Maresalul Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 Re: Ambreaj Niva cand am umblat in cutie mi am scos pe format A3 figurile din manual , si am vizionat pe yutube filmul de cateva ori si a mers perfect , nu desfacusem niciodata lada ! Mai ai cumva link-ul cu filmuletul ca nu-l gasesc?Merci http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 Re: Ambreaj Niva asta ar fi primul , sunt vre o 6 cred unde intra si reductorul cine are o niva cu srvodirectie ? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: Ambreaj Niva il am in porbagaj, am stat langa el, in jur la 4-5 ore a durat totul. a desfacut 4 suruburi a scos planetarele. a descafuct cutia de transfer din 6 sau 8 suruburi. si cutia normala a schimbat discul, rulmentul si placa si le-a pus toate la loc. mai greu a fost cand a pus cutiile la loc ca erau grele, dar ajutat de un alt om le-a pus sus, bagat ulei si noapte buna. dupa cum spuneam, acum cred ca in 2 ore l-as putea schimba si fara groapa sau elevator, doar cu un cric hidraulic Prietene ! Tu confunzi planetarele cu axele cardanice ! 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: Ambreaj Niva asta ar fi primul , sunt vre o 6 cred unde intra si reductorul cine are o niva cu srvodirectie ? Niva cu servo am eu, din 2006 (nov, dec) an fabricatie. de ce ? 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: Ambreaj Niva Niva cu servo am eu, din 2006 (nov, dec) an fabricatie. de ce ? am luat un kit de servo ce a fost pe vitara !, AS ARUNCA O PRIVIRE LA TINE SUB CAPOTA SAU SA MI DAI TU MAI MULTE DETALII:hl de ex maine vin in buc sa fac niste ex medicale si te as suna sa vin unde esti ! :hl VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Ambreaj Niva Ambreajul acesta Sachs este de mai multe tipuri??? Cei de unde am vrut sa fac comanda mi-ai gasit doua pentru modelul meu, unul de 200 si unul de 215, primul in jur de 400 ron, al doilea 600 ron. Stie careva care sa-l comand? Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Ambreaj Niva Ambreajul acesta Sachs este de mai multe tipuri??? Cei de unde am vrut sa fac comanda mi-ai gasit doua pentru modelul meu, unul de 200 si unul de 215, primul in jur de 400 ron, al doilea 600 ron. Stie careva care sa-l comand? Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Ambreaj Niva Eu am Sachs pus de aproape un an,pret de achizitie 350 lei.Acum nu stiu de cit e dar programu a scos doar un singur tip si pe ala l-am montat.Nu cumva cel la 600 de lei este Valeo. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Ambreaj Niva M 3000 240 001 lada 1861 647 142 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Ambreaj Niva M 3000 240 001 lada 1861 647 142 asta este codul pentru cumanda sau ce reprezinta? Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Ambreaj Niva Defapt e asa : Sachs Cod kit complet : M 3000 240 001 Cod placa : 3082 133 042 Cod disc: 1861 647 142 Cod rulment : 1850 282 185 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Ambreaj Niva Defapt e asa : Sachs Cod kit complet : M 3000 240 001 Cod placa : 3082 133 042 Cod disc: 1861 647 142 Cod rulment : 1850 282 185 Ok multumesc mult!O sa iau dimineata legatura cu baiatul de la piese auto. Glorie soldatului eliberator! Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Ambreaj Niva si eu mi am montat sachs, nu am mai avut probleme , facusem rost de un kit complet rusesc ,,mai rezistent " cu 200 roni , ma uit pe cutie si vad ce scrie la sachs! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silvones Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: Ambreaj Niva Domnilor, de unde ati procurat kit-ul Sachs? A comandat cineva de aici: http://www.ladaniva-shop.ro/ladaniva-store/eshop/1-1-Lada-Niva/0/5/27-Kit-ambreiaj-Sachs ? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Ambreaj Niva Domnilor, de unde ati procurat kit-ul Sachs? A comandat cineva de aici: http://www.ladaniva-shop.ro/ladaniva-store/eshop/1-1-Lada-Niva/0/5/27-Kit-ambreiaj-Sachs ? Multumesc! Nu de-aici am luat, dar arata la fel si pretul si ambalajul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silvones Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Ambreaj Niva Nu de-aici am luat, dar arata la fel si pretul si ambalajul. Multumesc pentru confirmare. Se gaseste in cutie si centratorul sau doar disc, placa si rulment? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Ambreaj Niva Poti sa il cumperi de la orice magazin de piese auto, preturile sunt cam aceleasi, in functie de adaosurile acestora. Cand dai comanda ii spui de ce ai nevoie. De fiecare data cand am inlocuit(fie rulmentul, fie discul) am cumparat intreg kitul, fiind o manopera nu tocmai simpla si ieftina. De cand am pus sachs nu am mai avut probleme. Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Re: Ambreaj Niva A folosit cineva kit-ul de ambreiaj Sachs prezentat anterior? Pretul mi se pare suspect de mic si spun asta deoarece la toate magazinele de piese auto din Constanta si Mangalia la care am cautat kit de ambreiaj, preturile pentru Sachs si Valeo se invirt in jurul sumei de 600-620 lei, plus sau minus 10 lei. Am gasit Sachs la 340 lei dar fabricat in Turcia iar vinzatorul care imi este prieten nu m-a sfatuit sa cumpar. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silvones Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Re: Ambreaj Niva Si mi-e mi-a parut suspect pretul dar am zis sa risc. Deja l-am comandat, ar trebui sa ajunga maine si in weekend as vrea sa-l pun pe masina. Sa vedem cum se comporta in timp... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silvones Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Re: Ambreiaj Niva Pare a fi de calitate, fabricat in Slovacia si nu in Turcia. Sper sa nu mai faca probleme curand, nu e tocmai simplu de schimbat. De fapt, merita schimbat in service. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Re: Ambreiaj Niva Pare a fi de calitate, fabricat in Slovacia si nu in Turcia. Sper sa nu mai faca probleme curand, nu e tocmai simplu de schimbat. De fapt, merita schimbat in service. Asta e. E mai de turism, nu tine prea mult la forja, dar e mai usor la picior. Se schimba usor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Re: Ambreiaj Niva Am schimbat recent kit-ul de ambreiaj, cilindrul receptor, furtunul si furca de ambreiaj, toate piesele fiind achizitionate de la CLuj. In urma montajului am constatat ca ambreiajul nu cupleaza lin ci cu un soc destul de puternic. M-am uitat sub masina si am vazut ca "schimbatorii de piese" de la service au uitat sa-mi mai puna la loc arcul care actioneaza furca de ambreiaj. Cum se poate regla ambreiajul astfel incit cuplarea sa se face in mod normal fara socuri? Presupun ca "schimbatorii de piese" au aerisit cilindrul receptor si pompa de ambreiaj, dar poti sa stii? ...... cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Re: Ambreiaj Niva Bagate sub ea si punei un arc ,si aeriseste, regleaza si lasa i un joc de 2-3mm VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tuning4car Postat August 19, 2013 Partajează Postat August 19, 2013 Re: Ambreiaj Niva am montat pe lada unui prieten luk, 250 lei. se comporta excelent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate