bogdan4x4 Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 http://www.toyota.com/fjcruiser/index.h ... N_FJ_INDEX Link to comment Share on other sites More sharing options...
kato Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 daca este ziua ta atunci : la multi ani! asa cadou as vrea si eu :h5 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan4x4 Posted August 22, 2007 Author Share Posted August 22, 2007 Nu e inca....... Mai la toamna.Dar v-am zis de acum ce vreau ca sa aveti timp sa va pregatiti :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kato Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Nu e inca....... Mai la toamna.Dar v-am zis de acum ce vreau ca sa aveti timp sa va pregatiti :D tocmai ce lucram la subiectu asta Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giany Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Re: Uite ce-mi doresc de ziua mea Invita-ne din timp la petrecerea aniversara ptr a te putea onora. :wink: Felicitarile, masa, dansul si prima tura cu masina unde vor avea loc? TOYOTA LJ 70 BMW 528I Pieptul sus, privirea in fata (in4) si mergem tot inainte! :jp1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilenceDJ Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 (edited) Re: Uite ce-mi doresc de ziua mea @giany , Pe langa faptul ca topicul e din 2007 , bogdan 4x4 a si decedat. Data viitoare fi mai atent Edited July 4, 2011 by Max Never stop exploring Link to comment Share on other sites More sharing options...
semaca Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Re: Uite ce-mi doresc de ziua mea giany...te mai uiti, asa, chiar daca pare ciudat, prin jurul tau, pe forum??? daca, te uitai... cu putina atentie, vedeai ca topicul acesta e foarte vechi si, in josul paginii, stanga...vedeai si pe initiatorul lui, prietenul nostru bogdan4x4, care, din pacate, ne-a parasit... ce pot sa-ti mai spun....asa, in spirit de gluma totusi, pentru ca-i placea si ar fi apreciat...nu cred ca ai vrea sa-l feliciti si sa participi, acum, cu el, la masa...sau la dans.... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Re: Uite ce-mi doresc de ziua mea http://forum.club4x4.ro/showthread.php?40618-A-muri-inseamna-a-pleca-putin-bogdan4x4/page12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan4x4 Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Re: Uite ce-mi doresc de ziua mea giany...te mai uiti, asa, chiar daca pare ciudat, prin jurul tau, pe forum??? daca, te uitai... cu putina atentie, vedeai ca topicul acesta e foarte vechi si, in josul paginii, stanga...vedeai si pe initiatorul lui, prietenul nostru bogdan4x4, care, din pacate, ne-a parasit... ce pot sa-ti mai spun....asa, in spirit de gluma totusi, pentru ca-i placea si ar fi apreciat...nu cred ca ai vrea sa-l feliciti si sa participi, acum, cu el, la masa...sau la dans.... HE, HE, ce ar mai rade si el de-ar citi asta............... Foarte tare giany, dar nu te stresa, la cum il stiu eu pe Bogdan ( deh , coleg de club) nu se supara pe tine......... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
giany Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Re: Uite ce-mi doresc de ziua mea Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Nu am stiut ca Bogdan a decedat ...astazi am aflat de la Matache si apoi de pe forum. Nu sugerez moderatorilor sa inchida topicurile celor ce nu mai sunt printre cei vii insa o bentita neagra la avatar sau un text cu mesajul: "In memoriam" ar evita astfel de discutii si greseli.Chiar si discutii f vechi, cum este aceasta in care eu am postat un comentariu, pot starni interesul unor noi membri care nu au cunostinte despre membrii trecuti in lumea celor drepti. Scuze, celor pe care fara sa vreau i-am deranjat! Scuze! TOYOTA LJ 70 BMW 528I Pieptul sus, privirea in fata (in4) si mergem tot inainte! :jp1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Re: Uite ce-mi doresc de ziua mea acum fara suparare....in pag principala e poza lui Bogdan cu data nasterii si data decesului...plus cu o banda neagra in coltul stanga sus.....dar tu nu ai observat nu-i bai...sigur treaba asta l-a amuzat pe Bogdan...acolo unde e...dar pe viitor...fi un pic mai atent :tk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts