JEE ... 240%3A1318

am atasat si un link spre pagina respectiva unde il vand.si nu e un caz singular.Oare sa fie totusi unlimited?

Link spre comentariu

Vizitator Adi Oros

nu am zis ca nu are dreptate:) sunt sigur ca sunt cunoscatori pe aici.doar ca l-am vazut si ,ce-i drept,nu am precizat niciodata ca e TJ sau JK...doar sa spus ca unlimitedul are doar 4 usi...iar eu am cerut lamuriri pt ca il vazusem pe asta cu 2 si tot unlimited.nu am mentionat daca e modelul vechi sau nou.:)acuma stiu:)

Link spre comentariu

baieti.... daca vreti sa va edificati fara sa mai pierdeti vremea... www.jeep.com

unlimited-ul este varianta lunga a Wrangler-ului care a reinceput sa fie fabricata din 2003...

la varianta TJ 2003-2006...are tot 2 usi dar este mai lung ( are un portbagaj mare - normal )

la varianta JK 2007.... prezent ... are 4 usi....

asa ca daca vreti sa va dati cu parerea... mai intai macar o vizita la ei pe site....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare