13 Todesengel Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Pe scurt treaba e asa.Acum vreo 2 ani am dat de un anunt pe net,cu masina din fotografie.Se cerea mult.Intr-o doara,fiind relativ aproape de Sibiu,dau un telefon.Ce-mi raspunde ala:ca acum 2 saptamini a dat masina la Remat la programul "rabla".Ramin fara replica citeva secunde.Apoi ma urc in masina(eram pe la Brad) si dupa citeva ore bune ajung la Recycling in Sibiu.Aia i-mi spun ca da,a FOST masina,ca s-au jucat si copii in ea,ca da era kaki,avea si prelata,ca era in buna,adica nu avea rugina,ca tot ce-i lipsea erau scaunele....dar ca de citeva zile..s-a tocat. Nu am cuvinte sa inchei topicul.Nu unele care sa nu contina trivialitati. IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: Programul "rAbla" a lovit din nou. Rau de tot ! Laure..., pe mine m-ai lasat "masca"..., pacat de saracu` M :sr ..., nu pot sa spun decat :uameni :pr Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat Mai 14, 2009 Autor Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: Programul "rAbla" a lovit din nou. Rau de tot ! In sfirsit vechiul anunt : http://74.125.77.132/search?q=cache:RbX ... lr=lang_ro exista si azi pe net.. sau daca nu-i deschide cuiva link-ul: 17-11-06, 18:26 cosmyn13 Stage 3 Join Date: Jul 2006 Oras: sibiu Age: 34 Posts: 142 Vand IMS -------------------------------------------------------------------------------- Vind una bucata IMS - M461 anul de fabricatie 1972 , cabrio , motor diesel , stare foarte buna. Masina are 4000 km rulati. Este inmatriculata si are nr noi.Verificarea este pina in 2008 , taxe platite la zi.Pretul este de 3500 euro.Mai multe informatii la telefon 0723195361 sau 02692156 IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Programul "rAbla" a lovit din nou. Rau de tot ! Individul ar trebui sunat si injurat de tot neamul! I-as fi dat si doua masini de dus la rabla in schimbul lui! Uite unde ajunge lacomia! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Programul "rAbla" a lovit din nou. Rau de tot ! nu va mirati din mii de masini luate de la armata de pilosi, peste 10 ani au sa mai ramana cateva zeci asta e, asa cum spunea cineva dinainte...lacomia, au muscat care au putut si au muscat mai mult decat puteau sa mestece forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Programul "rAbla" a lovit din nou. Rau de tot ! Bine ca a cerut ca idiotul 3500 de euro ca sa o dea la remat pe 5 milioane in final... Tipic romanesc, decat sa o foloseasca altul pe bani putini, mai bine o dai la topit... Numa' de-al dreacu'... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AUTOMOBILIA Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Programul "rAbla" a lovit din nou. Rau de tot ! Totusi, vin si zic, oare de ce n-a dat cineva banii astia pe ea, totusi nu era o suma exagerata si se putea negocia , nu ? Vad tot felul de proiecte in derulare , toata stima, dar intr-o epava bagi dublul sumei cerute de nenea ala pe o masina destul de intreaga. Si mai e ceva, daca ii dadea cineva ceva pe ea eu nu cred ca-si facea el ambitia s-o topesca, realitatea e ca nimeni n-a anticipat miscarea sau, mai nasol, n-a facut nimeni vreo oferta superioara sumei de 500 lei la momentul potrivit. Cand nu l-a mai cautat nimeni a ales varianta REMAT. Indivizii de genul asta trebuie sunati zilnic, altfel fac prostii .... :P AroM461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Programul "rAbla" a lovit din nou. Rau de tot ! Cred ca estimezi gresit situatia, Automobilia. Cu un hraparet care nu simte nimic pentru masina aia, dar simte mirosul de bani ca o hiena sangele, nu ai ce negocia. Ar fi tinut de pretul ala cu dintii, ba ar fi fost in stare sa il si creasca, pe ideea deja tipica la categoria asta de oameni ca "in vest as lua si mai mult pe ea".Nu a avut insa nici macar consecventa de a-si urmari scopul, pentru ca de fapt nici el nu era convins ca exemplarul merita 3500 E, plus ca pentru el era doar un morman inutil de fier. Asa se intampla cand unii trag o viata intreaga sa mentina o bijuterie in stare buna, si imediat ce pica pe alte maini, devine gunoi. E o vorba pe la noi: degeaba imbraci vaca in chiloti cu dantela, ca tot se caca in ei. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Re: Programul "rAbla" a lovit din nou. ! Totusi, vin si zic, oare de ce n-a dat cineva banii astia pe ea, totusi nu era o suma exagerata si se putea negocia , nu ? Pentru ca probabil nu facea (nici pe departe) atat...? Pretul il stabileste cumparatorul, nu vanzatorul. Vanzatorul nu poate face decat sa aleaga dintre cumparatori pe cel care ofera cel mai mult. Iar daca pretul cerut este considerat exagerat de catre un potential cumparator, acesta nu se mai oboseste sa sune. Daca mai avea si un diesel de BV, cu vreo 20 milioane impozit pe an, il cam costa ceva asteptarea pretului "corect".... Masinile astea au fost odata la moda si la mare cautare, iar tranzactiile se faceau la preturi piperate. Intre timp multi proprietari si-au dat seama ca farmecul unei masini de epoca vine la pachet si cu problemele unei masini de epoca si le-a cam iesit pe nas. Nu prea se compara cu masina moderna de zi cu zi, cu care mergi relaxat ascultand muzica si pe care o duci la service o data pe an! M-am fript si eu, destul de rau. Datorita inventivitatii fostilor proprietari, aducerea ei la o stare apropiata de cea originala s-a dovedit un cosmar fara sfarsit. Chiar intretinerea ei curenta era o problema. In final am dat-o cadou. Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat Mai 18, 2009 Autor Partajează Postat Mai 18, 2009 Re: Programul "rAbla" a lovit din nou. Rau de tot ! Corect raspunsul lui Vlad,pretul cerut in anunt era exagerat de mare ,o problema pe care am mai pus-o in discutie prin sectiunile dedicate IMS-rilor,aici sau pe alte forumuri.E plin internetul de anunturi de la tot felul de ...care cer sume astronomice pe fostele IMS militare.Normal,nu se gaseste nici un cretin sa scoata mii bune de euro din buzunar pt.o astfel de masina,doar ca betia pretului e contagioasa.Probabil la fel a fost si cu aceasta masina.Proprietarul o fi gasit aceasta hora a nebuniei si s-a gindit ca ce noroc are ca au venit lautarii si in ograda lui.Probabil se gindea ce Logan sau alta aberatie o sa cumpere cu ce scoate de la fraierul care-l scapa de IMS ..si povestea a decurs cum a decurs. Vreau sa mai fac o precizare despre pretul IMS-rilor.Exista masini care au fost desfacute bucata cu bucata si restaurate minutios de catre unii.s-au investit ceva bani(probabil nu foarte multi) in piese dar s-a investit ENORM de multa munca,doar cine a facut sau a asistat la asta poate constientiza cita.Probabil nu se supara nimeni daca i-mi permit sa fac o referire directa la George,unde am putut sa vad si eu cit se trudeste ca sa se scoata o masina asa cum le scoate el.La astea,jos cu palaria,un pret mare este justificat.Povestea nu se scrie la fel cu masinile luate de la armata,aparent OK la infatisare dar cu o gramada de hibe acunse datorita vechimii si la care mai ai de munca o gramada si pe care cei care le-au cumparat cu o mie-doua vor 4,5,6,9000E. Ca o completare a postului de mai sus a lui Vlad,eu as vrea sa adaug ca poate mai sint si "ciudati"(ca mine de exemplu),pt.care masina asta are un farmec aparte,nemaintilnit pina acum la nici o alta vechitura(eu avut muuulte !) si a carei placere de a o conduce(chit ca nu am servo,aer conditionat..),chit ca mai exista Golful,Passatul ,SL-ul sau Wranglerul ,nu se compara cu nimic. Eu zic ca pt.fanii adevarati,farmecul IMS-lui nu se va stinge usor,problema a fost la cei tributari trand-ului. Asa cred eu...si in conditiile astea,chiar ma doare ca inca unul (cu potential) a ajuns la topit. IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AUTOMOBILIA Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: Programul "rAbla" a lovit din nou. Rau de tot ! Nu m-am facut inteles, ideea e f simpla , nu cred ca dadea masina pentru 5000 ron daca cineva ii dadea macar 5500, e o chestie f simpla, nimeni nu e prost sa piarda bani aiurea. Asa cum n-am zis ca merita 3500, insa e clar ca nimeni n-a avansat nici o suma, altfel omul isi nota oferta si telefonul (probabil) si inainte s-o topesca facea rost de un ban in plus. Ceea ce vroiam de fapt sa spun, cand mai intalniti masini la preturi mari , si va intereseaza, lasati o carte de vizita, un telefon si mai ales O OFERTA ferma, nu se stie de unde sare iepurele. Referitor la preturi mari, in ultimul timp la licitatiile organizate de ROMTEHNICA pretul mediu de achizitie a fost in jur de 12.000 lei, iar calitatea din ce in ce mai slaba, de aici si mirarea mea ca nimeni n-a dat nimic in cazul celei pe care se cerea 3500. Daca faci un calcul tot acolo iesi, pentru ca trebuie sa te deplasezi s-o vezi, s-o ridici, s-o transporti, s-o duci la RAR, sa-i faci carte , iar masinile care au mai ramas sunt ori incomplete ori au multe repere atarnate la misto, piese inlocuite., sau sunt pur si simplu epave. Treaba sta cam asa, cum aud baietzii ca harbul s- a vandut, si nu a fost luat de unul de-al lor sau unul care stiu ei sigur ca-i cinsteste, se apuca si scot piese de pe masini si le inlocuiesc cu piese distruse. Nu va spun povesti, am cumparat o Mobra care are 800 km la bord, totul e nou nout, numai saua e luata de la gunoi, un amortizor e rupt, roata din spate n-are mai mult de jumatate din spite, anvelopele sunt chele iar camere nu exista. Cineva care a vazut motoreta cu cateva luni inainte imi spuse ca e ca noua, dar s-au ocupat APV-istii aia sa rezolve problema. Asa si cu M-urile, chiar daca te duci sa vezi masina si e cat de cat ok, nu poti face poze, ca de , e unitate militara, deci n-ai vreo proba asupra starii, cand te intorci dupa adjudecare, "decorul" e schimbat. In concluzie masina aia merita 1000 de euro si se putea lua la banii astia, poate cu cateva sute in plus, oricum merita, pacat de ea, dupa c eintra pe poarta REMAT-ului nu s emai port salva decat piese din ea, nu pot sa le revanda integral (radierea e de casare). AroM461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat Mai 19, 2009 Autor Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: Programul "rAbla" a lovit din nou. Rau de tot ! eu vroiam sa o "scot"intergrala,nu aveam nevoie de acte;oricum,s-a dus.....dar ca pasionat,iubitor sau nu mai stiu cum dreaq sa spun de masini clasice,nu are cum sa nu te apuce spumele,frustrarea,etc....si cind te mai gindesti cit cere unul pe o prelata,pe o aripa,pe un surub...pur si simplu ai momente cind nu intelegi (aberanta) lume in care traiesti...e incorect !.. IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: Programul "rAbla" a lovit din nou. Rau de tot ! Asa cum n-am zis ca merita 3500, insa e clar ca nimeni n-a avansat nici o suma, altfel omul isi nota oferta si telefonul (probabil) si inainte s-o topesca facea rost de un ban in plus. ...nimeni nu e prost sa piarda bani aiurea... Ceea ce vroiam de fapt sa spun, cand mai intalniti masini la preturi mari , si va intereseaza, lasati o carte de vizita, un telefon si mai ales O OFERTA ferma, nu se stie de unde sare iepurele. Daca (te) intrebi "oare de ce n-a dat cineva banii astia pe ea?" am presupus ca tu consideri ca merita "banii astia". Refuz se cred ca nu l-a sunat nimeni pe proprietar sa se intereseze de masina si, eventual, sa-i propuna un alt pret. Pur si simplu a inebunit cand a primit hartia cu impozitul si a dus-o la REMAT. A fost o vreme cand am sunat la zeci de anunturi cu IMS-uri, indiferent de pretul cerut. Cu cat pretul era mai mare cu atat era mai arogant proprietarul! L-am enervat foarte tare pe unul care cerea 10.000E atunci cand l-am intrebat daca este negociabil!!! Chestia cu "nimeni nu e prost sa piarda bani aiurea" nu-i chiar adevarata: acum 4 ani am negociat o masina (Range Rover clasic) la 6000Euro. Cand sa ma duc sa iau masina (din Timisoara), ma anunta ca s-a razgandit, ca i se pare un pret prea mic si ca sigur masina lui face mai mult!!! Dupa vreo 6 luni, vad la vanzare aceeasi masina, cu acelasi proprietar, cu .... 3500Euro! Si a stat cateva luni cu pretul asta...Crezi ca m-a contactat sa-mi accepte oferta? NU! Desi avea si telefonul si e-mail-ul meu. Ar fi interesanta o lista cu preturile DE VANZARE ale M-urilor. Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat Mai 20, 2009 Autor Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: Programul "rAbla" a lovit din nou. Rau de tot ! Fara nici o indoiala,lista preturilor M-rilor nemodificate,neciobanite este mult mai "grea" ca valoare a Wrangler-urilor in Germania,daca cineva incearca sa ma contrazica ii spun ca urmaresc de aproape ambele "fenomene" un Wrangler in stare f.buna,cu motor facut,cu cauciucuri MT noi,ultima varianata de 2.5 cmc pus pe caroseria YJ,injectie multipunct am reusit sa cumpar,dar la acelasi pret un IMS OK,nu!!!Chiar si asta din anunt a fost mai scump.Mai bine la REMAT. Tara idiotilor se numeste "romania" !...regretul meu enorm este ca IMS -ul nu a fost facut de polonezi sau cehi sau yugoslavi,sau bulgari sau....gaseam mult mai multe ,in stare decenta si la niste preturi normale.Caricatura asta de tara,zau asa,nu merita astfel de masina.Loganul era perfect si suficient !..cind vad ca unii sustin ideea decorarii IMS-rilor ca imbecilitatea aia de "cocoarda"tricolora pur si simplu i-mi pare un afront adus masinilor! Mult mai mult respect pt.ele au si au avut vecinii nostri,are culmea,le vind la preturi decente. Aici ,tuning si taxe de inmatriculare aberante !! IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: Programul "rAbla" a lovit din nou. Rau de tot ! exista un IMS parcat de aproximativ 7 ani in piata napoleon al II lea intersectie PARIS,LONDRA,HAGA... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: Programul "rAbla" a lovit din nou. Rau de tot ! Banuiesc ca te referi la "Mitul din Dorobanti"... :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate