Georgenis Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Neglijenta - cel mai mare dusman al omului Insanatosire grabnica! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Neglijenta - cel mai mare dusman al omului Insanatosire grabnica . Eu zic sa fii bucuros ca ai avut un mare noroc , ai scapat usor . Din cate am citit era piatra de polizor sau flex ? Eu cred ca era piatra de polizor ca discul de flex nu prea am auzit sa se rupa si cred ca daca se rupe si te atinge nu prea ricosaza ci se infige . A fost polizor cu siguranta. Nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca era flex! am vazut ce poate face o panza de flex sparta ....Doamne Fereste!! Inca odata insanatosire grabnica Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Neglijenta - cel mai mare dusman al omului Eu ma feresc de flex cat pot.. mi-e frica de el.Chiar si cu protectii... In rest.. insanatosire grabnica. Poate ne mai aducem si noi aminte sa folosim manusile, ochelarii sau diverse metode de protectie cand muncim la ceva... binenteles ca vom renunta repede la ele.. dar.. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Neglijenta - cel mai mare dusman al omului Max, iti doresc insanatosire grabnica si spor la treaba. O sa pun un link cu privire la masurile de siguranta ce trebuie luate cind se lucreaza cu flex/polizor. Intimplator, le-am gasit pe un site care comercializeaza asa ceva. Nu doresc sa fie reclama mascata, insa nici nu vreau sa iau munca oamenilor si sa trag spuza pe turta mea. Daca deranjeaza, rog stergeti link-ul. Tot aici se potriveste si o atentionare in privinta consumabilelor folosite. Am luat din piata de la rusi o perie de sirma ce se ataseaza la masina de gaurit. Cum i-am dat drumul, au inceput sa zboare sirmele ca la bombardament. Noroc ca am oprit masina in timp util, si aveam ochelari de protectie. Am vazut la un prieten lame de flex dezintegrate la primul contact cu materialul. Erau cumparate de la un mare magazin de bricolaj (nu dau nume) la oferta de genul, platesti 3 iei 4. In concluzie, mare atentie la consumabile si la compatibilitatea cu scula pe care urmeaza a fi montate. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Neglijenta - cel mai mare dusman al omului Sanatate multa Max si Insanatosire grabnica! cu siguranta Cornelia va avea grija mare de tine si vei trece si peste asta ....... bafta :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 13, 2009 Autor Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Neglijenta - cel mai mare dusman al omului Oameni buni, multumesc pt cuvintele voastre de incurajare. Am deschis acest topic pentru a atrage atentia tuturor care fac asemenea tampenii. Repet, mi-a groaza cand ma gandesc ca puteam sa imi pierd ochiul. Era piatra de polizor. O bucata din ea a ramas infipta in tavan. Daca era disc de flex, nici nu imi vine sa ma gandesc ce se putea intampla. Oricum, noroc ca am capul tare (adica sunt capos) :grin: Neglijam ca tampitii normele de protectie. Ne gandim ca noi suntem intangibili si ca nu are cum sa ni se intample. Nu e asa. Nu este permis sa ne lasam in voia hazardului. Nici in atelier, si nici in padure. Ochii sunt esentiali in tot. 80% din informatia pe care o primeste creierul vine de la ochi. In padure, o creanga care intra pe geamul deschis a masini iti poate sparge ochiul. Asa ca, aveti grija de voi. Nimic nu suplineste sanatatea. Si daca nu o faceti pentru voi, faceti-o pentru cei din jurul vostru care tin la voi. Numai bine :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Neglijenta - cel mai mare dusman al omului Numai sanatate Max si de acum incolo: "Safety first" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Neglijenta - cel mai mare dusman al omului Sanatate Max ai grija pe viitor, Eu personal a trebuit zilele trecute sa tai in multe bucatii niste rafturi,am injurat aparatoarea dar am lasat-o la locul ei.Am stat cu ochelarii de vedere pe nas dar ma duc sa-mi iau si ochelari de protectie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Neglijenta - cel mai mare dusman al omului de la un flex poti sa ramai nu numai fara ochi, poate fi mai rau; adica cel mai rau si toti care au patit-o mi-au spus ca nu aveau aparatoarea; sau ca au incercat sa incline flexul in timp ce taiau sanatate lui Max si sa stii ca ai scapat super ieftin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Neglijenta - cel mai mare dusman al omului Insanatosire grabinca si multa sanatate, de admirat faptul ca te-ai dat exemplu, de acum am sa fiu mult mai atent cand umblu cu flexul, am mai auzit de astfel de accidente si chiar mai nasoale Inca o data insanatosire grabnica. Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Neglijenta - cel mai mare dusman al omului Cu totii stim caci pretul face calitatea. Din cauza asta nu se merita sa achizitionati pietre de polizor sau de flex din alea comerciale, din bazar, rusi , chinezi, etc etc. Alea romanesti sunt net superioare calitativ , ex. CARBOCHIM. In rest cateva reguli deprotectia muncii sunt esentiale. 1.Verificati ca piatra sa fie stransa bine de piulita. Verificati daca piatra suna a plin. Prin batere usoara cu un element metalic...aceasta trebuie sa aiba acelasi sunet pe toate partile. 2. Polizorul fix trebuie neaparat sa aiba montata carcasa de protectie. 3. Se polizeaza doar pe suprafata de sprijin. 4. Nu polizati NICIODATA pe partile laterale ale pietrei de polizor sau MAI ALES a flezului. Asta duce la consumarea pietrei sau a discului pe exterior, consecinta e ruperea acestuia 5. Piesele mici trebuie tinute neaparat cu un patent, cleste, etc. 6. Si cea mai esentiala, e folosirea echipamentului de protectie. Ochelari, eventual masca din policarbonat si manusi. P.S.- Max sper sa ramai fara semne, iar ceilati sa invete din experienta ta. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Neglijenta - cel mai mare dusman al omului Mai bine inveti din experienta altora decat din cea proprie. In concluzie respect pentru ca ai povestit ceea ce s-a intamplat. Imaginea spune multe despre ceea ce era sa se intample (oricand este loc de mai rau). In cazul tau, ai avut noroc. Sa te faci bine si sa nu uiti ceea ce s-a intamplat. Vorba aceea celebra: Sa nu uiti Darie! Sanatate si inspiratie MAXima. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Neglijenta - cel mai mare dusman al omului Sanatate maxima si altadata sa ai grija! :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Neglijenta - cel mai mare dusman al omului Insanatosire grabnica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Neglijenta - cel mai mare dusman al omului Max-ule, cineva acolo sus te iubeste, dar, nu-i forta mana. Sa ne vedem intre 4 ochi la Bucovina. Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Neglijenta - cel mai mare dusman al omului Insanatosire grabnica Max si nu uita ca cineva acolo sus te iubeste!! L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Neglijenta - cel mai mare dusman al omului Mai ieri, alaltaieri ma compatimeai. Eveniment la care a contribuit si nu zic neglijenta, dar neatentia , da. Neglijenta, neatentia, dusmani pe care din pacate ii manipulam cu mainile noastre. Sanatate ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Neglijenta - cel mai mare dusman al omului Max-ule, cineva acolo sus te iubeste, dar, nu-i forta mana. Sa ne vedem intre 4 ochi la Bucovina. Acu' sunt numa' 3 :). Max iarta-ma. slp Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Neglijenta - cel mai mare dusman al omului Astfel de intamplari ne fac sa ne gandim : cat de des neglijam propria securitate. Necazul cel mai mare este seara mergem la culcare si ne trezim a doua zi odihniti, cu oamnezie totala pana cand vedem iar pe cineva cu capul spart sau poate chiar noi patim cine stie ce. Asa ca ... :rules protectia muncii e sfanta. Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Neglijenta - cel mai mare dusman al omului Ioi Max,saptamana nebunilor,io am dat o tranta cu motorul sambata la viteza 0,fara bere! Contuzie de 1/2 m2 pe partea stanga,nu pot rade sau tusi ca ma inteapa o coasta si antebratul stang plin de contuzii! Ghinion ,pisica neagra ,13. Las ca te faci tu bine si frumos,fix ase cum ai fost! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Neglijenta - cel mai mare dusman al omului Ioi Max,saptamana nebunilor,io am dat o tranta cu motorul sambata la viteza 0,fara bere! Contuzie de 1/2 m2 pe partea stanga,nu pot rade sau tusi ca ma inteapa o coasta si antebratul stang plin de contuzii! Ghinion ,pisica neagra ,13. Las ca te faci tu bine si frumos,fix ase cum ai fost! Sanatate si tie mai pepi ... da' ce v-a apucat? :) Solidaritate Club 4x4 sau blestemul fotografului? Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: Neglijenta - cel mai mare dusman al omului Neglijenta frate,am vrut sa ma dau soft pe un parau la deal si fara echipament pe mine! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: Neglijenta - cel mai mare dusman al omului sa te faci bine.... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: Neglijenta - cel mai mare dusman al omului ce oki albastru ai ....!!! :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: Neglijenta - cel mai mare dusman al omului Insanatosire grabnica . Acolo sus exista un Dumnezeu care te iubeste ! Respectele mele , esti un norosos ca si mine ,( eu era sa raman acum 3 ani fara mana , exact la ultimul aft de sudura care l-am taiat . Dupa care am petrecut o noapte pe patul de operatie la urgenta ) . Acum totul e ok dar ma gandesc cu groaza ce sar fi putut intampla . Atentie tot din cauza neglijentei , nu avea aparatoare flexu ( inconstienta Romanului ) legi cu sarma si merge , demontezi ce te incurca si risti ............. tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate