Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Traseu de o saptamana,in august cu familiile

zolameister

Postări Recomandate

• Răspunsuri 73
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Traseu de o saptamana in C-tii Occidentali

Recomand "glavoi" aka "la grajduri".

E am campat acolo in 2 ani si e ok. Este mai aproape de padure, de rau cat si relativ neexpus la vant. Oricum am inteles ca acolo este polul ploii in romania, dar cand am fost eu a fost ok de fiecare data, chiar daca fix la ora 2 se inora putin si se auzeau tunete, nu a pouat.

Accesul in zona e ok pt voi, chiar daca nu s-a facut nimic la drum de atunci.

Este cel mai apropiat punct de campare pt cetatile ponorului, pt ghetarul focul viu...

Cautati si harta zonei pe net.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E am campat acolo in 2 ani si e ok. Este mai aproape de padure, de rau cat si relativ neexpus la vant. Oricum am inteles ca acolo este polul ploii in romania, dar cand am fost eu a fost ok de fiecare data, chiar daca fix la ora 2 se inora putin si se auzeau tunete, nu a pouat.

Este cel mai apropiat punct de campare pt cetatile ponorului, pt ghetarul focul viu...

Multumim frumos. :)

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Link spre comentariu

alte doua repere in traseu!Mersi ptr idee! :h5

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Ma inscriu si eu cu PAJERO cu AT -uri cu nevasta si copil....Nu stiu sa fac mincare(pot aduce lemne :h5 si sa fac focul...)....depind de programul sotiei ca are ceva evenimente de organizat(noroc ca s-au mai anulat din ele datorita vremurilor).

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Ma inscriu si eu cu PAJERO cu AT -uri cu nevasta si copil....Nu stiu sa fac mincare(pot aduce lemne :h5 si sa fac focul...)....depind de programul sotiei ca are ceva evenimente de organizat(noroc ca s-au mai anulat din ele datorita vremurilor).

Adrian, nu era mai bine sa aiba cat mai multe evenimente? Evenimente = bani ? :)

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Link spre comentariu

TU clar vei fii fotograful oficial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de restul ne ocupam noi :P

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

Cu mare placere :h5 fotografiem tot ce misca...

Link spre comentariu

daca intr- zi ai facut 300..........inseamna ca intr-o saptamana........7x300..............mda............nu se poate..........totusi............2100POZE :banana :banana :banana

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

Spune-le simplu " Apuseni " ! La prima citire era sa trec peste subiect , cu denumirea data de tine "Carpatii Occidentali" ! :grin:

Este cea mai frumoasa zona a tarii ! De 15 ani i-mi petrec acolo majoritatea verilor si multe , multe week-end-uri , in Apusenii mei dragi , pe malul unui lac. Am si o coliba mica acolo , unde intotdeauna gasesc linistea dupa o saptamana agitata in orasul cu strazi incinse. In fiecara vara fac trasee cu amicii pe la pesterile din Padis sau din apropiere. Se pot face sute de trasee in zona ,iar daca vii dinspre Sebes , Alba , atunci poti continua ruta pe traseul Zlatna , Campeni , Albac , Garda de Sus. Acolo poti vizita ghetarul Scarisoara iar mai departe se poate ajunge direct la Ic Ponor iar de acolo la Padis.Este un drum de piatra care se poate trece lejer cu 4X4 , iar frumusetea peisajelor face toti banii ! Am sa incerc sa scanez la rezolutie mai mare niste harti detaliate ca sa va ajute ( asta daca aveti nevoie ). :h5

0745634366
Link spre comentariu

Poze facem pina se termina acumulatorii,ii reincarcam...si o luam de la capat....pacat ca aparatele nu sunt prea performante.

Peisaje sunt acolo nenumarate....Zona are potential imens...Si mie imi place acolo,in APUSENI :banana

Link spre comentariu

Spune-le simplu " Apuseni " ! La prima citire era sa trec peste subiect , cu denumirea data de tine "Carpatii Occidentali" ! :grin:

Este cea mai frumoasa zona a tarii ! De 15 ani i-mi petrec acolo majoritatea verilor si multe , multe week-end-uri , in Apusenii mei dragi , pe malul unui lac. Am si o coliba mica acolo , unde intotdeauna gasesc linistea dupa o saptamana agitata in orasul cu strazi incinse. In fiecara vara fac trasee cu amicii pe la pesterile din Padis sau din apropiere. Se pot face sute de trasee in zona ,iar daca vii dinspre Sebes , Alba , atunci poti continua ruta pe traseul Zlatna , Campeni , Albac , Garda de Sus. Acolo poti vizita ghetarul Scarisoara iar mai departe se poate ajunge direct la Ic Ponor iar de acolo la Padis.Este un drum de piatra care se poate trece lejer cu 4X4 , iar frumusetea peisajelor face toti banii ! Am sa incerc sa scanez la rezolutie mai mare niste harti detaliate ca sa va ajute ( asta daca aveti nevoie ). :h5

da...............ai dreptate!ideea e ca sunt zone superbe de la Dunare pana la Oradea.Am incercat sa stimulez la oferte pe toti,dar sfaturile tale fii sigur ca le notez si poate.....trece traseul prin fata colibei,sa te salutam si sa ni te alaturi macar o zi :h5

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

Zola, daca vara asta a ta se defineste dupa 01.08 ...cred ca o sa te insotesc si eu la una mica ... cu tot cu familia! Ramane sa negociez la masa rotunda "detaliile"! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Pe durata Transcarpatic rallyraid , se va organiza o echipa de expeditie (raid turistic), care vine in urma concurentilor pe traseul de cursa (adica ceva soft pentru masinile voastre).

Traseul de anul trecut a fost : Satu Mare - Oradea , Oradea - Alba Iulia , Alba iulia -Cugir - Valea oltului - Curtea de Arges -Cimpulung Muscel - Brasov .

In cazul celor de la raid se parcurge in doua zile , dar daca vrei sa tragi de timp poti sa mergi o saptamina . Avantajul este ca ai trecere autorizata pe drumurile forestiere , asistenta medicala asigurata . Daca vedeti vre-o fantezie intr-o ruta de genul acesta va pot ajuta la organizare , road book , cazari ,etc.

Traseul continua cu doua zile in jurul BV raza de 180 km , dupa care in doua zile are sosirea pe litoralul Romanesc.

Traseul 2009 este : Satu Mare - Oradea - Tg.Mures - Brasov -(doua petale de 180 km Brasov-Brasov)-Calarasi - Mangalia.

Link spre comentariu

da...............ai dreptate!ideea e ca sunt zone superbe de la Dunare pana la Oradea.Am incercat sa stimulez la oferte pe toti,dar sfaturile tale fii sigur ca le notez si poate.....trece traseul prin fata colibei,sa te salutam si sa ni te alaturi macar o zi :h5

Cum spuneam ... acum am ajuns la coliba , am facut focul in soba si... beau si io o bere ca tat omu'... :x , ceea ce va doresc si voua ! :h5

Maine am sa va pun niste poze proaspete de aici.

P.S. Daca vreti sa veniti pe la coliba , va astept cu drag , locuri de campare am cu hectarele ! :h5

0745634366
Link spre comentariu

un mic comentariu daca se poate legat de La Grajduri:

acum vreo 8 ani inpreuna cu niste colegi am vrut sa mergem cu cortul acolo,in momentul in care am ajuns si am dat jos rucsacii a inceput sa ploua cum nu am vazut in viata mea timp de 12 ore ploaie de XXX L/mp

Am pus corturile pe o asemenea ploaie am asteptat ,am asteptat am mancat ,am dormit si cand am crezut ca o sa inebunim si am vrut sa plecam s-a luminat cerul brusc si s-a oprit ploaia ni s-a dezvelit un peisaj de vis

recomand acele locuri cu caldura dar eu unul nu mai vreau sa trec prin ce am trecut atunci

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Pe durata Transcarpatic rallyraid , se va organiza o echipa de expeditie (raid turistic), care vine in urma concurentilor pe traseul de cursa (adica ceva soft pentru masinile voastre).

Traseul de anul trecut a fost : Satu Mare - Oradea , Oradea - Alba Iulia , Alba iulia -Cugir - Valea oltului - Curtea de Arges -Cimpulung Muscel - Brasov .

In cazul celor de la raid se parcurge in doua zile , dar daca vrei sa tragi de timp poti sa mergi o saptamina . Avantajul este ca ai trecere autorizata pe drumurile forestiere , asistenta medicala asigurata . Daca vedeti vre-o fantezie intr-o ruta de genul acesta va pot ajuta la organizare , road book , cazari ,etc.

Traseul continua cu doua zile in jurul BV raza de 180 km , dupa care in doua zile are sosirea pe litoralul Romanesc.

Traseul 2009 este : Satu Mare - Oradea - Tg.Mures - Brasov -(doua petale de 180 km Brasov-Brasov)-Calarasi - Mangalia.

super!!!!!!

tinem legatura :h5

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

Intrucat sunt mai multi doritori din categoria "familisti",si sunt foarte multe sugestii in priviinta unui traseu,rog un moderator sa modifice titlul topicului in

"Traseu de o saptamana,in august cu familiile"

multumesc

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

Re: Traseu de o saptamana,in august cu familiile

Si eu fac jonctiune cu voi la Cluj ... sau poate voi fi acolo deja ... Cunosc bine zona asa ca aveti si ghid ... Voi incerca sa rezolv si autorizarea intrari in Parcul National Apuseni cu masinile

Link spre comentariu

Si eu fac jonctiune cu voi la Cluj ... sau poate voi fi acolo deja ... Cunosc bine zona asa ca aveti si ghid ... Voi incerca sa rezolv si autorizarea intrari in Parcul National Apuseni cu masinile

am vazut ca ati mai demarat o expeditie cam in aceeasi perioada dar de off-road.Stiu ca multi dintre noi au familii,care poate nu agreaza decat soft-roadul.De aici aceasta idee.Mersi ptr ajutor,tinem minte,chiar daca cunosti bine zona,incearca sa ne sfatuiesti ptr oun traseu anume! :h5

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

Daca este vorba de familie, si de luna august, poate incercati si Maramures Offroad Fest.

Cine a mai participat la editiile trecute, stie ca acest eveniment, ce se desfasoara pe durata a 4 zile, se adreseaza si sotiilor si copiilor, si incepatorilor si expertilor.

Pana la sfarsitul saptamanii vor fi disponibile detaliile celei de-a III-a editii.

:h5

ps

Suntem renumiti ca fiind gazde bune. :) :) :)

Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie.

http://www.maramuresguide.com

Link spre comentariu

Eu deja m-am apucat sa caut cort si alte utilaje necesare :ha: :h5

La mine nu mai conteaza...munte sa fie....ca m-am saturat de nisip si cimpie.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare