Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bara fata Y61 AFN

sxn

Postări Recomandate

Re: Bara fata Y61 AFN

bara e bengoasa, am montat cateva pana acum, e ff interesanta tehnologia de indoire pe raza mare a profilului prin presare hidraulica, chestie ce confera o rezistenta monolit ! Greutate? cred ca pe la 30kg.........estimativ!

Respecta normele UE si este omologata

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bara e bengoasa, am montat cateva pana acum, e ff interesanta tehnologia de indoire pe raza mare a profilului prin presare hidraulica, chestie ce confera o rezistenta monolit ! Greutate? cred ca pe la 30kg.........estimativ!

Respecta normele UE si este omologata

Sa inteleg ca e dintr-o singura bucata?

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Cam da....are suport de troliu in spate,se prinde separat pe sasiu in gaurile originale si constuctia care se vede in poze este o singura bucata care se aplica peste suport si are ranforsari la interior...nu?

Singura bara cu tot cu suport de troliu la AFN este cea pt K160/260 cum am si eu :grin: .....

Sunt super multumit de ea si o am tot de la baieti :

Supr avantaj la AFN este ca sunt produse in UE-Portugalia si sunt omologate ,nu te intreaba nimeni nimk de calorifer,fata de ARB......in m-UE numai probleme.....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Senzorii de la airbag mai pot fi montati in asa fel incat in caz de accident acestea sa se deschida in timp util??? Mai precis, barile ARB, la modelele care au airbag, sunt create in asa fel incat sa suporte deformare astfel incat airbag-urile sa se deschida in acelasi timp, ca si cum bara ar fi cea de plastic, cea originala...

Link spre comentariu

salut,

Exista model de bara AFN pentru Toyota Hilux 2008? Eventua, daca se poate, cateva detalii tehnice, poze si pret.

Multumesc anticipat.

Andrei

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

...Bara fata de la AFN este foarte bine lucrata, are unghi de degajare foarte mare astfel sa nu lovesti.....si culme este chiar usoara.....mi-am luat eu pe Y60....este inclus si suportul de troliu.... :h5

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Senzorii de la airbag mai pot fi montati in asa fel incat in caz de accident acestea sa se deschida in timp util??? Mai precis, barile ARB, la modelele care au airbag, sunt create in asa fel incat sa suporte deformare astfel incat airbag-urile sa se deschida in acelasi timp, ca si cum bara ar fi cea de plastic, cea originala...

De asemena bara de la AFN merge cu AirBag.

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

salut,

Exista model de bara AFN pentru Toyota Hilux 2008? Eventua, daca se poate, cateva detalii tehnice, poze si pret.

Multumesc anticipat.

Andrei

Da, ai PM :grin:

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

la nissan, comanda de deschidere AIRBAG e data de o capsula inertiala, deci poti pune si sina de tremvai in fata, in mometul cand deceleratia trece de 2g........Bummmmmmmmmmmmm

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare