Lecus Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Sambata si duminica am iesit la o plimbarica prin iezer. Sambata am mers la picior pana pe Vf. Papusa(2391m), urmand ca duminica sa ajungem cu masina la Crucea Ateneului. Cand am ajuns sus pe creasta, am realizat ca nu avem cum sa ajungem cu masina la cruce, deoarece inca era plin de zapada. Oricum, duminica am cautat cu masina drumul spre cruce, si am marcurs mare parte din el. Drumul se afla in stare jalnica, si daca mai trece un an doi nu il mai faci motorizat. P.S. Am fost socat sa vad urmele civilatiei si la peste 2000m IMG_1472 [640x480].JPG[/attachment:3f5fifq0] IMG_1480 [640x480].JPG[/attachment:3f5fifq0] IMG_1487 [640x480].JPG[/attachment:3f5fifq0] IMG_1498 [640x480].JPG[/attachment:3f5fifq0] IMG_1508 [640x480].JPG[/attachment:3f5fifq0] Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Mai 11, 2009 Autor Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Iezer Vf Papusa-Crucea Ateneului IMG_1564 [640x480].JPG[/attachment:2684waat] IMG_1573 [640x480].JPG[/attachment:2684waat] IMG_1575 [640x480].JPG[/attachment:2684waat] IMG_1577 [640x480].JPG[/attachment:2684waat] IMG_1588 [640x480].JPG[/attachment:2684waat] Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Mai 11, 2009 Autor Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Iezer Vf Papusa-Crucea Ateneului IMG_1509 [640x480].JPG[/attachment:248lps2i] IMG_1513 [640x480].JPG[/attachment:248lps2i] IMG_1514 [640x480].JPG[/attachment:248lps2i] IMG_1516 [640x480].JPG[/attachment:248lps2i] Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Iezer Vf Papusa-Crucea Ateneului Pe principiul De 3 ori femeie: Ce frumos, ce frumos, ce frumos. :) PS - apropos de socul tau referitor la civilizatia de la 2000 m altitudine. Sa vezi civilizatie in Delta. Sticle, cartoane, cutii de bere si sucuri. M-am intors cu o cutie pina de mizerii culese de pe drum. In urma cu ceva ani (multi) mergeam la 2 mai. Superb pana au venit textilistii si au ,,modernizat,, zona. Ne-am refugiat in Vama. Asa lipsita de grupuri sanitare si cosuri de gunoi ,,pe sexe,, era mult mai curata decat astazi cand civilizatia incaltata cu sosete si butoni la camasa au invadat-o. Ma apuca dracii :) si iar supar pe cineva. Sa ne bucuram ca in ,,egoismul norocos,, pe care il posedam, inca mai apucam sa vedem zone precum cele prezentate de tine in fotografii, capre negre, mistreti, si alte peisaje inca virgine. Peisajele nu caprele. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Iezer Vf Papusa-Crucea Ateneului OFF-topic....Arhitect....cand mergeam eu in Piatra Craiului acum 30 de ani....in afara de urme de bocanci se vedeau doar urme de urs si capra neagra.....acum daca vad o urma de bocanc ....o fotografiez .....asa ca ...te superi cam degeaba.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Iezer Vf Papusa-Crucea Ateneului OFF-topic....Arhitect....cand mergeam eu in Piatra Craiului acum 30 de ani....in afara de urme de bocanci se vedeau doar urme de urs si capra neagra.....acum daca vad o urma de bocanc ....o fotografiez .....asa ca ...te superi cam degeaba.... :grin: De unde si vorba: Atentie URSI! S-au gasit urme de laba. PS - toti aderam la aceeasi IDEE dar ne exprimam diferit. :) Nu ma supar. Ma apuca dracii cand vad urmele civilizatiei (mici si bere) in locuri unde ar trebui sa fie totul verde (becks's). :) De cativa ani am in masina o pereche de manusi ,,de gunoi,, si saci menajeri (destul de mari). Nu exista iesire la munte - mare in care sa nu umplu cel putin jumatate din sac cu mizeriile lasate de altii pe ici pe colo. Acum nu mai mergi in Piatra? Ai mai fost (recent) la Spirlea? Ma cam bate gandul la o iesire pe creasta ... Mai sunt doritori (bipezi)? Sa punem corturile undeva si sa o luam la pas. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Iezer Vf Papusa-Crucea Ateneului Foarte frumos, Lecus! Dar...ah...oare ce-mi vad ochii.... :ban slp Ai trecut prin apa. Ai deranjat mierla de ravena, ai mutat cursul raului, ai perciclitata speciiile Propun excluderea ta din orice si de oriunde. :twisted: Sa dea Domnul sa mergi doar offroad, sa ai mereu noroi pana la portiere si cauciucurile sa muste agresiv din tarana. Ai insa grija sa nu cumva sa ucizi vreo furnica protejata, vreun greier tembel cu vreo chitara in spinare si vreun guvid de stanca! :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Iezer Vf Papusa-Crucea Ateneului Foarte frumos, Lecus! Dar...ah...oare ce-mi vad ochii.... :ban slp Ai trecut prin apa. Ai deranjat mierla de ravena, ai mutat cursul raului, ai perciclitata speciiile Propun excluderea ta din orice si de oriunde. :twisted: Sa dea Domnul sa mergi doar offroad, sa ai mereu noroi pana la portiere si cauciucurile sa muste agresiv din tarana. Ai insa grija sa nu cumva sa ucizi vreo furnica protejata, vreun greier tembel cu vreo chitara in spinare si vreun guvid de stanca! :happy Bravo. Ce fain ar fi sa aiba loc dialoguri intre cei de aici in felul in care scrii tu (si eu, deh). :P Si cum o imagine face cat o suta de cuvinte... Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radui Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Iezer Vf Papusa-Crucea Ateneului Pacat ca drumul spre cruce a ajuns asa rau, acum cativa ani am fost urcat acolo fara problem cu un ARO. Nu mai stiu starea drumurilor dar in zona, datorita faptului ca muntii au pante line, se pot face multe trasee: - La crucea Ateneului (vf. Iezer) se poate urca de asemenea din Nucsoara sau Candesti; - Aproape de vf Papusa (pe culmea unde ai facut poza 1487) se poate ajunge din Rucar; - Din Leresti se poate ajunge usor pe Stramtu (pe traseul asta a fost proba de raliu) si de aici mai departe in valea argeselului sau spre papusa (se merge aproapre de statia meteo). Toate drumurile le-am batut acum ceva ani cu piciorul si pe vremea aceea se putea face fara mare greutate cu un 4x4. Acum, vai de noi... TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Iezer Vf Papusa-Crucea Ateneului de cand a ars refugiul din Spirlea ....trec pe acolo fara sa ma opresc....fibra de sticla nu are farmecul lemnului :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Mai 11, 2009 Autor Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Iezer Vf Papusa-Crucea Ateneului Din cate am vazut se poate ajunge la cruce, cu greu si incetisor. Aproape de papusa am vazut drumul de care se vorbea. @bullbar: unde mai pui ca am mers si pe contrasens, si am trecut linia continua :ha: :ha: Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Iezer Vf Papusa-Crucea Ateneului atunci ti-ai semnat sentinta :ha: :ha: :ha: bravo domnule la mai mare dar ai uitat ceva.....AI PLECAT SINGUR??? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Iezer Vf Papusa-Crucea Ateneului Bullbare, lasa-l colega sa traiasca! Vrei sa dejantezi iar la urmatoarea iesire? ... :grin: Arhitect - domnule ai o problema pe care vrei sa o dezvalui si nu ai curaj? Ai parazitat multe topicuri cu atitudinea "eco-logistica"! Sau esti vreun "fotograf deghizat"? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Iezer Vf Papusa-Crucea Ateneului Bullbare, lasa-l colega sa traiasca! Vrei sa dejantezi iar la urmatoarea iesire? ... :grin: Arhitect - domnule ai o problema pe care vrei sa o dezvalui si nu ai curaj? Ai parazitat multe topicuri cu atitudinea "eco-logistica"! Sau esti vreun "fotograf deghizat"? :ha: Foarte off-topic. @Yonutz - parazit(at)? Atitudine eco-logistica? Fotograf deghizat? Deranjeza ce scriu? Daca ajuta: e proaspata in memorie discutia cu dl. Petre N. si de aceea poate mi-au venit la gura expresii legate de natura. Si oricum ca si formatie (educatie) ca majoritatea celor de aici nu prea suport nesimtitii care mananca acolo unde au wc ul. Mai exact spus astita de se plimba prin natura si nu numai si lasa in urma lor tot felul de mizerii. Dar aici cred eu ca toti suntem de acord ca NU BUN. Daca eu am parazitat cum spui tu, multe topicuri cu O IDEE ... inseamna ca cei ce scriu pe mai multe topicuri despre masina lor fac acelasi lucru? Sau daca ,,te repeti,, folosind cuvantul troliu, noroi, sufa, intalnire pe mai multe topicuri - tot parazit se cheama ca esti? Cred ca am nimerit in mijlocul unei intruniri fara sa ma spal pe dinti inainte. PS Doresti IP ul calc. meu sa il verifici cu cel al fotografului? Devine din ce in ce mai ciudata situatia. Inteleg ca va cunoasteti de mult mai mult timp decat ne stim noi (si aici ma refer strict la tine, dl. Petre N si eu) dar ... toate au un inceput, nu? Nu mai bine discutam ,,pe privat,, despre aceste probleme pentru a nu POLUA (iata - iar ecologie) topicul deschis aici. :T :T Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Mai 11, 2009 Autor Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Iezer Vf Papusa-Crucea Ateneului atunci ti-ai semnat sentinta :ha: :ha: :ha: bravo domnule la mai mare dar ai uitat ceva.....AI PLECAT SINGUR??? Eram doi in masina :ha: :ha: Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Mai 11, 2009 Autor Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Iezer Vf Papusa-Crucea Ateneului Asta este drumul din Rucar spre Papusa: Inca era plin de zapada IMG_1494 [800x600].JPG[/attachment:2m4xbsoh] Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Iezer Vf Papusa-Crucea Ateneului Ai trecut cu masina printr-un rau si ai accidentat mortal doi pastravi care dormeau linistiti in afara carosabilului.Pentru acest lucru vei fi rastignit pe cruce si vei primi si 20 de bice la talpi,ca sa nu mai vorbin de faptul ca daca era acolo nenea ala care a vazut filme cu VanDamme te batea tare de tot. :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Mai 11, 2009 Autor Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Iezer Vf Papusa-Crucea Ateneului Vad ca se bata apa in piua pe tema raului. Drumul era surpat,si plin de bolovani de mari dimensiuni nu se putea trece cu nici un fel de masina, dect prin rau. Masina mea nu pierde ulei sau alte lichide, si pentru 50m de mers nu moare nimeni. Daca se mai ia cineva de mine pe teme ecologice il pun sa traiasca fara curent, masini, TV, internet, Bere, etc pentru ca toate polueaza in masura mai mare decat daca treci cu masin aprin rau. :P :ha: :banana Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Iezer Vf Papusa-Crucea Ateneului Arhitect, nu am nevoie de ip-ul tau! V-am atras doar atentia in conditiile in care depasiti limitele declarate ale topicurilor respective! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Iezer Vf Papusa-Crucea Ateneului @Lecus Apa in piua nu se bate la adresa ta , bullbar si cyborgul bat saua ca sa priceapa calul sa zicem asa ... :grin: Nu demult s a purtat o discutie aici , sa o numim asa, imi cer scuze ca poluez topicul si mediatizez mai mult decat e cazul dar e primordial ca sa intelegi glumele :grin: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Iezer Vf Papusa-Crucea Ateneului @Lecus.Imi cere scuze daca te-am ofensat in vre-un fel,departe de mine gandul asta , ceea ce am scris era o ironie la adresa cuiva care s-a gandit sa dea lectii de protectia mediului si care a facut mare tam tam pt ca unii dintre colegii nostri de pa forum au trecut cu masina prin rau la alta iesire.Acesti asa zisi ecologisti ar trebui sa mearga sa vada cum polueaza vapoarele si slepurile pe Dunare,sa vada cum arata portul comercial Constanta , sa vada plaja din Vama Veche dupa un weekend glorios si sa vada si cum arata apa la marile baraje din Romania. Daca o masina sau 20 de masini polueaza cand trec prin apa un slep care navigheaza pe Dunare ce face domnule ecologist?Domnule ecologist ce fcai cu uleiul ars din tigae?Unde il arunci?la canal sau il duci la centre de colectare?Si cu asta , eu , am incheiat acest subiect.Imi cer scuze pentru perturbarea topicului dar m-a luat apa si nu ma pot abtine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Iezer Vf Papusa-Crucea Ateneului Spre Iezer daca vreti se poate ajunge prin Masivul Portareasa(de la C lung spre Voina se trece barajul Rausos.......) Am iesit duminica trecuta la gol alpin (ultimii 500 m in troliu ,zapada troienita pe drum) si am mai mers cam 3/4 km in sus spre Iezer apoi e zapada mare si e cam nasol. Pe partea cealalta ,pe Rucar ,Capitanu ,Muntisor,Gainatu intradevar se poate ajunge doar pana la stana in Gainatu mare dupa care e zapada mare pe drum,dar cam in 2 saptamani cred ca e ok de mers sus. :rules Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Iezer Vf Papusa-Crucea Ateneului dragosel am fost noi ieri pe acolo prin rucar capitanu si am ajuns aproape sus in gradisteanu mai aveam vreo 500 de metri...dar era zapada cam mare si nu neam avantat.....a fost super team sunat....dar nu ai raspuns mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate