Marius C alias Turagmes Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Cam asa te uiti la un Kraz cand esti face to face cu el :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 mama ce mai scula, ma gindeam intr-o zi la cum ar arata un kraz dinasta cu doua punti, mai scurt si cu niste roti mai mari :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 18, 2007 Autor Partajează Postat Mai 18, 2007 Doar mai scurt...in rest tot asa de fioros :D :D :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 offtopic: am vazut ca rusii folosesc la greu profilul asta de gume, pe mai multe dimensiuni. Pare ca nu e chiar de aruncat, mai ales ca la baza e profilul de tractor :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 18, 2007 Autor Partajează Postat Mai 18, 2007 Nici prin cap nu-ti trece ce poti face cu un asemenea profil :shock: :shock: :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 29, 2007 Partajează Postat Mai 29, 2007 Nici prin cap nu-ti trece ce poti face cu un asemenea profil :shock: :shock: :shock: nu se fac pe 15'' :D dar parca seamana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Mai 30, 2007 Partajează Postat Mai 30, 2007 frumoase (si cam cit ar face asa un set? ) :lol: :lol: :lol: aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 31, 2007 Autor Partajează Postat Mai 31, 2007 sa tot faci taximetrie :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Mai 31, 2007 Partajează Postat Mai 31, 2007 Nu-i deloc rea ideea cu taxi :lol: :lol: :lol: maresti un pic tariful la trolieri,in rest na-i probleme cu traficul, cu semafoarele..... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Silviu Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: Sa spargem gheata Cam asa te uiti la un Kraz cand esti face to face cu el :D Dau oricat pentru un TEST DRIVE cu o mini-bestie din asta !!! :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 20, 2008 Autor Partajează Postat Martie 20, 2008 Re: Sa spargem gheata Asta in nici un caz nu-i mini bestie :-P .... Bara din fata iti vine la nivelul gatului......sa nu-ti spun cum se schimba un cauciuc la el.....si multe altele.....pe o sculs de-asta mi-am facut mana intr-ale conducerii off-road :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Silviu Postat Martie 23, 2008 Partajează Postat Martie 23, 2008 Re: Sa spargem gheata Asta in nici un caz nu-i mini bestie :-P .... Bara din fata iti vine la nivelul gatului......sa nu-ti spun cum se schimba un cauciuc la el.....si multe altele.....pe o sculs de-asta mi-am facut mana intr-ale conducerii off-road :grin: :grin: :grin: Uitase-m ghilimelele de la "mini bestie " :wink: .Despre cauciuc ... chiar nu imi inchipui cum s-ar putea schimba, iar despre off road cu asa ceva... Tot respectul :1 ! Pacat ca nu ai cateva filmulete sa ne duduie difuzoarele un pic :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 23, 2008 Partajează Postat Martie 23, 2008 Re: Sa spargem gheata Adica asa ceva? http://www.autokraz.com.ua/eng/truck/5133be.htm Sau varianta "clasica" pe 3 punti insa "moderna" ? http://www.autokraz.com.ua/eng/truck/6322.htm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate