Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sa spargem gheata

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
Nici prin cap nu-ti trece ce poti face cu un asemenea profil :shock: :shock: :shock:

nu se fac pe 15'' :D dar parca seamana

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Deceneu
Nu-i deloc rea ideea cu taxi :lol: :lol: :lol: maresti un pic tariful la trolieri,in rest na-i probleme cu traficul, cu semafoarele..... :D
Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...
Vizitator Silviu

Re: Sa spargem gheata

Cam asa te uiti la un Kraz cand esti face to face cu el :D

Dau oricat pentru un TEST DRIVE cu o mini-bestie din asta !!! :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

Asta in nici un caz nu-i mini bestie :-P ....

Bara din fata iti vine la nivelul gatului......sa nu-ti spun cum se schimba un cauciuc la el.....si multe altele.....pe o sculs de-asta mi-am facut mana intr-ale conducerii off-road :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

Vizitator Silviu

Asta in nici un caz nu-i mini bestie :-P ....

Bara din fata iti vine la nivelul gatului......sa nu-ti spun cum se schimba un cauciuc la el.....si multe altele.....pe o sculs de-asta mi-am facut mana intr-ale conducerii off-road :grin: :grin: :grin:

Uitase-m ghilimelele de la "mini bestie " :wink: .Despre cauciuc ... chiar nu imi inchipui cum s-ar putea schimba, iar despre off road cu asa ceva... Tot respectul :1 ! Pacat ca nu ai cateva filmulete sa ne duduie difuzoarele un pic :twisted:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare